Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pe cine votam ca presedinte ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
LAVIN |
|
||
Registered Member #5747
cel mai bine ar fi sa mergem ,indiferent ce votam,pt ca altfel zic ca s-a votat iar numai "x"
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
petricav a scris ... trebuie sa intelegem odata si pentru totdeauna! nu noi schimbam clasa politica !cei prezenti la vot,formeaza doar numarul de voturi si atat.... ABSOLUT CORECT! Greu de înţeles... d'apoi de priceput... N-ar fi nostimă alegerea preşedintelui cu 2-3 voturi din 20 milioane câţi am mai rămas? (sau câţi'om mai fi...) Sigur intră în carte recordurilor! ...şi iac'aşa avem parale pentru pensiile mici... că pentru ăle mari, are FMI grije să ne mai dea... că suntem de încredere ţi serioşi ( aşa merge vorba... numa' la băieţii buni împrumută pe termen scurt şi dobândă mare) [ Edited Thu Oct 08 2009, 11:21PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
sarac.lipit a scris ... ]ABSOLUT CORECT! Greu de înţeles... d'apoi de priceput... N-ar fi nostimă alegerea preşedintelui cu 2-3 voturi din 20 milioane câţi am mai rămas? (sau câţi'om mai fi...) Sigur intră în carte recordurilor! ...şi iac'aşa avem parale pentru pensiile mici... că pentru ăle mari, are FMI grije să ne mai dea... că suntem de încredere ţi serioşi ( aşa merge vorba... numa' la băieţii buni împrumută pe termen scurt şi dobândă mare) cand o sa intelegeti ca nu se va spune 5 voturi pentru ? daca vor vota 10 din care 5 cu base, 2 geoana, 2 vadim 1 oprescu, stirile vor prezenta asta: 50% base, 20% Geoana, 20% Vadim, 10% Oprescu, 0% anulate. Apoi marele hai va fi cand se va prezenta asa: 80% anulate, 10% Basescu, 3% Geoana, 5% vadim , 2% Oprescu. |
||
Back to top |
|
||
adyastra |
|
||
Registered Member #7951
VaseaB a scris ... Eu sunt inscris in PSD insa, voi vota cu Basescu. El e " mai rasarit" dintre toti.Nu ma intrebati de ce m-am inscris in acest partid. Adyastra nu trebuie sa te superi pentru alegerea Anei, fiecare are dreptul la o opinie. nu m-a derenjat ca voteaza sau ca l-ar vota pe oprescu m-a iritat putin cand am vazut ca scrie "eu l-as vota pe oprescu ca mi-e drag de el " ori votam pe cineva cu care suntem deacord cu ce fac sau va face daca va face ori votam eu stiu vreo maimuta frumoasa cu silicoane si craci lungi care arata bine. ori ea s-a grabit si a scris scurt ca e drag de el la cum se descurca in anumite situatii si eu am citit ce a scris ea exact cum s-a exprimat si am scris si eu tot in viteza ca vb aia suntem la serviciu si nu avem timp . nu am nimic cu nimeni votati cu cine vreti |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Registered Member #7979
votati ! indiferent pe cine ....! dar votati ! pt ca toti aproape toti sunt la fel !....dar votati !##SANITISED## width="448" height="378">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/video/petreradu1/501060c1582c52/0xe9eff4.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="378">##SANITISED##>##SANITISED##> PSD, PDL, PNL, PC, PRM, UDMR ...etc TOTI SUNT NISTE HOTI !!!!!!! Vezi mai multe video din Muzica |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
asa este toti trag pentru ei! si sunt multe reguli impuse din UE! avem multe datorii externe ! asa ca nu poate face nimic nici un presedinte!
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
Registered Member #5747
Chiar nu se vede ca acesti politicieni impreunna cu "Base" isi bat joc de noi,trebuie sa incercam cu altcineva ( nou pe piata)
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu raman cu Base nu are nici un adversar pe masura lui toti sunt niste trepadusi.
[ Edited Mon Oct 19 2009, 12:00AM ] |
||
Back to top |
|
||
Geza |
|
||
Registered Member #8225
base
|
||
Back to top |
|
||
tncosmin |
|
||
Registered Member #962
Fortza Base ! pe ei nu te lasa ! si pune-l pe ala mic si negru pe ei ca musca rau ( BOC ). Suntem in deriva numai un capitan bun mai poate salva nava de la dezastru !!! 802_smiley-lol.gif Pt. " Cminor " : Florine pune-ti candidatura eu te sutin ca bine le mai zici ! si asa vad ca multi sunt pt. schimbare... [ Edited Mon Oct 19 2009, 10:17AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |