Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Interesant pentru toti Muzicantii |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Asi dori parerea membrilor despre infiintarea unui SINDICAT al nostru etc Asi dorii ca Dorel sa conduca aceste discutii pe FORUM VA MULTUMESC anticipat pentru participare la discutii
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Al nostru, al cui? Al membrilor de pe site? Dezvoltă puţin ceea ce doreşti....ce să facem cu acest sindicat...cui îi este adresat şi cu ce avantaje, dacă e pt lăutari, cine se poate înscrie în el, pt că se cred mulţi lăutari dar sunt departe... |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
Sindicatul acela cui i-ar folosi?pt.ca banuiesc majoritatea lautarilor nu au autorizatii,nu ai cui te plange,nu ai drepturi asemenea altor membrii de sindicate,pt. ca iti trebuie carte de munca,asigurari sociale,etc.,asa ca eu cred ca ar fi ceva inutil.Parerea mea este ca deocamdata cel mai bun''sindicat'',ramane acest site deocamdata!
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Deci la asta m-am referit la drepturile noastre si la obligatiile noastre . Daca acest sindicat care s-ar infiinta ar putea sa ne ajute pe noi muzicantii si sa ne apere in problemele noastre cu alte persoane si institutii
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Victore treaba e cam complicata.Cum zicea si Robert majoritatea dintre noi nu avem carti de munca si nici nu ne convine sa fim angajati pe la crasme cu carte de munca prietenii stiu de ce ...Totusi ca sa fiu in cunostinta de cauza m-am hotarat sa vb cu un jurist sa vad in ce conditii se poate infiinta un sindicat ce drepturi si ce obligatii avem.Asta ca sa discutam cu cartile pe masa pentru ca asa tot putem sa ne dam cu parerea.Sa cautam si pe net poate gasim o lege ceva in privinta asta.Probabil ca in urma unei cotizatii ca membru sindicatul poate sa te apere dar treaba trebuie studiata mai profund mai ales ca noi avem o conditie mai speciala.Parca Elena Carstea a mai incercat asa ceva si a existat sau exista undeva un sindicat al artistilor.Hai sa ne interesam cu totii si sa scriem aici ce am mai aflat.
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Multumesc pentru faptul ca ati raspuns la invitatia mea de discutii pe aceasta tema.Sa stiti ca asta a fost si scopul meu sa ne apucam o data ca sa incepem sa ne interesam de aceasta tema .Pentruca eu cred ca daca nu ne interesam NOI MUZICANTII ce asta altii nu voe misca nici un deget pentru NOI si vom fii in continuare "tratati " cam asa: VIN ARTISTII PLEACA LAUTARII cam asa ceva si ar fii PACAT NU? MULT RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII SITULUI !!!
|
||
Back to top |
|
||