Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Azi in Timisoara, maine-n toata tara ! |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
hmmm... unii zic ca toti fura, toti sunt la fel, ca toti... Ca parere personala insa, reamintesc celor ce poate au uitat: - cati oameni au murit in Timisoara in ceea ce a fost prima Revolutie ? - cine a tergiversat (pfuuuu ca vorbesc ca ei), cine a aburit lumea si a tot amanat judecarea celor ce au tras atunci? - cine a raspuns pentru tinerii morti in mineriade? sunt intrebari ce ar trebui sa nu le uitam... Da, poate ca bea, da poate ca si-o trage cu Udrea (cei drept e "buna"), da poate ca mai are oameni corupti (baga cineva mana in foc pentru fra-su ca nu a facut in viata lui o "manevra" ? toti avem cunostinte in care avem incredere, ca in final sa vedem ca ne-au vandut), da poate de multe ori a gresit. Dar nu stiu (poate am uitat si eu, aduceti-mi aminte) sa fi fost vre-o mineriada comandata de Basescu, nu am vazut om care sa planga ca fratele, sau mama, sau sora lui , a fost omorata in bataie la cererea lui Basescu, sau a PD-L ului, ca apoi dosarul ei sa fie aruncat intr-un beci. Ultimul slogan anti-PSD este dur, dar adevarat: "Familiile celor morti la revolutie, si a celor morti in mineriade, nu va uita PSD-istilor". Cand Basescu a dus primele dosare legate de mineriade si de revolutie, abia a reusit sa le citeasca in parlament, ca a fost injurat si luat la misto. aveti idee cate legi au votat din ianuarie pana in octombrie coalitia PSD-PC-PNL in parlament ? in cele aprox 300 de zile s-au votat...... 1 LEGE. Sa nu faci unicameral? |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |