Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Multumesc !!!! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Nu am stiut unde sa postez si m-am gandit sa deschid un nou thread aici... Ieri am participat cu copiii mei la Olimpiada Judeteana de muzica. Spre fericirea mea, m-am calificat cu corul, o flautista si 2 soliste - la etapa zonala ce va avea loc undeva prin martie. S Chestia e ca nu as fi reusit daca nu as fi intrat aici, pe site, de unde am obtinut melodiile solistilor. Nici nu stiu cum sa multumesc celor de aici, nici nu stiu ce as putea face pentru a-mi manifesta recunostinta pe care o am ptr voi, ptr ca fara voi sunt convinsa ca nu as fi reusit. thank_you Chiar daca nu sunt inscrisa de mult timp (sunt un menbru cu un numar de 4 cifre la inscrieri, totusi) ...aici am gasit si oameni de calitate, si prieteni (te stii, tu ) si .... "viata sociala " activa.....Sar'na inc-o data si ......am simtit nevoia sa ma manifest putin....sa ma iertati daca, na...am intrecut limita... thank_you 886_schilder_32.gif |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Deci,inseamna ca acest site este util,multor membri
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
poate pui pe youtube un filmulet sa vedem si noi cum a fost ne bucuram ca nu ai uitat de site :-* , putini sunt cei care isi aduc aminte de site si la bine... |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Chiar vroiam să te întreb când te-am văzut on-line, dar am uitat... Păi, 615.gif şi succes şi la cea zonală ! Şi noi ne bucurăm că acest site ţi-a fost util, îţi apreciem prezenţa ta aici, se vede clar că eşti un membru activ, că nu faci parte din categoria "celor care nu cuvântă" care vin numai pentru download... |
||
Back to top |
|
||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
Felicitari ANuto! @};- . Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Multe Felicitari si te asteptam sa castigi si in continuare @};-
|
||
Back to top |
|
||
remo |
|
||
Registered Member #3020
felicitari pentru olimpiada castigata si sunt sigur ca vei castiga si fazele urmatoare pt ca se vede ca esti o persoana f activa care se preocupa mult si iti dai interesul sa iasa totul bine la fel mi-am dat seama ca pui mult suflet in afara de munca si imposibil sa nu-ti iasa totul bine.Felicitari inca o data si sa castigi in continuare ca sa ti se rasplateasca munca depusa
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
Registered Member #2199
Doamne....Va multumesc mult tare.... Eu pot merge inainte doar cand am sustinere in spate.....si cum vad ca o am ....cred ca voi face o figura frumoasa pe viitor....Multumesc mult inca o data ptr ca mi-ati fost alaturi ...Trec prin perioade aiurea tare si ....mereu aici am gasit sprijin, o vorba buna, un subiect de discutie, mi-ati fost alaturi si de ziua mea (ca tare singura am mai fost) si uite, si acum...Cum sa nu cred ca am mare noroc in viata cand o mana de oameni, imi arata asta zilnic si imi ofera sprijinul lor neconditionat?
|
||
Back to top |
|
||