Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale
 
<< Previous thread | Next thread >>
Playback la nunti.
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
ionutgeosy
Fri Nov 25 2011, 01:28AM
Registered Member #10615
Joined: Mon Nov 21 2011, 11:55PM
Location / Localitate:: iasi
Posts: 28
de ce majoritatea lautarilor fac playback la nunti???:(

rar mai gasesti un clapar care sa cante live........(vorbesc despre cei din strainatate, nu mai stiu ce mai e prin romania)

[ Edited Fri Nov 25 2011, 08:10AM ]


Back to top
Pauleta
Fri Nov 25 2011, 07:17AM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Location / Localitate:: Gura Humorului
Posts: 367
Cam tot asa e si prin Romania. Majoritatea claparilor pe care ii cunosc, canta playback, in special la muzica usoara.

Toata lumea se bucura ca doar "Vaiii ... ce frumos canta!", insa el face playback.

Eu cant totul live, si la muzica usoara, si prefer sa-mi iau banii dupa o munca bine depusa si multumitoare, decat sa ma prefac ca, cant in fata clapei.
Back to top
Minel
Fri Nov 25 2011, 08:55AM
Guest
se face play-back ptr ca multi nu sant bazati pe ceea ce fac,inclusiv aceia care canta cu negative!
Back to top
DorelC
Fri Nov 25 2011, 11:31AM
Guest
Depinde ce se intelege prin playback. De exemplu la tv daca un solist canta dupa un negativ dar vocea e in direct apare scris mare pe ecran LIVE !! De exemplu daca eu stau la orga si cant cu vocea dupa un negativ e playback ?

Back to top
Calin A7
Fri Nov 25 2011, 03:09PM

Registered Member #7351
Joined: Sun Mar 15 2009, 06:39PM
Location / Localitate:: ---Ploiesti---
Posts: 211
Asta cu live-ul e complicat rau....In principiu se ia dupa voce ..mai ales la o cantare gen tv ...si asta datorita tehnologiei.De ex multi spun ca ei canta live la nunta ...ce sa inteleg? ..ca au doua clape care functioneaza pe baza de style-uri?...asta e live? ...adevaratul live dupa parerea mea il gasesti la o filarmonica, la concert (in special rock) , un taraf mai face live..(adica fiecare instrument luat individual) in rest sunt "semi-live-uri"...playback 100% e sa nu faci nimic...poate doar sa mimezi ceva..canta cd-ul. Si eu sunt impotriva playback-ului "grosolan" dar nici cu cantatul la clapa pe style-uri nu e de laudat cand vine vb de live.
Back to top
Pauleta
Fri Nov 25 2011, 04:01PM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Location / Localitate:: Gura Humorului
Posts: 367
Cred ca Ionut asociaza in acest post termenul 'playback' cu cantatul pe negative la nunti. Orga canta singura si tu canti doar la voce ...
Back to top
Sergiu pa2x
Fri Nov 25 2011, 04:27PM

Registered Member #47
Joined: Thu May 29 2008, 12:42AM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 147
Asta e problema veche! De ce se face play back..,pai un motiv este ca Tehnica ne permite !!de ce fac eu play back? Pt ca orga i/mi permite sa fac un negativ sa sune mai bine decat un Style si daca tot dau 3000 de euroi pe o clapa makar sa ma ajute! Simai este un motiv .BANII si asta e cam principalul.pt ca nu prea i-si mai permite nimeni sa plateasca o trupa cu 6 membrii ca sa fie trupa completa !! !!!Am cintat 8 ani cu tobosar si chitara !! A !! FAc ei play back VIP-urile .dapoi un amarit lautar ca mine !!;))

[ Edited Fri Nov 25 2011, 04:32PM ]

Back to top
danpsr9000
Fri Nov 25 2011, 05:47PM

Registered Member #10205
Joined: Mon Jun 06 2011, 10:21PM
Location / Localitate:: milisauti
Posts: 316
iintrebarea mea ar fi urmatoarea: Ce te faci la nunta cand lumea danseaza si vine nea Ion si vrea o dedicatie si sta de vorba cu solistul vreo 20 secunde? Daca este pe negatic te-ai scos. Cum mai intri? astept returnela? Si daca (si sigur) cativa din sala stiu cat de cat muzica? Cum pari? Nici nu mai zic daca iti cere o anumita piese care culmea ar si merge dupa cea pe care tocmai o canti , dar tu o ai in alt program, si mai e si pe la mijloc. Ce ii spui lasa ca o sa urmeze?
Daca esti cu style si claparul cat de cat intervine el sau suflatorul si o scoti la capat bine. Voi ce parere aveti?

SI ON TOPIC: pt ca multi dintre noi atat stiu. tata si mama au avut bani si i-au cumparat clapa si canta omul. eu ma mir cum naiba fac de au nunti? Eu ca mire as merge la clapar sau trupa si as cere sa imi faca doua bucati sa aud si eu.( daca nu i-am vazut inainte la alta nunta). Si inca ceva eu cunosc astfel de oameni si am stat de vorba cu ei si culmea se cred foarte talentati. pe bune....

[ Edited Fri Nov 25 2011, 05:51PM ]

Back to top
Pauleta
Fri Nov 25 2011, 06:16PM

Registered Member #4104
Joined: Sun Dec 14 2008, 07:19PM
Location / Localitate:: Gura Humorului
Posts: 367
Depinde aici si de mentalitatea fiecaruia. Mie, de exemplu, imi place mai mult sa-mi cante totul live, decat sa puna un negativ. Asa ma simt eu mai bine, chiar daca nu suna ca un negativ.
Back to top
ValiS
Fri Nov 25 2011, 06:34PM
ValiS

Registered Member #4
Joined: Thu May 22 2008, 08:11AM
Location / Localitate:: Urlati,jud.Prahova
Posts: 1307
Daca se cinta cu vocea peste un negativ,tot"live"este...Muzica usoara este foarte greu de cintat sa"sune ca acolo"...Nu vorbim de "Drumurile noastre" si" Gara mica"..!Sint piese grele,la car nu poti face"spatele"nici cu 2 clape,d-apoi cu una singura..!Eu,personal,cint 75%din muzica usoara tot LIVE si cu clapa si cu vocea,dar sint piese la care nu ma pot"agita"mai ales cintind si cu vocea..! Sa nu fim snobi si sa recunoastem ca te ajuta negativele..Nu am aceeasi parere despre pozitive..!
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by george_pa50 on 21 Jan : 21:58
paty23 cati bani ai dat pe set?


[download] set korg pa3x paty23 Posted by jenica35 on 21 Jan : 19:36
pty_23.set


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 21 Jan : 15:23
FII MULTUMIT SI NU MAI VORBI AIUREA


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by paty23 on 21 Jan : 01:59
UN 10 PT GEST DAR E UN SET CARE NU A MERITAT BANII


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by lucianG1000 on 20 Jan : 19:40
sincer, pe mine nu m-a dat pe spate cam deloc...e slăbuț rău, chiar sărăcuț.din tot setul nu știu dacă am oprit 2 sau 3 ritmuri.stau și mă gândesc că unii chiar dau bani pe setul a [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap