Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Captarea, transmiterea, mixarea, amplificarea, inregistrarea, masterizarea si redarea sunetului!!!
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
Calin A7
Tue Apr 10 2012, 05:56PM

Registered Member #7351
Cuslea_FM a scris ...

Calin A7 a scris ...

../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

Stimate d-le Calin A7, cel cu multe cursuri la activ (inclusiv cele de "live sound engineer") ...in loc sa razi "ca proasta la sula" mai bine ai impartasi cu noi cate ceva din vastele si aprofundatele tale cunostinte in domeniul la care face referire acest thread, domeniu in care te-ai laudat ca esti foarte bine pregatit (asta daca nu cumva ai absolvit si tu cursurile cu care te lauzi asa cum si alti laudarosi mincinosi au absolvit conservatoare si au dobandit experienta lucrand ptr. diferite brand-uri de renume) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

...Uite aici un LINK: Click aici ! care sa-ti stearga zambetul de pe buze si sa-ti umezeasca ochii de oftica ...asculta bine diferenta de sound ...si daca ai "sange in instalatie" recunoaste cum suna de fapt Korg-ul ...si eventual, poate ne spui si care sunt cauzele care duc la aceasta evidenta diferenta de sound dintre clapele comparate in acele clipuri! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_oh_go_on.gif

...Chiar m-am enervat si am vrut intr-adevar sa ma retrag de pe site, insa mi-am dat seama ca facand acest lucru va dau satisfactie voua (va stiti voi care sunteti aia) ...si tocmai de aceea, vorba lu' Base, ghici ghicitoarea mea ...m-am razgandit si nu numai ca nu ma voi retrage de pe site, ci promit ca atatea zile cate o-i avea "o sa am eu ac de cojocul vostru" (va stiti voi care sunteti aia) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Regulamentul portalului Clape.ro

3 - Comportament si vocabular
- Nu aduceti jigniri membrilor acestui site.
- Nu se accepta injuraturile dure sub nici o forma. Acestea vor fi sanctionate cu BAN.
- Folositi un limbaj adecvat, care sa respecte regulile elementare ale bunului simt.

Multumesc

Back to top
Cuslea_FM
Tue Apr 10 2012, 06:11PM

Registered Member #10858
Calin A7 a scris ...

3 - Comportament si vocabular
- Nu aduceti jigniri membrilor acestui site.
- Nu se accepta injuraturile dure sub nici o forma. Acestea vor fi sanctionate cu BAN.
- Folositi un limbaj adecvat, care sa respecte regulile elementare ale bunului simt.

Multumesc

Daca ar trebui sa fim judecati cu dreptate si obiectivitate ...poate ca intr-adevar eu as merita sa fiu bann-at ...insa voi (va stiti voi care sunteti aia) ati merita sa fiti expulzati de pe aceasta planeta deoarece sunteti o rusine ptr. rasa umana din care, din pacate, faceti si voi parte!

...Imi cer scuze adminilor si tuturor membrilor acestui site ptr. limbajul si atitudinea mea ....insa, nu am putut, nu pot si nu voi putea suporta niciodata nesimtirea si josnicia care ii caracterizeaza pe unii dintre cei care se erijeaza a fi de fapt "aia buni"

...In consecinta, d-nilor admini, daca se considera ca am incalcat regulamentul site-ului spunand adevarul ...atunci, chiar va rog sa ma bann-ati si sa-mi restrictionati definitiv accesul pe acest site!

Sanatate si toate cele bune din partea mea!!!

[ Edited Tue Apr 10 2012, 06:41PM ]

Back to top
Calin A7
Tue Apr 10 2012, 07:43PM

Registered Member #7351

7 - Chestiuni absolut interzise
Este interzisa postarea mesajelor care au :

-continut violent, intoleranta rasiala sau propaganda impotriva unui individ, grup sau organizatie.

[ Edited Tue Apr 10 2012, 07:43PM ]

Back to top
luchiana
Tue Apr 10 2012, 07:50PM

Registered Member #2199
Eu cred ca nu ai ce face Florine de te ataci atata. Daca erai atent si dadeai un search ai fi vazut cat a contribuit fiecare la "constructia" de pe aici si inainte si dupa ce s-a prabusit serverul...Poate nu stii cate materiale au fost puse aici si de de Calin si de Flo si de atatia altii poate mult mai interesante decat al tau .De cate ori nu a luat Calin sau Flo piesele noastre si le-au masterizat in studio in loc sa-si faca treaba.
Nu a comentat nimeni nimic jignitor la adresa ta doar ce am constatat (in stilul meu caracteristic) ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ca nu iti raspunde nimeni, iar drept consecinta tu te ataci degeaba ba chiar o dai si cu mucii in fasole...
Degeaba ma iei (pe mine personal) cu limbaj academic canu prea dau 2 lei pe el deoarece ai avut apoi grija sa iti scoti la iveala adevarata educatie. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Hai noroc si calmeaza-te ca nu sta nimeni sa se enerveze ptr thread-uri sau materialele puse de mine, de tine sau altii ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Tue Apr 10 2012, 08:02PM ]

Back to top
Cuslea_FM
Tue Apr 10 2012, 08:06PM

Registered Member #10858
...Mai bine tac ...si asta din respect ptr. ceilalti membrii si administratorii acestui site!!!

...Sanatate si toate cele bune tuturor!

[ Edited Tue Apr 10 2012, 08:08PM ]

Back to top
cminor
Tue Apr 10 2012, 11:38PM

Registered Member #55
deja a ajuns altceva acest thread...
gata, se inchide pana nu iese un korg fantom-xf din acest thread...

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF