Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
G.F.Haendel - Watermusic |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mussic |
|
||
![]() Registered Member #3499
Salutare tuturor ! Pot gasi si eu la cineva partiturile avand titlul de mai sus ? Chiar si la pian sau pentru un instrument si pian... Mentionez ca sunt mai multe piese, purtand acelasi titlu generic. Este acel tip de muzica pentru balurile de la castel. O parte am gasit-o pe net si am si orchestrat-o. Audio, se gasesc pe net...Ascultati-le ! Sunt superbe ! Multumesc anticipat ! |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
![]() Registered Member #10314
Nu cred ca printre lautari vei gasi asa muzica rafinata. Incearca sa cauti prin liceele de muzica sau pe la profesori la conservator.
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2199
Muzica apelor - e o suita instrumentala. De asta are mai multe parti (5 sau 7 in general) ..Cred ca am eu undeva o partitura. Te ajut cu drag. daca nu o gasesc decat pe hartie pot sa iti trimit o copie ![]() Am gasit-o! o pun la download dar vezi ca e versiunea orchestrala ![]() LINK: Click aici ! [ Edited Fri, 30 Dec 2011, 01:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
![]() Registered Member #3499
Multumesc din suflet Luchiana ! Imi cer scuze ca am vazut abia acum raspunsul tau ! Mai gasisem ceva materiale pe net...asa ca am avut o perioada mai ocupata. Si daca ai nevoie cumva de un semnal de deschidere sau o orchestratie de genul acesta(din cele pe care le-am terminat deja, sa-mi spui si iti pun aici pe site. Am uitat...Multumesc oricum si tie Dane ! Uneori si gestul conteaza ! Da, este o muzica adevarata ! Si sa stii ca am incercat si asa dar nu am gasit nimic. Numai bine tuturor ! |
||
Back to top |
|
||