Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Kontakt 5 in Windows 7
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cipyanoo
Sun Jan 15 2012, 09:24PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 139
salutare!am un prieten cu o problema.are un laptop cu w 7 si vrea sa conecteze clapa(y psr e423) in kontakt 5.am instalat tot si functioneaza tot.doar ca ..nu trimite sunetul din kontakt la boxe /castile de la laptop.mentionez ca in program ii recunoaste clapa ,cu toate functiile,pana si nivelul sunetului de pe vol la semplere este afisat in program ,doar ca nu se aude la laptop. tonul nu este pe mute sau altceva ...pur si simplu nu se aude.multumesc anticipat!sanatate si numai bine!!

[ Edited Mon Jan 16 2012, 08:16AM ]


Back to top
ady-pc
Sun Jan 15 2012, 09:43PM

Registered Member #9870
Joined: Wed Sep 29 2010, 12:55PM
Posts: 349
deschide kontakt si dute la optiuni si seteaza in-out

Back to top
adyclapa
Sun Jan 15 2012, 11:32PM

Registered Member #10093
Joined: Tue Mar 15 2011, 04:47PM
Posts: 89
am umblat peste tot in kontakt!!!degeaba!!!!imi arata in contact cum apas clapele orgii dar nu se aude nimic!!am driverul ala ptr placa video asio dar tot degeaba!!!!!daca ma juta cineva i as fi recunoscator!!!mentionez clapa e psr 423 iar laptopul are windows 7

Back to top
bercu
Mon Jan 16 2012, 11:34AM

Registered Member #4654
Joined: Tue Dec 30 2008, 05:19PM
Posts: 107
intra in setarile de la assio so bifeaza placa ta audio

Back to top
cminor
Mon Jan 16 2012, 11:45AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2750
1. placa de sunet e setata ca output?
2. ai incarcat un ton ceva? fara samplere incarcate nu suna.
3. ai setat ca midi in intrarea pe care o folosesti? poate ai mai multe midi in.
4. vezi sa nu cumva sa iesi din clapa pe alt canal midi fata de cel care e pus la Kontakt.
Daca instrumentul primeste pe midi 1 si clapa trimite din claviatura pe midi 4 , nu va suna..

Back to top
testiera
Mon Jan 16 2012, 01:40PM

Registered Member #5950
Joined: Tue Feb 10 2009, 05:25AM
Posts: 261
eu am patit cv de genul asta,si era de la windows,am reinstalat os-ul

Back to top
NxSound
Mon Jan 16 2012, 04:30PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 813
e de la drivere

Back to top
alexistu
Thu Aug 21 2014, 08:30AM

Registered Member #14434
Joined: Mon Aug 18 2014, 08:55PM
Posts: 8
daca laptopul are iesire optica s-ar putea ca atunci cand conectezi clapa, driver-ul audio sa o puna pe optical output, intra in setarile placii audio vezi ce optiuni ai pe acolo. Daca nu, vezi setarile clapei pentru conexiune cu pc-ul.

Back to top
ciury
Thu Aug 21 2014, 09:47AM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
testiera a scris ...

eu am patit cv de genul asta,si era de la windows,am reinstalat os-ul


Stii bancul cu inginerii?

Cica erau trei ingineri unul auto , unul electronist si unul IT si toti trei erau intr-o masina care s-a defectat....cel auto se uita la motor si nu reuseste sa o pornesca , cel eletronist se uita la intalatia electrica si electronica si nimic....cel IT zice hai sa coboram si sa ne urcam iar ca poate porneste:))

Niciodata nu este o solutie decenta sa reintalezi OS dar este destul de practica....de ce? pentru ca prin reinstalare practic revii la starea initiala....dar se poate reveni la starea initiala si prin resetarea anumitor paramerii

Eu zic ca problema este de la ce driver audio este setat in contact...trebuie setat cel al placii de sunet

Back to top
Expresul
Fri Aug 22 2014, 12:55AM

Registered Member #12707
Joined: Tue Apr 09 2013, 08:06PM
Posts: 448
Baiatul a pus întrebarea acum 2 ani in urma cred ca a rezolvat problema sau si-a luat alt laptop ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa4x Iulian Rosca Posted by iurescus on 22 Oct : 18:53
multamesc!


[download] Genos_Set_CMihai13 Posted by Mihai13 on 21 Oct : 08:40
Va salut, se pare ca sunt cativa si cu S670, va voi acorda o sptamana doua din timpul meu pt asta, sa speram ca iese ce trebuie, nu stiu ce pot face in 30MB, mai vorbim dupa.Toate [more ...]


[download] Pack_CMihai13v1 Posted by ionursan on 19 Oct : 09:30
fa ceva pentru psr s 670 te rog


[download] Genos_Set_CMihai13 Posted by pustiulica on 18 Oct : 17:26
te rog, folosirea lui poate face minuni


[download] Genos_Set_CMihai13 Posted by ionursan on 18 Oct : 14:43
micsoreazal cumva si posteaza si pentru psr s 670





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap