Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo - Korg PA 3 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
nu va ma certati!amandoua sunt ff bune!tyrosul 4 are sound mai bun clar!dar nici korgul nu-i mai prejos,are toate reglajele pe fatza(si este f important cred eu,de aceea prefera majoritatea korgul,este usor de manipulat in cantare)!asa ca una peste alta,fiecare are ce nu are cealalta!...deci e chestie de gust!...treburi sa fie,sa scoata 'cascavalul'8-}
|
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Guest
|
corect testiera ... bine punctat ![]() |
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
![]() Registered Member #2854
tot nu pricep cine se certa......testiera.......eu am zis ca putea deschide alt trhead cu demo tyros 4 pt ca aici scrie demo korg restul care e mai buna nu ma intereseaza fiecare cumpara in functie de bani.
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
am spus doar!nu dau cu paru'....am avut tyros 2,3,,,,pa800,pa2xpro...acm am pa3x...stiu ce vrb!...nu din auzite!...eu m-am adaptat la nevoile mele l ..fiecare dupa ce-i trb!
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8800
"Foarte frumos KORG PA 3,huzumsorin daca nu sti sa citesti ca erea un subiect deschis pentru KORG PA3,dute tata la doctor sa iti puna ochelari " . Mandocule eu am vrut sa vada toata lumea ceva frumos , daca tu nu vezi altceva decat korg atunci nu stiu care-i mai bolnav dintre noi doi . apropo subiectul " demo- korg pa 3 "e deschis tot de mine . Vizionare placuta tuturor !
[ Edited Wed, 07 Sep 2011, 07:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
LINK: Click aici! ascultati un baiat talentat cu un korg pa3,sa-i dea Dumnezeu sanatate
[ Edited Wed, 07 Sep 2011, 10:58PM ] |
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
huzumsorin a scris ... "Foarte frumos KORG PA 3,huzumsorin daca nu sti sa citesti ca erea un subiect deschis pentru KORG PA3,dute tata la doctor sa iti puna ochelari " . Mandocule eu am vrut sa vada toata lumea ceva frumos , daca tu nu vezi altceva decat korg atunci nu stiu care-i mai bolnav dintre noi doi . apropo subiectul " demo- korg pa 3 "e deschis tot de mine . Vizionare placuta tuturor ! trebuia sa deschizi un alt subiect de tyros 4,sau iti place sa bagi rica intre colegi pe acest site cum mai e si pe alt site vecin,ca de la aia incep toate supararile,parca subiecul se numeste Demo-Korg pa3,nu yamaha tyros 4 |
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8800
Mandocu a scris ... LINK: Click aici! ascultati un baiat talentat cu un korg pa3,sa-i dea Dumnezeu sanatate si unde-i korgu ca nu-l vad ! poate am chiorat eu ,daca mai vede cineva un korg acolo , eu ma duc la doctor . melodia e super ! [ Edited Thu, 08 Sep 2011, 05:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
Eu am vorbit cu Flaviu si a spus ca cinta el singur cu pa3,acum eu il cred ca e un baiat de nota 20,fiecare crede ce vrea
|
||
Back to top |
|
||
adt |
|
||
![]() Registered Member #10086
super fain canta baiatul din linkul pus de mandocu,la varsta lui canta super bine si stie sa exploateze clapa,mie unul i-mi place,pana la urma nu conteaza ce clapa este,conteaza ce stie si poate fiecare sa scoata din acea clapa,sa aveti o zi buna si mai lasati rautatile ca nu aduc nimic folositor la nimeni
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |