Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Explicatii utilizare PSR 9000 !
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Sergiu Prodan
Wed Feb 17 2010, 12:40PM
Guest
INCARCARE PROGRAME

Se pune pe hard disc fisierul buf si fisierul usr din programul respectiv pe care vreti sa-l incarcati fisierul buf inseamna stylurile din acel program iar fisierul usr inseamna tonurile semplate , efectele si setarile de volume salvate in progam pe bankuri
dupa ce ati pus fisierele astea pe hard bagati hardul in clapa si porniti clapa dupa care daca vi se incarca automat un alt program care il aveati in clapa apasati cancel apoi mergeti la butonul disk SCSI apasati acolo, Load from disk alegeti partitia de pe hard unde ati pus fisierele buf si usr si o sa va apara fisierul respectiv usr al programului . dati next si o sa va apara group sau individual, selectati individual apoi dati next si in rest ok sau ce mai cere si asteptati sa se incarce
dupa ce sa incarcat dati exit si mergeti din nou la butonul disk SCSI si selectati backup/restore, pe urma restore, si o sa selectati din nou partitia in care ati pus fisierele buf si usr si o sa va apara fisierul buf dati next ok si ce va mai cere si lasati sa se incarce cand a terminat de incarcat dati exit si programul respectiv e gata incarcat gasiti pe bankuri la registre gata facute reglajele iar in custom voice o sa puteti vedea semplerele si in flash style gasiti stylurile .

INCARCARE TONURI VIC

Faceti un folder nou in calculator si dati o denumire ce vreti voi dar la urma puneti puct si usr pe urma copiati in folderul respectiv tonurile vic iar acel folder il puneti pe urma in hard disc porniti clapa mergeti la butonul disk SCSI dati load from disk mergeti in partitia hardului unde stiti ca ati pus folderul facut de voi alegeti folderul respectiv dati next si va apare group sau individual alegeti individual si o sa vi se deschida doua coloane cea din stanga insemnand tonurile care le-ati pus in folder cea din dreapta insemnand cusom voice mai exact userul de tonuri semplate si alegeti tonul care vreti sa-l incarcati din stanga si pozitia pe care vreti sa incarcati din dreapta si dati next apasati custom voice si va apare tonul acolo in user selectatil si apasati pe clape sa-l ascultati la fel se procedeaza cu toate pe rand .

INCARCARE STYLURI

Daca vreti sa incarcati alte styluri decat cele care le aveti in programul vostru se face in felul urmator: puneti stylul nou pe o discheta flopy fara sa faceti alte foldere direct stylu copiat pe flopy si bagati discheta in clapa in unitatea flopy disk apoi apasati pe unul din flashuri indiferent care iar pe ecran o sa va apara in coltul din dreapta jos style manager apasati acolo si vi se deschide un tabel pe ecran selectati load style in flash room
apoi o sa va apara pe ecran FD si HDD cu partitiile hardului selectati FD si vi se deschide automat un tabel unde a-ti pus stylu pe discheta sau stylurile in cazul in care ati pus mai multe selectati stylu care doriti sa il incarcati si daca vreti sa ascultati prima data stylu aveti pe ecran optiunea listen apasati acolo si stylul va porni daca va place formula din style si vreti sa-l salvati in flash style atunci dati next alegeti unul din cele 8 flashuri pe care doriti sa incarcati si vedeti unde aveti loc gol adica mai exact unde scrie no data selectati acolo si pe urma dati next si el se incarca automat in flash style acolo unde ati selectat sa se incarce si asa faceti cu ele pe rand se pot incarca stylurile din calc si pe hard disk si faceti aceeasi procedura doar ca dupa ce dati pe load style in flash room selectati HDD partitia in care stiti ca ati copiat stylul din calc in hard dar e mai usor la styluri cu flopy disk ca sa nu fiti nevoiti sa scoateti hardul din clapa .


CUM FACEM SA CITESCA CLAPA PROGRAMUL AUTOMAT LA PORNIRE?

Dupa ce ati incarcat tot programul apasati butonul function este langa butonul disk SCSI apasati pe urma utility si prima optiune de sus va fi auto load iar mai jos va uitati daca este pe on sau pe off acolo trebuie sa fie pe on selectati sa fie on

CUM SE SALVEAZA UN PROGRAM ?

Dupa ce ati incarcat stylurile care vreti si tonurile care vreti sa le avti in custom si va faceti toate reglajele in parte tonuri volume efecte etc aceste reglaje le puteti salva la fiecare style in parte
pe bankuri aveti 64 de bankuri a cate 8 registre fiecare mai exact puteti salva intr-un bank 8 styluri cu reglaje cu tonuri in dreapta cu efecte cu ce vreti cand ati facut astea mergeti la butonul disc SCSI apasati acolo si aveti optiunea save to disk apasati acolo si vi se deschide pe ecran o ferestra unde prima data o sa va afiseze regist bank memory alea inseamna bankurile pe care v-ati salvat toate reglajele bifati sa fie pe on doar cele in care stiti ca aveti salvari facute pt ca in momentul in care incarcati programul vostru sa nu asteptati prea mult ca sa citesca si ceea ce nu aveti nevoie deci bifati exact ce aveti salvari apoi mergeti pe sageata mai jos pana treceti de regist bank si o sa va apara multi pad acolo bifati doar daca aveti paduri salvate undeva dar asta cu padurile o discutam mai incolo asa ca la multi pad puneti totul pe off mergeti mai departe pe sageata in jos si o sa va apara custom voices acolo la fel bifati pe on doar tonurile care vreti sa va ramana in userul de tonuri si care stiti ca le folositi restul pe off mergeti mai departe pe sageata in jos si va apare organ flutes acolo sa fie pe off totul si cand ati terminat toate astea dati next selectati de pe ecran unde va apare new file dati o denumire cum vreti sa se numeasca fisierul usr dati end si selectati partitia de pe hard unde vreti sa salvati apoi next si ok sau yes ce va mai cere acolo si lasati sa salveze pana la capat cand ati terminat cu asta dati exit mergeti la butonul disc SCSI selectati backup/restore si alegeti backup apoi selectati totul sa fie pe on acolo dati next new file dati denumirea cum vreti sa se numeasca fisierul buf si dati end si next ok si ce mai cere yes ... si lasati sa salveze cand e gata aveti programul salvat de aici incolo orice modificare faceti la program va trebui salvata si anume daca incarcati un style nou in flash trebuie sa faceti salvarea fisierului buf inca odata peste cel existent daca incarcati alt ton suplimentar in custom voice trebuie sa faceti salvarea la fisierul usr cum v-am explicat mai sus peste cel existent la fel si daca modificati volume efecte sau bankuri mai faceti salvarea usr inca odata altfel tot ce ati modificat dupa ce reporniti clapa se pierde .

INSTALARE SISTEM DE OPERARE

in sistemul de operare exista 5 fisiere numerotate 01,02,03,04,05 fiecare pune-l pe cate o disketa FD si numeroteaza disketele sa stii care ce numar este . apasa butonul start de la style tine-l apasat si porneste clapa asa cu butonul apasat . o sa-ti apara un meniu in care prima optiune este FD adica flopy disk apesi butonu aferent la FD si o sa-ri apara pe display: insert disk nr 1 bagi disketa nr 1 in flopy disk si apesi butonul start de la style astepti sa lucreze si o sa-ti apara masajul insert disk nr 2 bagi disketa nr 2 si apesi start de la butonul de start style si tot asa faci pe rand de obicei cand ai terminat cu disk 4 trebuie sa scrie complette si nu-ti mai cere disketa 5 dai exit si ai instalat sistemul de operare sper ca ai inteles



[ Edited Tue Mar 02 2010, 06:25PM ]


Back to top
DorelC
Wed Feb 17 2010, 12:55PM
Guest
Frumos Sergiule felicitari !
Back to top
gabi3213
Wed Feb 17 2010, 01:18PM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Location / Localitate:: petrila
Posts: 669
mersi mult sergiu ai mai sters din ceata pe care o aveam pe creier
Back to top
nairdA
Wed Feb 17 2010, 03:07PM

Registered Member #164
Joined: Mon Jun 23 2008, 10:49PM
Location / Localitate:: GORJ
Posts: 159
Merci de explicatii bine ca le ai pus aici ca sa nu te mai bizai toata ziua la telefon,in mare parte le am cam inteles,dar daca uit mai trag cate o privire aici si mi aduc aminte pana ma invat bine,oricum pana nu salvezi de vreo 3,4 ori nu te inveti minte apoi stii ce ai de facut,si inca odata MULTUMESC sergiu pentru ca m ai ajutatsi scuze ca te am deranjat prea mult!
Back to top
Sergiu Prodan
Wed Feb 17 2010, 04:21PM
Guest
nu e nici un deranj cei care nu stiu se mai ajuta din ce am scris eu aici sper ca am scris destul de babeste sa inteleaga cei care nu stiu sa utilizeze clapa cu ce putem ajutam ca doar asta e scopul sitului nu ?
Back to top
huzumsorin
Wed Feb 17 2010, 07:57PM

Registered Member #8800
Joined: Thu Jan 21 2010, 08:27AM
Location / Localitate:: galati
Posts: 399
domnule Sergiu cu tot respectu . stiti ca am cerut si eu asemenea informatie de la dumneavoastra legata de ascultarea pe clapa a tonurilor vic. si urmat toti pasii care ia-ti explicat dumneavoastra mai sus si la mine nu mere .ce e de facut ca eu nu prea stiu ori clapa nu stie ori vreo setare ceva nu-i inregula
Back to top
Minel Manelistu
Wed Feb 17 2010, 08:26PM
Guest
Sorin chiar nu te inteleg.cum adica nu poti sa asculti tonurile vic pe clapa?
Back to top
wrestlingboy
Wed Feb 17 2010, 09:04PM
Registered Member #658
Joined: Thu Aug 07 2008, 01:22PM
Location / Localitate:: craiova
Posts: 70
multumesc mul,am reusit,sanatate

[ Edited Wed Feb 17 2010, 09:23PM ]

Back to top
ValiS
Wed Feb 17 2010, 09:07PM
ValiS

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Location / Localitate:: Urlati,jud.Prahova
Posts: 1307
Depinde ce program ai incarcat...! E posibil ca in backup sa nu fi fost salvate si style-uri ci numai tonuri...!Se poate face backup pe un program intreg(...adica styleuri plus tonuri) sau backup doar pe tonuri iar styleurile le incarci separat cu discheta...! Succes...! PS:...Felicitari,Sergiulk,pentru totorial...!
Back to top
Sergiu Prodan
Thu Feb 18 2010, 07:32AM
Guest
huzumsorin mai citeste odata atent unde am scris incarcare tonuri fa exact ce ti-am spus si este imposibil sa nu mearga dupa ce incarci tonul trebuie sa apesi butonul custom voice si i-ti apare userul cu tonuri pe ecran il selectezi tonul respectiv si apesi clapa si trebuie sa sune atentie si la R1 R2 SI R3 daca vrei sa-ti sune tonul pe R1 trebuie sa fie becul rosu aprins acolo la R1 si celelalte stinse iar cand selectezi sa-ti sune pe R1 apesi prima data butonul de sus de la R1 acolo unde este beculetul verde si pe urma custom voice i-ti alegi tonul din user si suna
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap