Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Va rog ajutati-ma... |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Sanyo |
|
||
Registered Member #2303
Poate cineva sa-mi spuna sau sa-mi faca o arhiva, cu cele mai bune ritmuri,existente su nu pe site,din zona munteniei(dar si din alte zone)?nu stiu pe care s-a le aleg,pt mine toate suna bine dar vreau sa-mi spuna profesionistii...
[ Edited Fri Jul 17 2009, 03:12AM ] |
||
Back to top |
|
||
Mcmiki |
|
||
Registered Member #5274
Sal frate. Am avut probleme si de aia nu am putut sa mai intru pe mess . skz.. Maine intru si stam de vorba iti trimit ce am eu. |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
McMiki vad ca regulamentul ala e scris degeaba.... th_ban te mananca? Activitate la upload ai, dar vad ca buna ziua pe chat... zero. Daca va stiti si mai "colaborati" in afara site-ului, nu e o problema dar nu postati "impotriva regulamentului" pe forum. [ Edited Fri Jul 17 2009, 07:43AM ] |
||
Back to top |
|
||
Mcmiki |
|
||
Registered Member #5274
Salutare. Nu stiu ce am facut cminor? cat timp am avut am incercat sa ajut la prieteni(muzicanti) care e problema? Aia e o problema ca ajut pe Ionut sa invata? [ Edited Fri Jul 17 2009, 09:45AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Sanyo a scris ... Poate cineva sa-mi spuna sau sa-mi faca o arhiva, cu cele mai bune ritmuri,existente su nu pe site,din zona munteniei(dar si din alte zone)?nu stiu pe care s-a le aleg,pt mine toate suna bine dar vreau sa-mi spuna profesionistii... ii poti ruga sa iti uploadeza... Mcmiki a scris ... Sal frate. Am avut probleme si de aia nu am putut sa mai intru pe mess . skz.. Maine intru si stam de vorba iti trimit ce am eu. Poti uploada, nu se accepta reclama pe site, gen , "am ID X si iti trimit eu" Nu sunt suparat, doar te avertizam ca un alt admin poate fi mai neintelegator si sa ia aceasta intentie de intrajutorare ca o reclama mascata , schimburile pe mess fiind interzise daca sunt comunicate prin intermediul site-ului. |
||
Back to top |
|
||
Sanyo |
|
||
Registered Member #2303
cminor,nu am vrut s-a se ajunga aici dar am uitat s-a specific ca daca se ofera cineva s-a m-a ajute cu ceva,trebuie uploadat fisierul respectiv,probabil nu si-a dat seama...imi cer scuze!
|
||
Back to top |
|
||