Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Explicatii utilizare PSR 9000 !
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
adicrisan
Wed Mar 05 2014, 11:52PM
Registered Member #13959
Joined: Thu Feb 20 2014, 08:31PM
Location / Localitate:: Lipova
Posts: 6
am schimbat numele la greuceanu si fisierul buf il incarca dar fisierul usr imi da tot disk error,de incarcat individual n-am idee cum as putea . va multumesc !!
Back to top
VaseaB
Thu Mar 06 2014, 07:27AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Location / Localitate:: Pascani
Posts: 404
In primul post al acestui thread gasesti explicatia pentru incarcare individuala.
Back to top
ValiS
Thu Mar 06 2014, 07:42AM
ValiS

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Location / Localitate:: Urlati,jud.Prahova
Posts: 1307
Scoate hardul,pune fisierul .usr pe el,apoi incearca si incarca cu"individual"adica,cite un ton..! Ai sa vezi ca merge..!
Back to top
adicrisan
Sat Mar 08 2014, 09:37PM
Registered Member #13959
Joined: Thu Feb 20 2014, 08:31PM
Location / Localitate:: Lipova
Posts: 6
si dupa ce am terminat fiecare ton de incarcat,.....incarc pe hard fisierul buf si-l incarc cu restore ? Exista rami mai mari de 2X 32MB pt psr 9000 ?
multumesc !!!!
Back to top
ValiS
Sun Mar 09 2014, 06:59AM
ValiS

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Location / Localitate:: Urlati,jud.Prahova
Posts: 1307
Da,incarci dupa aceea buf-ul cu"restore"...Rami mai mari de 2x32 nu exista pe psr9000..Atit suporta maxim...!
Back to top
vovelu06
Sat Sep 27 2014, 02:00PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Location / Localitate:: chisinau
Posts: 54
Sergiu cu tot respectu . multumesc di tot sufletu pentru informatie.Dar puteti sa-mi spuneti despre multipad cum se incarca ?
mam lamurit . am scris la folber in care sunt padurile .usr si tot sa reusit .

[ Edited Sun Sep 28 2014, 06:30PM ]

Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 07:11PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Location / Localitate:: chisinau
Posts: 54
Domnu ValiS , Ajutor ! am salvat u program cum e scris aic pe prima pjina , dar la pornirea clapei custom voice nu se incarca . adaug vocea asta in alt program scos din net. fac procedura de salvare si totul se incarca automat . De ce la programul meu custom voice nu se incarca automat .

[ Edited Wed Jan 28 2015, 07:13PM ]

Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 08:21PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Location / Localitate:: chisinau
Posts: 54
voitineanu a scris ...

In SONG FILE DIRECTORY sunt 5 butoane in care pot fi incarcate 5 foldere cu fisiere midi.Ca sa ramana salvate in BACKUP si sa nu mai trebuiasca incarcate manual dupa fiecare pornire a clapei,se procedeaza astfel:
1.apasam un buton din cele 5 din SONG FILE DIRECTORY
2.in subsolul paginii apasam butonul din dreptul meniului POP UP
3.alegem folderul pe care vrem sa-l avem incarcat ori de cate ori apasam butonul respectiv din cele 5 ale SONG FILE DIRECTORY,numerotate cu cifre romane:I-V
4.apasam NEXT in stanga ecranului si dreapta noastra din meniul PAGE CONTROL
5.Apasam EXIT,apoi repetam pasii 1-4 pentru fiecare buton I-V,astfel incat sa avem incarcat cate un folder "in" fiecare buton
6.salvam totul in BACKUP,apasand butonul A din dreapta ecranului sus si stanga noastra,apoi butonul G din stanga ecranului si dreapta noastra,in dreptul caruia scrie BACKUP.
7.salvam BACKUP-ul pe harddisk prin apasarea butoanelor ISK/SCSI,BACK UP/RESTORE,BACK UP,NEXT(din meniul PAGE CONTROL),apoi alegem locul unde salvam pe hard,apasam NEWFILE,scriem numele backup-ului si apasam iar NEXT.
Sper ca m-am facut inteles!Spor la butonat si..la cantari!


Tot lucru ista se face la psr 9000 ?

Back to top
vovelu06
Wed Jan 28 2015, 09:30PM

Registered Member #14528
Joined: Sat Sep 27 2014, 01:44PM
Location / Localitate:: chisinau
Posts: 54
vovelu06 a scris ...

voitineanu a scris ...

In SONG FILE DIRECTORY sunt 5 butoane in care pot fi incarcate 5 foldere cu fisiere midi.Ca sa ramana salvate in BACKUP si sa nu mai trebuiasca incarcate manual dupa fiecare pornire a clapei,se procedeaza astfel:
1.apasam un buton din cele 5 din SONG FILE DIRECTORY
2.in subsolul paginii apasam butonul din dreptul meniului POP UP
3.alegem folderul pe care vrem sa-l avem incarcat ori de cate ori apasam butonul respectiv din cele 5 ale SONG FILE DIRECTORY,numerotate cu cifre romane:I-V
4.apasam NEXT in stanga ecranului si dreapta noastra din meniul PAGE CONTROL
5.Apasam EXIT,apoi repetam pasii 1-4 pentru fiecare buton I-V,astfel incat sa avem incarcat cate un folder "in" fiecare buton
6.salvam totul in BACKUP,apasand butonul A din dreapta ecranului sus si stanga noastra,apoi butonul G din stanga ecranului si dreapta noastra,in dreptul caruia scrie BACKUP.
7.salvam BACKUP-ul pe harddisk prin apasarea butoanelor ISK/SCSI,BACK UP/RESTORE,BACK UP,NEXT(din meniul PAGE CONTROL),apoi alegem locul unde salvam pe hard,apasam NEWFILE,scriem numele backup-ului si apasam iar NEXT.
Sper ca m-am facut inteles!Spor la butonat si..la cantari!


Tot lucru ista se face la psr 9000 ?

am facut asa , dar nu se incarca singur ?

Back to top
flo33
Mon Apr 27 2015, 12:01PM
Registered Member #13996
Joined: Mon Mar 03 2014, 12:01PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 18
Am si eu o clapa psr 9000 si nu ma descurc deloc cu incarcarea seturilor si vreau sa pun si eu cateva intrebari. prima intrebare : cand incarc fisierul USR ma intreaba ce sa aleg GROUP s-au INDIVIDUAL si eu ce selectez? apoi fac acelas lucru pe butonul acela disk scsi si bakup/restore si selectez si al doilea fisier din set adica BUF. intrebarea nr 2: cum fac sa incarc m-ai multe seturi sa nu stau sa incarc cate unul ( manele si apoi sa incarc folclor) ca dureaza mult sa se incarce si sa le am m-ai multe seturi deodata instalate. intrebarea nr 3: cum fac sa sterg si eu din registration bank seturile care nu le mai folosec sa fie paginile goale dar sa ramana pe hdd sa nu se stearga de tot. intrebarea nr4 : daca am instalat 5 seturi de ex in clapa sa instalat cu tot cu semplere fiecare set? si cand dau pe setul respectiv se schimba si vocile odata cu setul? adica dau pe un set cu manele si are anumite voci(semplere) stylul respectiv si cand dau pe un set de folclor se schimba si vocile aferente setului odata cu selectarea setului? multumesc si va doresc sanatate , astept raspunsurile voastre, numai bine va doresc.

Admin: daca ai intrebat aici si deja exista thread pe tema asta pentru ce mai deschizi un alt thread cu acelasi subiect? Ai un avertisment!

[ Edited Mon Apr 27 2015, 12:49PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!

benone » 12 Feb : 12:36
Ziua buna tuturor

pustiulica » 12 Feb : 11:33
@Gigi, am vazut ca nu mai esti interesat, totusi iti raspund: din inteleg ca diferenta este ca i10FX permite inregistrare mutitrack, iar ZED 10 FX permite doar inregistrarea sunetului de pe Master, cu sau fara efecte.

pustiulica » 12 Feb : 11:27
@dextar_x, adresa de e-mail nu este permisa pe Chat! Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul! LINK: Click aici !

dextar_x » 12 Feb : 10:35
***[blocked by admin]***

Ioanguitar » 12 Feb : 07:19
Buna dimineata!

gigiflo » 12 Feb : 07:19
Scuze, Marius! Era i10 simplu...Nu sunt interesat...

gigiflo » 12 Feb : 07:17
Buna dimineata!
Marius, poti sa -mi spui ceva legat de A&H Zed i10FX, comparativ cu Zed 10FX? L-am gasit la o promotie la 1000 lei...

ionut74 » 12 Feb : 06:50
Buna dimineata

marius9 » 11 Feb : 18:28
@TETIS - Desi are USB (to Host), nu suporta style-uri si tonuri. Poate fi utilizata ca si clapa Midi cu un program gen Kontakt, pe calculator, si acolo se pot experimenta tonuri de o calitate superioara. Trebuie instalat driver-ul Asio4all pentur a nu avea latenta si restul tine de instalarea programului Kontakt (se gaseste pe google) si tonuri care sunt din belsug la download... Succes!

TETIS » 11 Feb : 16:05
ma puteti ajuta cu ceva? am o orga schubert care are intrare de cablu usb .cum as putea sa bag pe ea niste ritmuri sau sunete de clape...sunt incepator

TETIS » 11 Feb : 16:03
salut tuturor,o duminica placuta

GabiSet » 11 Feb : 10:54
Salut tuturor, o duminica placuta

Cosma » 11 Feb : 10:26
Sal all

balamucfm » 11 Feb : 09:41
buna dimineata

cipri » 11 Feb : 09:14
Buna dimineata si o Duminica placuta tuturor.

cdinu » 11 Feb : 08:43
salut colegi .

joker » 11 Feb : 08:41
Bună dimineața! Am scris acum câteva zile despre niște tonuri.
Salutare! ma poate ajuta cineva cu niste tonuri ? am vazut un clip aici LINK: Click aici ! Din ce sunt formate? Multumesc

george32 » 10 Feb : 20:17
@angellito-multumesc

tavy1979 » 10 Feb : 19:00
Merci @lucianG1000.

cdinu » 10 Feb : 18:56
salut colegi

lucianG1000 » 10 Feb : 18:10
@tavy1979... salut vezi aici LINK: Click aici !
e un pachet de tonuri urcat de mine în care e și fleita

tavy1979 » 10 Feb : 17:10
Ma poate ajuta cineva cu tonul Fleita Juzisound pentru KORG pa600? Am gasit ceva pe site dar da erare la incarcare in orga si nu merg toate clapele.

angelitto » 10 Feb : 16:55
@george32, uite aici:
LINK: Click aici !

tavy1979 » 10 Feb : 16:04
Salutare colegi!

80.istvan » 10 Feb : 14:00
buna tuturor.

GabiSet » 10 Feb : 11:04
George32 da se poate

george32 » 10 Feb : 10:50
Salutare ,am o intrebare pt cunoscatori ,pot sa i-au de la un ritm intro si fill si sa-l pun la alt ritm

cipri » 10 Feb : 09:52
Salutare tuturor.

GabiSet » 09 Feb : 22:38
Emirah e putin de munca, alegi stilul dorit dai record, apoi meniu, style track control apoi alegi intro, dai pe trakul unde e basu si apesi pe - (octava) apoi pe v1, apesi pe bass si apoi pe + (tot pe butonul de la octava) .. Daca. Am gresit undeva imi cer scuze

Athos-Korg » 09 Feb : 21:14
Salutare prieteni, stie cineva cumva exista setul lui viorel adaptat pentru pa700?

cdinu » 09 Feb : 20:33
salut colegi !




Comentarii noi


[download] SET Yamaha Tyros 2 @ Tudorica de la Valcea Posted by viorel15 on 17 Feb : 21:08
Salutare domnu tudorica ! Pentru psr S770 S970 nu aveti setul ? Multumesc !


[Content] Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult! Posted by Costy71 on 17 Feb : 15:06
Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult!


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by mark on 17 Feb : 14:39
Poate cineva sa-l faca si pentru korg pa 600.


[download] Set Korg Pa4X - GabiSet Posted by daddy on 17 Feb : 14:15
Lipsesc tonuri din set


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 17 Feb : 12:05
Salut ! Ai aici linkul meu !LINK: Click aici !Bafta multa !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap