Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ce fel de ritmuri imi trebuie pentru Roland EXR 5 ?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Marius Bartos
Mon Feb 08 2010, 04:15PM
Registered Member #8889
Joined: Mon Feb 08 2010, 03:52PM
Location / Localitate:: Romania Satu Mare Ardud
Posts: 2
sunt incepator si as dori sa stiu ce fel de ritmuri imi trebuie pentru roland exr5?merg orice ritmuri sau doar speciale pt exr5?exista ceva programe cu care se pot transforma ritmurile de la o orga la alta?eu vreau sa imi pun cateva ritmuri pe discheta si nu stiu cum sa procedez.

[ Edited Mon May 17 2010, 11:41PM ]


Back to top
ser_bm
Mon Feb 08 2010, 05:02PM
Guest
marius gasesti la sectiunea download ritmuri pt roland din cate stiu eu potrivesc cele de la g 800 , g 1000 , va 7 . etc ... dar sunt la download si de exr
Back to top
Marius Bartos
Mon Feb 08 2010, 05:39PM
Registered Member #8889
Joined: Mon Feb 08 2010, 03:52PM
Location / Localitate:: Romania Satu Mare Ardud
Posts: 2
SE POTRIVESC DE LA ORICE EXR?AZI NU AM DOWNLOADAT NIMIC SI ZICE CA NU MAI POT DOWNLOADA..
Back to top
ADY E2
Mon Feb 08 2010, 05:42PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 247
Marius in primul rand bine ai venit pe site...poti folosi orice tip de style de la Roland si nu numai in primul rand iti trebuie Style Works 2000 v2.38 sau Style Works XT ca sa poti converti si aranja dupa bunul plac style-ul ...dupa convertire si aranjarea style-ului poti sa il pui pe memoria FLASH a clape fie pe Disketa....pe discheta trebuie sa pui Style cu extensia .stl ....pe FLASH poti pune si .stl si .sth clapa o sa il converteasca singura...deocamdata cam atat...sper ca m-am facut destul de bine inteles....Spor la Treaba
Back to top
lynu_va76
Wed Feb 10 2010, 10:29PM

Registered Member #8469
Joined: Sun Dec 06 2009, 11:06AM
Location / Localitate:: Targu-Mures
Posts: 8
important ii sa aiba formatul StL
Back to top
Alin G800
Thu Feb 11 2010, 02:29PM

Registered Member #7999
Joined: Mon Jul 20 2009, 05:19PM
Location / Localitate:: SUCEAVA
Posts: 3
CUM ZIC SI COLEGI DE AICI SE POTRIVESTE ORICE STYLE DE LROLAND NUMAI CA NO SA SUNE LA FEL DE BINE EXR 5 NU ARE ACELEASI TONURI CA UN G 800 G 1000 VA.. ETC
Back to top
cminor
Thu Feb 11 2010, 02:32PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Nu mai scrieti cu litere mari ca ne suparam :ppp
Back to top
ADY E2
Tue Mar 16 2010, 10:14PM

Registered Member #65
Joined: Tue Jun 03 2008, 07:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 247
Intrebare pentru cunoscatori...din cate stiu Roland EXR 5 nu are interfata MIDI pe USB...dupa UP-DATE de OS V.1.03 LINK: Click aici ! USB devine si interfata MIDI?
Roland EXR5s are interfata MIDI pe USB...
Multumesc pentru eventualele raspunsuri

[ Edited Tue Mar 16 2010, 10:15PM ]

Back to top
aditzugrecu
Mon Mar 22 2010, 05:35PM

Registered Member #8025
Joined: Sat Aug 01 2009, 10:10PM
Location / Localitate:: Codlea
Posts: 101
Salut am cateva styluri pentru Roland exr5(pe care-l si detin).Mai bine vorbim pe adresa mea pentru explicatii...nu ezita poate vei fi multumit si nu te costa nimic. Numai bine.
Back to top
florin chitara
Tue Mar 23 2010, 05:34PM
Registered Member #8829
Joined: Thu Jan 28 2010, 03:49PM
Location / Localitate:: Targu Mures
Posts: 233
eu am inceput cu roland exr-5 si merge styluri de la roland g 800, 1000 roland e-60, e-50 va-7 ai de unde sa alegi trebuie doar convertite unele, bafta si spor mult la cantat
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata

rogabriel » 17 Jan : 11:46
buna ziua din nou , specific ca am laptop pe windous xp si pe 32 de biti , si imi da eroare la intalare driverul multumesc

claudyucla » 17 Jan : 11:20
buna ziua

CrysMM » 17 Jan : 11:11
@rogabriel - Driverul este doar pentru Windows 2000 si Xp. Daca ai alt sistem de operare posibil sa nu functioneze. Pe site-ul oficial nu exista alt driver. Incearca sa-l instalezi manual. Asta ar insemna sa ai sistem de operare pe 32 biti. Posibil pe 64 biti sa nu il poti instala pe manual.

rogabriel » 17 Jan : 10:16
rog frumos cine ma poate ajuta in acest sens , am mai pus intrebarea nu s-a oferit nimeni , detin un roland e 50 nu am driverul de instalare pentru clapa pentru laptop cine ma poate ajuta cu un driver in acest sens si sa-mi explice si mie pasii de instalare , am downloadat de pe site driverul pentru clapa si imi da eraoare de instalare astept ajutor multumesc !

pyry » 17 Jan : 08:27
buna dimineata la toata lumea

joker » 16 Jan : 22:31
alinas Mulțumesc mult am reușit și am încărcat și styluri dar nu am ton și nu știu Cum sa salveze tonul la fiecare styl dar învăț eu

Teo16 » 16 Jan : 19:44
Buna seara !

alinas » 16 Jan : 19:32
joker. incearca asa. Global - Menu - Controller o sa vezi Velocity curve posibil sa iti fie pus pe Fixed daca zici ca e mare dinamica ai mai multe optiuni acole vezi care te ajuta pe tine.

angelitto » 16 Jan : 18:42
@cdinu, trebuie sa ai winrar sau winzip instalat in PC. Dai click dreapta pe fisierul midi sau pe folder si alegi ”adauga in arhiva”

cdinu » 16 Jan : 18:07
VA SALUT .
cum arhivez fisier midi ?
acum este un plic alb in dreptul fiecarui cantec.
ms.

sorin77sol » 16 Jan : 17:47
Buna seara ! ...

cipri » 16 Jan : 17:44
Buna seara tuturor.

valinico » 16 Jan : 16:28
Salutari comunitatii clape.ro!

Claudiux10 » 16 Jan : 14:10
Ma ajutati va rog daca stiti materiale explicative pentru acorduri dominante subdominante?

joker » 16 Jan : 12:40
Alinas multumesc de sfat dar nu am reusit am butonul global dar nu am reusit

edyph » 16 Jan : 12:22
salutare la toti colegii,o zi buna va doresc!




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by jenica35 on 20 Jan : 11:19
Nu stiu ce sa zic.. Eu il folosesc pe cel al lui Olecu, e aici pe site si acela, fata de asta suna mai bine, la manele si chiar si la folclor. Intr-adevar, asta are mai multe tonur [more ...]


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 20 Jan : 10:09
Da


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by Puica on 20 Jan : 04:58
Ce ziceti baieti ? Se marita sa ne bagam setu in clape ?


[Content] Acces download Posted by EmRaN on 19 Jan : 22:50
Buna seara, as dori si eu acces la 1 download macar, am facut donatie si e posibil sa fi expirat zilele acestea, multumesc anticipat.


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by angelitto on 19 Jan : 21:27
In pa900/3xle decompresarea se face manual si e foarte mult de munca. Se intra in ”sound edit/record” se apasa sus pe EMPTY si toate samplere care is cu steluta se resalveaza din n [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap