Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tutorial video pentru incepatori |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
fanus |
|
||
Registered Member #9412
As dori daca se poate tutorial video pentru incepatori dar pentru mana stanga.Va multumesc anticipat.
[ Edited Thu Nov 25 2010, 05:27PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pentru saxofon, fluier, caval, accordeon, aranjoare, pian, toba, tuba, trombon, scris in araba, mangaiat pisica, mangaiat vecine, maturat, impletit ? Iarta-ma dar m-am tavalit pe jos cand am citit... Mai oameni buni, e chiar asa criza incat nu mai suntem in stare sa detaliem si noi o cerinta? Vrei acorduri, vrei bas manual, vrei ce? "As dori daca se poate tutorial video pentru incepatori dar pentru mana stanga" Sau poate e vorba de filmat mana lui Paul Stanga? (am avut ocazia dar am ametit, a cantat non-stop 12 ore, nu il putea opri nimeni) |
||
Back to top |
|
||
VIOREL |
|
||
Registered Member #724
..........cminor.....de belea .....asa intrebare ,asa raspuns nici ca se putea mai bine
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Pai sincer, nu stiu ce sa-i zic omului... e ceata totala. Acum sper sa stie si el de gluma si sa detalieze, nu vreau sa-l sperii... sau sa creada ca fac misto, dar chiar nu se intelege ce vrea. [ Edited Mon Jun 07 2010, 10:11PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabyversa |
|
||
Registered Member #8144
Probabil ca se referea la crearea stylurilor, alegerea instrumentelor pentru ritmuri, formule reglaje, in concluzie cum se lucreaza cu style editor............ s-au poate nu!
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
cminor a scris ... mangaiat vecine, ? la asta pot sa fac eu un tutorial si cu dreapta si cu stanga , am niste degete finute , mangai vecina subtil mai glumim si noi , omul a vrut banuiesc ca vreo formula de bass filmata ,pt clapa, mai mult ca sigur ca la asta se refera ,parerea mea [ Edited Mon Jun 07 2010, 11:21PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Daca studiezi un pic din HANON ai sa folosesti SANGA la adevarata ei valoare! LINK: Click aici ! [ Edited Tue Jun 08 2010, 10:44AM ] |
||
Back to top |
|
||
fanus |
|
||
Registered Member #9412
Imi cer scuze pentru formularea cerintei.Eu cant la acordeon de mai bine de 25 de ani si de curand mi-am cumparat un korg pa500-Tot ce am invatat am furat,cum se zice,de la lautari.Va dati seama ca nustiu acordurile.Am postat cererea la incepatori deoarece nici cu termenii de clapa nu sant la curent.Va rog mult nu trebuie sa ma luati in deradere.Inca odata imi cer scuze.Va multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Credeam ca nu mai postezi si ca te-ai suparat. Parerea mea este sa studiezi notele intai, si acolo ai sa vezi ca acordurile de la dreapta sunt si la stanga (adica tot do-mib-sol este do minor si la dreapta si la stanga LINK: Click aici ! aici ai mai multe manuale si metode sper sa te ajute. Iti dau 2 download pe zi pentru 5 zile cu promisiunea sa fi mai activ pe forum si la upload (incarca si tu texte, midi file-uri, formule de accordeon trase MIDI in PA, ce poti) |
||
Back to top |
|
||
fanus |
|
||
Registered Member #9412
Va multumesc pentru intelegere.Si promit sa fiu mai activ in limita timpului disponibil.As avea o rugaminte sa-mi spuneti ce fisiere sa descarc ,pentru ce mi-ar trebuii mie, si cind pot sa descarc?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |