Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Tonuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sampler |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
dx21 |
|
||
Registered Member #246
salut pe toti tovarasii de breasla, am si eu o rugaminte la cei care se pricep mai bine ca mine la pa800; dati-mi un link sau spuneti-mi : am un wav , il incarc in samplere, il fac acolo loop dar mai departe nu stiu cum sa-l trimit sau sa-l fac multisampler ca sa il gasesc la ram pt a face sound din el Atat vreau doar sa imi spunacineva cum fac multisampler din ksf-urile care le am in clapa fara awave.... Multumesc [ Edited Fri Aug 29 2008, 08:48PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
dx21 nu stiu clapa dar am o intrebare... recunoaste format de triton? ca ai putea sa-l prelucrezi cu awave si ai scapat de o grija... |
||
Back to top |
|
||
dx21 |
|
||
Registered Member #246
cminor, clapa recunoaste wav sau aif ..mai recunoaste si ksf9kmp)care le pot face cu awave dar eu altceva vreau... Deci am un wav care il incarc in sampler , acolo il editez cum vreau eu si dupa aia vreau sa il fac multisampler(ksf si kmp) tot in clapa.Asta vroiam sa vad daca stie cineva ca cu awave il fac eu cumva, oricum mersi |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pai si clapa nu poate salva multisample? nu inteleg... nu gasesti meniul de salvare multisample sau ce? ar trebui sa fie tot la meniu de sampler. ceva de genul, new multisample si add sample to zone (pfuiii au trecut 4 ani de cand nu am mai pus mana pe un triton) |
||
Back to top |
|
||
dx21 |
|
||
Registered Member #246
da asta nu gasesc unde naiba are functia de new multisampler sau add dar o rezolv eu , numai am crezut ca sunt ceva colegi care sa ma indrume direct Mersi |
||
Back to top |
|
||
Roland07 |
|
||
Registered Member #949
dx21...in manualul advanced edit PA800, la pag.37, se gasesc detalii despre multisampling...mai simplu: dupa ce ai intrat in menul sampling (intri in modul SOUND si apesi apoi butonul RECORD) apesi tasta MENU iar apoi selectezi pe ecran optiunea multisample, introduci la index 1/1 nr. sampling-ului care doresti sa-l asigni la "plaja" de note definita mai jos (la FROM...to...). Daca ai mai multe ksf-uri de introdus in multisample, apesi butonul INSERT si modifici index-ul urmator nr. sample-ului care il folosesti (obligatoriu trebuie modificata si plaja careia ii asignezi sunetul). Dupa ce ai terminat de definit notele...intri pe sageata din coltul drept al ecranului si selectezi Write (pentru a salva multisample-ul). Sper ca ai inteles ceva.... [ Edited Fri Aug 29 2008, 02:11PM ] |
||
Back to top |
|
||
dx21 |
|
||
Registered Member #246
gata frate asta era ....mersi mult
|
||
Back to top |