Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Explicatii utilizare PSR 9000 !
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
adicrisan
Wed Mar 05 2014, 11:52PM
Registered Member #13959
Joined: Thu Feb 20 2014, 08:31PM
Posts: 6
am schimbat numele la greuceanu si fisierul buf il incarca dar fisierul usr imi da tot disk error,de incarcat individual n-am idee cum as putea . va multumesc !!

Back to top
VaseaB
Thu Mar 06 2014, 07:27AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 413
In primul post al acestui thread gasesti explicatia pentru incarcare individuala.

Back to top
ValiS
Thu Mar 06 2014, 07:42AM

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Posts: 1307
Scoate hardul,pune fisierul .usr pe el,apoi incearca si incarca cu"individual"adica,cite un ton..! Ai sa vezi ca merge..!

Back to top
adicrisan
Sat Mar 08 2014, 09:37PM
Registered Member #13959
Joined: Thu Feb 20 2014, 08:31PM
Posts: 6
si dupa ce am terminat fiecare ton de incarcat,.....incarc pe hard fisierul buf si-l incarc cu restore ? Exista rami mai mari de 2X 32MB pt psr 9000 ?
multumesc !!!!

Back to top
ValiS
Sun Mar 09 2014, 06:59AM

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Posts: 1307
Da,incarci dupa aceea buf-ul cu"restore"...Rami mai mari de 2x32 nu exista pe psr9000..Atit suporta maxim...!

Back to top
vovelu06
Sat Sep 27 2014, 02:00PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Posts: 54
Sergiu cu tot respectu . multumesc di tot sufletu pentru informatie.Dar puteti sa-mi spuneti despre multipad cum se incarca ?
mam lamurit . am scris la folber in care sunt padurile .usr si tot sa reusit .

[ Edited Sun Sep 28 2014, 06:30PM ]


Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 07:11PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Posts: 54
Domnu ValiS , Ajutor ! am salvat u program cum e scris aic pe prima pjina , dar la pornirea clapei custom voice nu se incarca . adaug vocea asta in alt program scos din net. fac procedura de salvare si totul se incarca automat . De ce la programul meu custom voice nu se incarca automat .

[ Edited Wed Jan 28 2015, 07:13PM ]


Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 08:21PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Posts: 54
voitineanu a scris ...

In SONG FILE DIRECTORY sunt 5 butoane in care pot fi incarcate 5 foldere cu fisiere midi.Ca sa ramana salvate in BACKUP si sa nu mai trebuiasca incarcate manual dupa fiecare pornire a clapei,se procedeaza astfel:
1.apasam un buton din cele 5 din SONG FILE DIRECTORY
2.in subsolul paginii apasam butonul din dreptul meniului POP UP
3.alegem folderul pe care vrem sa-l avem incarcat ori de cate ori apasam butonul respectiv din cele 5 ale SONG FILE DIRECTORY,numerotate cu cifre romane:I-V
4.apasam NEXT in stanga ecranului si dreapta noastra din meniul PAGE CONTROL
5.Apasam EXIT,apoi repetam pasii 1-4 pentru fiecare buton I-V,astfel incat sa avem incarcat cate un folder "in" fiecare buton
6.salvam totul in BACKUP,apasand butonul A din dreapta ecranului sus si stanga noastra,apoi butonul G din stanga ecranului si dreapta noastra,in dreptul caruia scrie BACKUP.
7.salvam BACKUP-ul pe harddisk prin apasarea butoanelor ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ISK/SCSI,BACK UP/RESTORE,BACK UP,NEXT(din meniul PAGE CONTROL),apoi alegem locul unde salvam pe hard,apasam NEWFILE,scriem numele backup-ului si apasam iar NEXT.
Sper ca m-am facut inteles!Spor la butonat si..la cantari!


Tot lucru ista se face la psr 9000 ?


Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 09:30PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Posts: 54
vovelu06 a scris ...

voitineanu a scris ...

In SONG FILE DIRECTORY sunt 5 butoane in care pot fi incarcate 5 foldere cu fisiere midi.Ca sa ramana salvate in BACKUP si sa nu mai trebuiasca incarcate manual dupa fiecare pornire a clapei,se procedeaza astfel:
1.apasam un buton din cele 5 din SONG FILE DIRECTORY
2.in subsolul paginii apasam butonul din dreptul meniului POP UP
3.alegem folderul pe care vrem sa-l avem incarcat ori de cate ori apasam butonul respectiv din cele 5 ale SONG FILE DIRECTORY,numerotate cu cifre romane:I-V
4.apasam NEXT in stanga ecranului si dreapta noastra din meniul PAGE CONTROL
5.Apasam EXIT,apoi repetam pasii 1-4 pentru fiecare buton I-V,astfel incat sa avem incarcat cate un folder "in" fiecare buton
6.salvam totul in BACKUP,apasand butonul A din dreapta ecranului sus si stanga noastra,apoi butonul G din stanga ecranului si dreapta noastra,in dreptul caruia scrie BACKUP.
7.salvam BACKUP-ul pe harddisk prin apasarea butoanelor ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ISK/SCSI,BACK UP/RESTORE,BACK UP,NEXT(din meniul PAGE CONTROL),apoi alegem locul unde salvam pe hard,apasam NEWFILE,scriem numele backup-ului si apasam iar NEXT.
Sper ca m-am facut inteles!Spor la butonat si..la cantari!


Tot lucru ista se face la psr 9000 ?

am facut asa , dar nu se incarca singur ?


Back to top
flo33
Mon Apr 27 2015, 12:01PM
Registered Member #13996
Joined: Mon Mar 03 2014, 12:01PM
Posts: 18
Am si eu o clapa psr 9000 si nu ma descurc deloc cu incarcarea seturilor si vreau sa pun si eu cateva intrebari. prima intrebare : cand incarc fisierul USR ma intreaba ce sa aleg GROUP s-au INDIVIDUAL si eu ce selectez? apoi fac acelas lucru pe butonul acela disk scsi si bakup/restore si selectez si al doilea fisier din set adica BUF. intrebarea nr 2: cum fac sa incarc m-ai multe seturi sa nu stau sa incarc cate unul ( manele si apoi sa incarc folclor) ca dureaza mult sa se incarce si sa le am m-ai multe seturi deodata instalate. intrebarea nr 3: cum fac sa sterg si eu din registration bank seturile care nu le mai folosec sa fie paginile goale dar sa ramana pe hdd sa nu se stearga de tot. intrebarea nr4 : daca am instalat 5 seturi de ex in clapa sa instalat cu tot cu semplere fiecare set? si cand dau pe setul respectiv se schimba si vocile odata cu setul? adica dau pe un set cu manele si are anumite voci(semplere) stylul respectiv si cand dau pe un set de folclor se schimba si vocile aferente setului odata cu selectarea setului? multumesc si va doresc sanatate , astept raspunsurile voastre, numai bine va doresc.

Admin: daca ai intrebat aici si deja exista thread pe tema asta pentru ce mai deschizi un alt thread cu acelasi subiect? Ai un avertisment!

[ Edited Mon Apr 27 2015, 12:49PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap