Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Premiile MIPA 2009 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
![]() Pe scurt, Roland a obtinut 3 premii (unul pentru Sonar), Yamaha 2 premii, unul dintre ele pentru cel mai bun workstation, Motif XS, devansand Fantom G, iar Korg un premiu pentru Pa2XPro (desi mi se pare ca a fost incadrat intr-o categorie gresita). Ciudat mi se pare ca la nici una dintre subcategoriile microfoane, Shure nu a fost nici macar nominalizat. Pentru lista completa de castigatori si nominalizati, click pe imagine. |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
pa 2 a fost categorisit la Orgi Hammond - gresit!
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
nu neaparat pe locul 2, acelea au fost nominalizarile.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Steinberg Cubase 5 rules :ppp
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
cminor a scris ... Steinberg Cubase 5 rules :ppp ... dar in categoria "Recording Software" castigatorul a fost Pro Tools ![]() |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
alexu a scris ... cminor a scris ... Steinberg Cubase 5 rules :ppp ... dar in categoria "Recording Software" castigatorul a fost Pro Tools ![]() nu ai idee cata politica au unele companii pe tema asta. desi noi lucram in vegas, si lucram bine de ani de zile, una din clauzele contractuale ale unui client mare, a fost "trimiterea la finalizarea episoadelor, a proiectelor lucrate in Protools." Raspunsul la intrebarea "ce facem ca noi nu lucram in protools" a fost "lucrati in ce vreti, apoi le exportati fiecare canal in parte si le incarcati in protools si ne dati proiectele pe trackuri in Protools, conform clauzei." Pt asta a platit asta 3000 de euro pe Protools si inca 2000 pe plugginul de video extern. Asa ca multe Protools sunt "bagate la inaintare" prin vanzari frauduloase. Am lucrat si-s obligat sa lucrez in el la munca. Nu mi se pare cine stie ce. Dar revenind la discutie, e specificat bine: Recording Software. Ca nu e Audio Production atata timp cat nu suporta mixaj final pe el. Nu intru in detalii, cine are rabdare sa caute pe net limitarile Protools. Mai spun doar ca Protools necesita de fapt un mixer extern cu efecte din care sa versi intr-un DAT ca sa ai un master mix. adica 610.gif |
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
Foarte interesant, nu stiam mai nimic despre Pro Tools... dar ma documentez... e nasol sa fi fortat sa lucrezi cu un anume soft, stiu prea bine
|
||
Back to top |
|
||