Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Captarea, transmiterea, mixarea, amplificarea, inregistrarea, masterizarea si redarea sunetului!!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Cuslea_FM
Mon Apr 09 2012, 12:41PM

Registered Member #10858

...Daca sesizati vreo informatie eronata va rog sa faceti corecturile ce se cuvin, iar daca aveti de adaugat completari referitor la oricare dintre "capitole" va rog sa le expuneti ...atat opiniile dvs. personale cat si link-uri si tutoriale in orice format (text sau video)

PS: Va multumesc anticipat tuturor participantilor!!! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Back to top
luchiana
Mon Apr 09 2012, 06:05PM

Registered Member #2199
Pai ce sa mai sesizam ca nu avem ce ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ..eu de exemplu sesizez ca numai tu scrii in thread dar.. la urma urmei ....cine sunt eu ?:)

Back to top
Cuslea_FM
Mon Apr 09 2012, 06:41PM

Registered Member #10858
luchiana a scris ...

Pai ce sa mai sesizam ca nu avem ce ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ..eu de exemplu sesizez ca numai tu scrii in thread dar.. la urma urmei ....cine sunt eu ?:)

Pai luciana draga, obiectivul meu a fost acela de a provoca o discutie interesanta si utila ...invitandu-va totodata si pe dvs. sa participati si impreuna sa dezvoltam acest subiect de discutie din care sa avem cate ceva de invatat, fiecare in parte dintre noi! ...Se pare insa ca vorbesc singur ca prostu' ../../images/emotes/yahoo/yahoo_chatterbox.gif

...Daca dadeam de pomana vreun set "free" ...mama mama ce ingramadeala era p-aciulisa si sa vezi atunci ce se mai bagau toti in seama care mai de care ...si sa vezi "ode inchinate preamaritului conducator" ...sa vezi plecaciuni si inchinaciuni ...sa vezi sarutari de maini si de picioare, de rasuna tot internetul asta!

...Poate intr-un fel ai dreptate ...ce mai subiecte de rahat mai deschid si eu pe site-ul asta ...propun adminilor sa stearga acest thread inutil ...sau mai bine sa stearga tot ceea ce am postat pana acum ...si sa-mi stearga si contul de pe site ...iar spatiul ocupat de toate postarile mele inutile, sa fie alocat seturilor "free" care sunt mult mai importante, sau poate sunt de fapt singurele care conteaza cu adevarat ptr. marea majoritate a forumistilor!

...De azi inainte va promit ca nu o sa va mai deranjez cu prezenta mea si ca nu voi mai posta nimic pe site!

[ Edited Tue Apr 10 2012, 07:01PM ]

Back to top
luchiana
Mon Apr 09 2012, 06:45PM

Registered Member #2199
vezi ca mi-ai gresit numele ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ...de 2 ori ...:)

ai zis sa sesizam ceva..eu asta am sesizat ..restu' ..ori mai stiu ori nu e in domeniul meu de activitate...asta am comentat eu ..
cat despre seturi ...sa fie la cine-si doresc ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
dorelclape
Mon Apr 09 2012, 06:54PM

Registered Member #6313
Nu te supara Florine , sunt subiecte interesante dar nu toti sunt in masura sa le abordeze si mai mult de atat sa si le corecteze

Back to top
luchiana
Mon Apr 09 2012, 06:56PM

Registered Member #2199
vai merci Mr. D ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ....sunt in masura sa le abordez ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

daca te-ai suparat Florin imi pare rau. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Calin A7
Mon Apr 09 2012, 11:50PM

Registered Member #7351
../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Mon Apr 09 2012, 11:52PM ]

Back to top
cminor
Tue Apr 10 2012, 08:49AM

Registered Member #55
luchiana este una din putinele profesoare care nu stau dupa studiouri si isi face singura inregistrarile, si o face destul de bine.
asa ca intelege multe din cele scrise acolo Florine ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Sincer, imi pare rau, ca nu am timp, decat 5-10 minute diminteata pe site, ca as scrie multe aici, ai avea cu cine discuta.. dar sunt foarte, foarte prins, viata mea e destul de complicata acum, si nu am timp deloc..

Back to top
Cuslea_FM
Tue Apr 10 2012, 05:01PM

Registered Member #10858
cminor a scris ...

luchiana este una din putinele profesoare care nu stau dupa studiouri si isi face singura inregistrarile, si o face destul de bine.
asa ca intelege multe din cele scrise acolo Florine ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Nu-mi permit sa intru in polemica cu d-na luchiana si nici sa contest cunostintele si aptitudinile domniei sale, cu atat mai mult cu cat nu am avut onoarea si placerea de a o cunoaste personal ...insa, in cazul acesta, atitudinea avuta anterior de dumneaei e cu atat mai surprinzatoare si mai condamnabila, cu cat vine din partea unei persoane care chiar intelege pe deplin importanta fiecareia in parte dintre etapele expuse in acest thread!
...Era de preferat o interventie din partea domniei sale referitoare strict la subiect, interventie care sa corecteze sau sa completeze intr-un mod constructiv oricare dintre "capitolele" acestui thread ...interventie care ar fi fost mult mai utila si mai de apreciat decat acea constatare rautacioasa, cu o oarecare tenta ironica si ofensatoare, facuta de d-na luchiana ...insa asta e, probabil ca e mult mai usor si mai la indemana sa arunci cu noroi in ceea ce incearca alti sa construiasca decat sa pui umarul si sa ajuti si tu cu ceva!

cminor a scris ...

Sincer, imi pare rau, ca nu am timp, decat 5-10 minute diminteata pe site, ca as scrie multe aici, ai avea cu cine discuta.. dar sunt foarte, foarte prins, viata mea e destul de complicata acum, si nu am timp deloc..

Poate pe viitor Florine, in limita timpului disponibil, chiar ar fi bine sa fie dezvoltat putin subiectul de discutie dezbatut in acest thread care trateaza unele amanunte de o importanta vitala si decisiva in determinarea valorii calitative a sunetului finit, atat in live cat si in inregistrari ...thread in care pot fi gasite multe raspunsuri la multe dintre intrebarile multora dintre noi!

[ Edited Tue Apr 10 2012, 07:13PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Tue Apr 10 2012, 05:33PM

Registered Member #10858
Calin A7 a scris ...

../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

Stimate d-le Calin A7, cel cu multe cursuri la activ (inclusiv cele de "live sound engineer") ...in loc sa razi "ca proasta la sula" mai bine ai impartasi cu noi cate ceva din vastele si aprofundatele tale cunostinte in domeniul la care face referire acest thread, domeniu in care te-ai laudat ca esti foarte bine pregatit (asta daca nu cumva ai absolvit si tu cursurile cu care te lauzi asa cum si alti laudarosi mincinosi au absolvit conservatoare si au dobandit experienta lucrand ptr. diferite brand-uri de renume) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

...Uite aici un LINK: Click aici ! care sa-ti stearga zambetul de pe buze si sa-ti umezeasca ochii de oftica ...asculta bine diferenta de sound ...si daca ai "sange in instalatie" recunoaste cum suna de fapt Korg-ul ...si eventual, poate ne spui si care sunt cauzele care duc la aceasta evidenta diferenta de sound dintre clapele comparate in acele clipuri! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

...Chiar ma enervasem si am vrut intr-adevar sa ma retrag de pe site, insa mi-am dat seama ca facand acest lucru va dau satisfactie voua (va stiti voi care sunteti aia) ...si tocmai de aceea, vorba lu' Base, ghici ghicitoarea mea ...m-am razgandit si nu numai ca nu ma voi retrage de pe site, ci promit ca atatea zile cate o-i avea "o sa am eu ac de cojocul vostru" (va stiti voi care sunteti aia) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Tue Apr 10 2012, 05:57PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF