Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tot incepator, dar in ale masinilor :))) |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
lucianwk2 |
|
||
Registered Member #495
Sa stapaniti sanatos permisul! Si eu am Tico, si poate va pot ajuta cu cateva sfaturi despre masina, iar dumneavostra sa imi dati un pic de ajutor vis-a vis de un Roland GW8. As dori daca se poate sa vorbim pe mess, la idul -email-. Sanatate!
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Nu stiu daca TICO are computer de bord , dar la masinile straine se regleaza multe din PC, nu mai suntem pe vremea (dacia1300)cu surubelnita sub capota
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
T.I.C.O. The Inteligent Computer Omited M-ai omorat Dorinele... pai daca pun un Computer pe el, i-am triplat valoarea.... |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
La drumurile noastre se potriveste vorba "cu surubelnita sub capota" 3 suruburi are roata le desfaci si pana-i gata ) |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Lansare Dacia Duster la nemti. Neamt 1: asta e romaneasca nu? Neamt 2: Ihi Neamt 1: e 4x4 nu? Neamt 2: Ihi Neamt 1: garda inalta tractiune integrala nu? Neamt 2: Ihi Neamt 1: Bah Romanii astia... ar face orice numai sa nu isi repare drumurile alea nenorocite... |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Un Maybach german la stop iar un Tico verde vine tare din spate si il busheste..... Pe ecranul computerului de bord apare : New hardware found! Install? O blondă mergea într-un Tico cu iubitul ei. La un moment dat, blonda întreabă: - Dragă, aici, în dreapta mea, se vede Marele Zid Chinezesc? - Nu iubito, zice tipul! E bordura! Omul cu BMW M5 era bucuros. O adevarata fericire acest BMW M5 full-options, cumparat de douã zile numai. Omul cu BMW M5 este un om calm si intelept : traverseaza orasul cu vitezã modestã. Asta nu inseamnã ca omul cu BMW M5 se lasã depasit. Nu, nu se lasa depasit, dar e calm. Foarte calm. Paraseste orasul pentru autostrada. 140 kilometri pe ora este o viteza modesta, insa omul cu BMW M5 vrea sa savureze o dupa-masa insorita. Din intamplare aruncã o privire in oglinda retrovizoare. De obicei omul cu BMW M5 nu are nevoie de oglinda retrovizoare, omul cu BMW M5 merge spre viitor, iar viitorul e in fata. In plus, stie ce e in spate: toate masinile depasite. Insa ceva spulberã rutina! Ochiul omului cu BMW M5 tocmai a fost atras de o miscare anormalã in oglinda retrovizoare. In loc sa se micsoreze, un obiect se marea, din ce in ce mai mult. Asta insemna ca un obiect se apropia. Mai precis, obiectul avea o viteza mai mare decat omul cu BMW M5. Decat BMW M5-ul lui ! Obiectul sarea toate directiile intr-o agitatie de nedescris. Omul cu BMW M5 ramase ca si paralizat de uimire si nu reactionã. Un vehicul straniu ajunse la inaltimea lui si isi incetini viteza. Omul cu BMW M5 vede un geam coborandu-se si o mana agitandu-se. Intrigat, coboara si el geamul. Aude « Cunoasteti noul Tico verde ? » Oooh, indrazneste sa ma jigneasca ! Indrazneste sa ma jigneasca cu un Tico ! « Da, cunosc noul Tico, dar el va invãta sa cunoascã bunul vechi BMW M5 » gandi timp de o clipa omul cu BMW M5, privind in oglinda cum celãlalt scãdea in dimensiuni. Isi reluã plimbarea placutã. Intamplarea recenta l-a facut sa cunoasca « Tico-ul ». Se gandeste chiar ca necunoasterea aceasta nici macar nu i-a lipsit. In schimb se intreaba ce anume poate motiva oamenii sa cumpere « asa ceva ». Chiar si in cea mai crunta mizerie ar prefera un car cu boi decat sa se injoseasca « asa ceva ». Hotarat lucru, trebuie sa ai grave probleme neurologice ca sa cumperi « aia verde ». Surpriza ii intrerupse sirul ordonat al reflectiilor. Surpriza din retrovizorul sau, mai precis dezordinea din retrovizorul sau, un obiect sau mai bine spus o agitatie dementialã crestea constant in dimensiuni. Facea salturi nebunesti si se regasea pe asfalt la intervale mai mult sau mai putin regulate. « Iata-l din nou » isi spuse omul cu BMW M5. Vacarmul ajunse din nou la inaltimea sa. Un umanoid ce parea vizibil ca ocupa obiectul zbierã inca o datã, disperat : « Cunoasteti noul Tico verde ??? » « Da, cunosc noul Tico verde » si de data asta piciorul omului cu BMW M5 apasã pânã la refuz pedala de acceleratie si se smulse din compania cea infama. Decorul nu mai era decat un sir de culori care zburau spre spate. Timpul se reducea la fractiuni adaugate. Elementele de pe marginea autostrazii apareau brusc si dispareau instantaneu. Departe in spate. Omul cu BMW M5 conducea la limita aderentei. Si imposibilul se produce. Explodand in toate sensurile intr-un fum demn de o locomotiva cu aburi, obsesia revenea. La viteza aceea, nu era decat o pata dislocata in retrovizor. Ajunsa la inaltimea sa, omul cu BMW M5 reusi sa distinga, iesind dintr-un vacarm monstruos « Cun.eti n..ul Tico e..de ? » « Da, il cunosc » reusi omul cu BMW M5 sa raspunda, exasperat. « Dar de ce ? » Printre urlete de tabla si zgomote de explozii intretesute o fraza abia audibila ajunse la el « Cum schimb in a doua ? » 858_390.gif Pe autostrada un Tico ramas in pana de motor. Sofer o femeie. Se da jos din masina si deschide capota motorului sa se uite ce s-a intamplat. Aplecandu-se un san iese afara. Alt sofer trecand pe langa ea observa ca sanul era iesit si spune: - Degeaba ii dai sa suga ca nu mai creste ... 836_drink_a_glass.gif [ Edited Tue Oct 26 2010, 01:39PM ] |
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
florine?am relatii la ADP , ce zici, vorbesc sa trimita echipaje petraseul pe care il faci tu cu autoturismul/ sa taie pomii de pe margine in bucurestiul asta infernal chiar nu mi-as dori vreodata sa am carnet , sa-l stapanesti sanatos
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
ms.. deja sunt .... este o luna.. de cand l-am luat...
|
||
Back to top |
|
||
Neuronu Intelectual |
|
||
Registered Member #5453
o luna? pai si-acum spui bre?
|
||