Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor setari clapa-kontact halion 3 va rog!! |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
salutare stie cineva mai priceput cum se fac aceste setari ptr kontact 3??? va rog scrie-ti aici de la a-z cum se fac setarile complete ! ptr ca eu nu am reusit cry.gif orice ton as incarca se aude numai pianul in kontact!!!!! basca apas pe clape si nu se aude nimic pe pc!daca apas cu maus-ul se aude sonor.........precizez ca am conectat corect clapa la pc.deci semnalul de la clapa se duce in pc dar nu se aude sonor ma gandesc ca o fii din setari ceva ca eu unul nu am reusit........ multumesc anticipat! [ Edited Thu, 26 Mar 2009, 05:39PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
folosesti kontakt singur ,sau in cubase! seteaza midi IN .in stanga la kontakt ai setings audio ,midi! daca il folosesti vst in cubase -apasa rec pe trac !
[ Edited Thu, 26 Mar 2009, 06:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
singur......am setat audio si midi de la inceput in kontact dar exact cum am zis mai sus... o fii softul?.sa caut alta versiune? nu stiu ce sa zic! |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
sigur ai una din urmatoarele greseli: 1. esti conectat ca input midi pe altceva (la kontakt) 2. ai incarcat pe canalul 1 si tu transmiti cu clapa pe canalul de upper (care poate fi 4-5-6 etc) cat despre tonuri... ai incarcat si tu altceva in afara de pian? ![]() [ Edited Tue, 28 Apr 2009, 02:28PM ] |
||
Back to top |
|
||