Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alegere clape puternice |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Pai nu-i acelasi lucru daca negativul e MIDI sau .mp3?
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Pai eu am tras niste concluzii mai de sus.Asa se vede ca exista pentru unii.Eu inca nu inchid subiectul vreau sa aud parerea altor colegi care este clapa tare sa fie live cu aranjor sau cu playback !
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
1 - laiv e atunci când clăparu' gâdilă şurubelu de la display în timpul unei sârbe îndrăcite cu dreapta iar solistul îşi acoperă capsula microfonului cu burete cât o mingiuţă de handbal. La fel, în laiv n-ai nevoie de cabluri de alimentare! 2 - negativele nu-s pozitive! |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Iarna nu-i ca vara.Saracule super explicatie ai fost the best Am inteles perfect
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Registered Member #4104
dupa cum am observat fiecare posesor de clapa recomanda clapa sa.unul pa 2x altul e80 altul yamaha tyros 2 altul 3.dupa cat am discutat cu un prieten deal meu (LUCIAN REUT-cel de pe you tube cu demo la tyros 2)...bineinteles ca si el mia recomandat tyros 2.dupa cate stiu tyros 2 nu are mp3 are WAV care (ca sound ma refer) este aproape la fel ca si mp3 ul, doar ca este mai mare(ca marime),iar tyros 2 are destul spatiu sa introduci cate wav-uri vrei.deci care e cea mai avantajoasa la pret ...ma refer?
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
toata lumea greseste !!! doar eu singur stiu adevarul !!! cea mai puternica clapa este vermona cu doua manuale. ne-a cocosat pe mine si inca un coleg de la mine de-acasa pana la scoala . un coscug cu tot cu mort. avea o putere boala..... |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Corect Fanele doar cei care au apucat sa cante si cu vermona ,regent chitari de Reghin acordeoane Timis etc stiu ce inseamna un sunet adevarat.Unii se nasc cu un plastic cu niste clape in brate si sustin ca nu exista scula mai buna ca aia.
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Registered Member #4104
care e mai avantajoasa ca pret?????/
|
||
Back to top |
|
||
mirel |
|
||
Registered Member #6200
Nu conteaza clapa dragi prieteni ! Conteaza mina si capul.Un adevarat clapist se vede la un pian electric (Rhodes).Mi-a placut chestia cu Vermona, intr-adevar m-a cocosat si pe mine in urma cu 25 de ani dar au fost vremuri frumoase si totul se cinta live fara playbeck-uri. MIREL |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
eu am cantat pe un Farfisa de tabla care nu o voi uita in veci... ce sunet avea nota 10 |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |