Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pentru incepatori |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
johnny27 |
|
||
![]() Registered Member #208
Bun linkul. Multumim.
|
||
Back to top |
|
||
ser_bm |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
conionic |
|
||
![]() Registered Member #8166
A aparut in librarii cartea "Invata sa canti la clape" de Steve Ashworth. Costa 79 RON, contine exercitii pentru ambele maini si un CD exemplificativ. Este tradusa si lansata de editura "Teora".
|
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Guest
|
am achizitionat-o si eu ..............dar...........nu prea am ce invata de acolo...
|
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
Si eu am achizitionat cartea, si sincer nu am reusit sa prind nimic din ea... dupa mine asta inseamna ca se simte lipsa unui indrumator (profesor). De CD ce sa mai zic... e o mizerie cu niste track-uri pe el care te ajuta sa te verifici daca ce ai executat corect UNELE exercitii. |
||
Back to top |
|
||
Giorgio |
|
||
Guest
|
multumesc din partea incepatorilor,asa mai rar oameni care nu au uitat de unde au plecat
|
||
Back to top |
|
||
ConnstantinE |
|
||
![]() Registered Member #8854
multumesc |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9015
Cu acordurile simple (normale zic eu), sunt foarte familiarizat, le apuc si cu ochii inchisi, insa nu sunt deloc prieten cu acordurile cifrate, Link-ul care l-a pus Sergiu Prodan este de un real folos, insa sunt unele lucruri care nu le cunosc cum ar fi de exemplu acordul C maj7 cum se traduce in romana? Do 7 marit, sau Do 7+? De asemenea as mai vrea sa stiu si varianta in romana a lui C7b5, C7#5, Cadd9, Csus2 sau 4. De asemenea mai am o nelamurire cu privire la acordurile Cm7b5 si Cdim7, dupa parerea mea, Cm7b5 este de fapt cu Cdim7+, ma insel sau chiar asa este? [ Edited Sun, 07 Mar 2010, 10:54AM ] |
||
Back to top |
|
||
daddyuzzy |
|
||
Guest
|
multumesc pentru link.Respect!
|
||
Back to top |
|
||
juice |
|
||
Guest
|
un saft tot de la un incepator mai vechi ca sa zic asa ca am vreo 6 luni decand stuiez sax e sa inveti prima oara solfegii sa inveti notele si sa solvegiezi si dupa aia sa pui mana pe instrument iti vine mai usor si inveti mai repede asta in cazul in care poti sa mergi la un profesor
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |