Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Placa audio. |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sergiucluj1 |
|
||
![]() Registered Member #10022
Buna ziua! In inercarile mele de a inregistra si prelucra prin "Adobe audition" am ajuns la o noua etapa! Constat usoare "zgarieturi" pe inregistrari. Am schimbat cablurile (din "clapa" in laptop), iar fenomenul exista si pe inregistrarile cu microfonul. Intrebarea este, daca poate fi din placa audio, si daca la laptop pot utiliza o placa audio mai buna -externa? Multumiri! |
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
cred ca " zgarieturile " pe inregistrari nu sunt de la placa. in general pe un laptop placa de sunet este inclusa pe placa de baza. nu se pune problema de contact imperfect in slot. problema tot cablurile sunt. Referitor la nedumerirea ta daca poti folosi o placa audio externa, raspunsul este da. Succes la inregistrari.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
pune si tu un mp3 cu acele zgarieturi. poate fi si de la latenta prea mica , combinata cu putere de procesare mica, poate fi distorsiune pe input datorita unui semnal de intrare prea mare... pune un demo sa stim ce definesti tu ca fiind "zgarietura". Unii definesc glasul unui afon ca o zgarietura in ureche... asa... ca pune aici un demo intai... |
||
Back to top |
|
||