Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Explicatii utilizare PSR 9000 !
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
flo33
Mon Apr 27 2015, 04:14PM
Registered Member #13996
Joined: Mon Mar 03 2014, 12:01PM
Posts: 18
imi cer scuze dar nu am stiut unde sa scriu prima data si acum am vazut ca se discuta despre psr 9000 aici, inca o data imi cer mii de scuze dar nu am facuto intentionat. stima

Back to top
flo33
Wed Apr 29 2015, 12:26AM
Registered Member #13996
Joined: Mon Mar 03 2014, 12:01PM
Posts: 18
imi raspunde si mie cineva va rog la ceea ce am intrebat m-ai sus? multumesc

Back to top
VaseaB
Wed Apr 29 2015, 08:49AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 425
Sa le luam pe rand. Cand selectezi GROUP, vei incarca toate resursele din set (sampler, pad, etc..) odata, cand selectezi INDIVIDUAL, vei putea incarca pe rand (la alegere )resursele .

2. nu poti incarca mai multe seturi , trebuie sa incarci/folosesti in cantare doar unul . Poti sa combini tu seturile dar este de munca , multa munca . PLus ca si clapa are limitarile ei tehnice.

3. Cand dai SAVE la un set, poti sa salvezi acest set pe HDD . Cand vei incarca un alt set in locul celui existent , automat in registration bank vor intra alti registri(performante ).

4. Ce intelegi tu prin "instalare in clapa" ? Cumva copiere pe HDD? Oricum nu poti incarca 5 seturi in acelasi timp, nu ai cum. De asta te intreb ce inseamna "instalare in clapa". Cand copii acele seturi, ar trebui sa copii si semplerele. Verifica daca acel set contine niste fisiere cu extensia .vic . Fiecare set conceput cu samplerele lui, deci da, daca pui alt set vei alte "voci" ( asta nu e valabil daca ai voci din tonurile interne ale clapei )

Sper la butonat, este foarte mult de munca! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif



Back to top
gabi3213
Wed Apr 29 2015, 08:49AM
Registered Member #2854
Joined: Mon Nov 03 2008, 07:26PM
Posts: 668
daca citesti de la inceput o sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale

Back to top
alexisever
Sun Oct 25 2015, 07:30PM
Registered Member #15437
Joined: Thu Oct 01 2015, 09:26PM
Posts: 5
Buna seara,

Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,se poate salva un style(dupa editare) pe HDD ? spre exemplu editez un style,variatiuni,ots-uri,semplare,etc. deoarece memoria flash este plina as vrea sa salvez styleul editat pe HDD si totusi nu gasesc aceasta optiune.
Pe optiunea de editare a Styleurilor exista deja o informatie cum ca memoria flash trebuie sa fie disponibila inainte de a face modificari.
Dupa intelegerea mea presupun ca nu exista totusi aceasta posibilitate,astept o confirmare si din partea dvs, sa nu ma mai chinui degeaba!

Va multumesc anticipat!

Back to top
cantlaclapa
Sun Oct 25 2015, 08:56PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 781
clapa din cate i-mi amintesc nu citeste stylurile direct HDD si atunci ca sa-l poti salva pe HDD trebuie sa faci pasii de salvare al unui set dar alegi acolo la optiuni doar styl x din flash y... insa pt asta i-ti trebuie un loc liber in flash

Back to top
VaseaB
Mon Oct 26 2015, 07:56AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 425
Clapa citeste direct de pe HDD, ai butonul ala de langaflash, "Disk Direct" . Din cate retin eu, la salvare, dupa ce faceam toate setarile intr-un style, clapa ma intreba unde sa salvez. Eu am salvat in flash dar nu cred ca nu ar salva si pe hard (nu bag mana in foc ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) . Mai exista posibiitatea de a salva in "registration memory" dar nu prea indicat in cazul in care vrei sa faci un midi cu acel style.

[ Edited Mon Oct 26 2015, 08:01AM ]


Back to top
alexisever
Mon Oct 26 2015, 11:00AM
Registered Member #15437
Joined: Thu Oct 01 2015, 09:26PM
Posts: 5
Va multumesc foarte mult pentru ajutor, am reusit sa ma lamuresc,concluzia este ca nu se poate salva styleul din editare pe HDD ci doar in flash insa asa cum ai mentionat VaseaB se pot salva pe Bank-uri. Eu am procedat in felul urmator style-urile care le-am editatle-am salvat pe bank-uri (Ex. Bank 11 ) dupa care am facut un folder pe HDD cu aceste style-uri si cand vreau sa le folosesc, le incarc su style Manager.
Am procedat asa deoarece dupa ce deschizi clapa, Style-ul salvat pe Bank, nu stie isi ia informatia direct de pe HDD unde se afla style-ul respectiv.
Sper ca m-am facut oarecum inteles si aceste informatii sa fie de ajutor si altor utilizator.

Va multumesc din nou.

Back to top
VaseaB
Mon Oct 26 2015, 02:52PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 425
Ai procedat f bine. Succes si daca mai ai nevoie de ceva, aici ne gasesti! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Mura
Mon Dec 12 2016, 09:42PM
Registered Member #15760
Joined: Fri Mar 11 2016, 09:32PM
Posts: 4
Foarte bune sfaturi.Multumesc!!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set PA600 gigi Posted by Grisa on 18 Nov : 15:59
Mersi,succes.


[download] Korg pa3x pro Posted by Grisa on 18 Nov : 15:49
Mersi,o zi buna Pavel.


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by miki67 on 17 Nov : 22:34
gigibarosLINK: Click aici !daca ai nelamuriri,scrie-mi pe topicul ,,Ajut cu korg pa manager v3.2,,


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by gigibaros on 17 Nov : 13:02
mersi miki67 ptr raspuns...astept parerea tavreau sa te intreb daca nu este setul lui Pravila ptr pa2x fara defecte pe site sau poate il ai tu si poti sa-l descarci


[download] StudioRoPa4x decompresat Posted by Grisa on 16 Nov : 19:46
Mersi de upload miki67,numai bine.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap