Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Topic nou sters!!! | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| M&C Musical |
|
||
![]() Registered Member #4455
Acum cateva minute am anuntat ca CENZURAT. Ma gandeam ca e o informatie utila... Cred ca abuziv, a fost sters in detrimentul membrilor! Daca prezenta mea pe acest forum e nedorita, ma retrag...
[ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:36PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Matrafox |
|
||
|
Guest
|
D-le Calin poate ca dumneata fiind foarte ocupat nu ai avut timp sa citesti regulamentul.Daca puneai acel anunt, (pentru ca de fapt e un anunt ) la locul lui in stanga la anunturi ne era nici o problema si nici nu este poti sa o faci oricand.Ca admin am considerat ca nu e un subiect de discutii pe forum.Nu si-a manifestat nimeni dorinta sa te retragi doar sa respecti ceea ce respecta si altii !
|
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
Asta e chiar de ras! CENZURAT! De ce? RUSIONOS CLAPE.RO! BYE
|
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
OK, ma retrag definitiv din zona voastra plina de restrictii! VIVA Roland! Bye! Si nu a fost un anunt in scopul vanzarii! Am dorit sa fie un sprijin pentru cei care au probleme cu clapele! Stai linistit! Later Edit: Am doua rugaminti, daca se poate: 1. Transmite-i salutari lui Kalman din partea mea! ( sa stii ca am fost coleg de trupa cu el! ) 2. Daca cumva il stii pe d-nul Mihai Rosianu, "silvicultor" in zona, te rog sa-i transmiti si dansului toate cele bune! Am fost colegi de banca in liceu, la Campulung Muscel! [ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:53PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Matrafox |
|
||
|
Guest
|
Fara probleme multumim de urari ! Si Caline eu nu ma simt deloc rusinat.oricum participai la acest site numai cand aveai ceva de vandut sau pentru publicitate.Cum vrei sa stergem contul ? sau vrei Ban ?
[ Edited Thu, 10 Sep 2009, 11:54PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| RBK |
|
||
|
Guest
|
M&C Musical a scris ... Asta e chiar de ras! CENZURAT! De ce? RUSIONOS CLAPE.RO! BYE Aici e cu reguli, daca vrei fara reguli du-te la colegul de banca din Australia, ala accepta ce vrea el si ai pile la el. Chiar vrei sa lichidezi tot stocul? Ce o sa mai vinzi la anul ?? [ Edited Fri, 11 Sep 2009, 12:04AM ] |
||
| Back to top |
|
||
| andutu |
|
||
![]() Registered Member #5
Dute dute si sa dus ... ce sa facem noi acum fara reclama parca am fi la publicitate . Multumim de participare nu o sa iti ducem dorul pa !
|
||
| Back to top |
|
||
| M&C Musical |
|
||
Matrafox a scris ... Fara probleme multumim de urari ! Si Caline eu nu ma simt deloc rusinat.oricum participai la acest site numai cand aveai ceva de vandut sau pentru publicitate.Cum vrei sa stergem contul ? sau vrei Ban ? Cum credeti de cuviinta! |
||
| Back to top |
|
||
| tiberius |
|
||
|
Guest
|
cred ca ati fost cam duri cu domnu calin |
||
| Back to top |
|
||
| Roland07 |
|
||
![]() Registered Member #949
Cred ca nu e cazul sa exageram cu BAN si cu stergere de cont. A fost probabil un moment de frustrare din partea lui Calin, mai mult ca sigur... oricand doreste sa scrie pe site, va fi binevenit. Regulile sunt reguli si nu e momentul sa precipitam lucrurile. Respect pentru toti membrii Clape.ro. |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |