Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Welcome to Romania - Super Hit (trist dar cam real) |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/1FYl9p3VYNg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##>##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/yOCtS9s9M4s&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##>
[ Edited Thu, 30 Apr 2009, 02:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
-DJ MOUSE- |
|
||
![]() ![]() Registered Member #7354
E super !
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
stai s-o asculţi mircuită.... dlc rmn...
[ Edited Thu, 30 Apr 2009, 05:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3471
Mda..., trista opinie... Dar eu consider ca Romania - o tara frumoasa, cu oameni buni, inteligenti si cumsecade, cu o istorie eroica si cu multe personalitati recunoscute si mondial - traieste, numai ca e acoperita de un strat (cam gros, ce-i drept) de "gunoi" asternut in vremurile materialiste din ultimele zeci de ani... Eu as canta Romania ca pe o Cenusareasa. romania.gif
|
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3471
Eminescu fara diacritice e insa amuzant, desi se vrea o mustrare facuta romanilor "chat-isti" comozi in a folosi cum trebuie tastatura, asa, ca mine... ![]() |
||
Back to top |
|
||
dan25011990 |
|
||
![]() Registered Member #7583
tare imnul
|
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
![]() ![]() Registered Member #648
Si totusi...lumea umbla pe Internet, vede cum ne laudam cu tarisoara asta. Si in final, ce parere isi face???? Pentru mine e fara nici un fel de valoare. Daca avem p[robleme trebuie sa le tratam cu seriozitate....nu asa!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
asa e... eu as da o lege sa le taie (cenzurat) la cei ce violeaza... mana la cei ce fură, limba la cei ce înjură, etc... si am fi o țară de ciuntiți ![]() |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
I agree with you... :-)
|
||
Back to top |