Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alegere clape puternice |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
clape puternice , NEKO 76,oasys,fantomG,motif xs8,kurzweil k2600,nord lead,ensoniq,virus Ti,waldorf
[ Edited Thu Feb 19 2009, 02:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
daddy intr-un ritm cu 4 trck 2 sunt ocupate de tobe si bas la Yamaha poate inca un track cu percutii.hai sa fim seriosi ! Ce ritm poate fi ala ? dorinele ai pus punctul pe I astea sunt clape de clape. Acum nu stiu ce inteleg unii din cei care au scris aici.Daca canti cu style nu e live ? Ce este live in acceptiunea voastra ? Daca ai un mp3 negativ sau mid si canti vocalul in direct e live sau nu ? La TV se scrie live !! |
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Matrafox a scris ... daddy intr-un ritm cu 4 trck 2 sunt ocupate de tobe si bas la Yamaha poate inca un track cu percutii.hai sa fim seriosi ! Ce ritm poate fi ala ? dorinele ai pus punctul pe I astea sunt clape de clape. Acum nu stiu ce inteleg unii din cei care au scris aici.Daca canti cu style nu e live ? Ce este live in acceptiunea voastra ? Daca ai un mp3 negativ sau mid si canti vocalul in direct e live sau nu ? La TV se scrie live !! 1 track - tobe 1 track- bas 1 track- armonie 1 track - ptr solo Crede-ma ca e suficient. Iar eu am spus ptr populara(dar e suficient si ptr manele).In zona in care cant eu populara se canta fara ritmuri, eventual cu un track de tobe, iar armonistii adevarati canta si manelele tot asa. [ Edited Thu Feb 19 2009, 12:14PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Live dupa parerea mea este atunci cand ai trupa completa in spate .atunci cand solistul canta live si in spate are un negativ sau o clapa cu stiluri live este pentru solist .De aceea scrie live la TV pentru solist si atat .
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
live poate fi si cand esti cu stil daca tu faci solo cu dreapta si cu stanga armonia... ca doar nu canta clapa singura armoniile si solo-ul... playback dupa parerea mea este atunci cand ori canti cu pozitiv (pt vocal) ori canti cu negativ (playback pt trupa) |
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Korect Florine asa este
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
In concluzie o clapa cu aranjor poate sa fie si live si playback
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Daca dai drumul la negativ, simulezi ca "prestezi" si da cineva cu vocea ce e ? Live sau playback? )
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
pentru clapar e playback iar pentru solist e live
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Pentru mine subiectul este inchis . Daca exista negative mp3 si miduri live 817_hat.gif
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |