Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Fri, 13 Apr 2012, 07:57AM

Registered Member #55
Acum sincer, eu pe cei care au mai fost, nu-i mai votez..
NUMAI CA DACA NU MA DUC LA VOT, SA DAU VOTUL ALTUIA, TOT EI VOR IESI !
ASA CA MA DUC SI VOTEZ BAREM UNUL NOU, CARE NU E MANJIT CA RESTUL!
Barem asta nu a picat la intelegere nici cu Base, nici cu Ponta.
Iar la cati oameni mari, MARI, nu haimanale imbogatite dupa revolutie, stau pe langa el, si vin cu idei preluate din tarile occidentale, care unele chiar sunt bune.
Ma uit cum toti dau cu presupusul si il jignesc gratuit.
OARE DE CE PERSOANE CU BANI, CARE AU O SITUATIE FINANCIARA BUNA, O SITUATIE SOCIALA FOARTE BUNA, VIN ALATURI DE DIACONESCU SI IL SPRIJINA?
Acele persoane ce interes ar avea, prin donatii catre diverse asociatii pro-romania, de dezvoltare a Romaniei si de educare, ajutorare a romanilor?
Pai cand ala doneaza mii de euro , cand ala face fel si fel de combinatii ca romanii talentati sa ajunga la diverse institutii , facultati de afara, prin burse si alte mijloace, poti spune ca are un interes meschin, ca vrea sa "fure" din Romania?
Sa fim seriosi..
Pai astia daca nu ar dona 6 luni, ar acoperi 10 senatori ca furt.
Asa ca mai sunt si oameni de bine, oameni care lupta pentru tara asta..
Ma uit cum s-a inradacinat in Romania schema "ala vine la putere sa fure".
Dar poate nu e asa..
Acum sa o luam si pe partea asta, daca "fraierul" asta de Diaconescu, ar pupa in c_r "conducatorul", nu si-ar lua mii de euro amenda, nu i s-ar inchide otv-ul, ba chiar ar primi si "sponsorizari" de la partea pe care ar sustine-o..
Crede cineva ca daca ai fost ales ca "demnitar" , gata, ai acces la visteria tarii?
NU.
Trebuie sa faci combinatii peste combinatii, sa te bagi cu "greii", sa nu mai zic, ca nu prea mai e ce fura, deja dau legi si fac diverse meschinarii sa ia bani de la noi, ca din tara.. nu prea mai e ce fura.
Asa ca faceti un calcul, cat pierde asta cu amenzi, cu diverse sedii de partid, cu diverse tampenii.. si cat ar castiga el ca "demnitar".
Cine da vrabia din mana , pe cioara de pe gard?

Doar ca vedeti voi, s-a ajuns la os, deja TOTI romanii de buna credinta, SUNT SCARBITI de "p_liticienii" care ne conduc , la putere sau din opozitie..

Cineva, TREBUIE sa ia ATITUDINE la un moment dat.
Am lua toti, dar NU AVEM PUTERE SUNTEM PREA MICI.
De asta, multi din cei care s-au aliat cu DD sunt oameni cu prestanta afara, oameni care vor binele Romaniei, care cred in tara asta si in romani.
Acum, ce vreti?
"Eu vreau binele tarii, dar nu fac nimic , ca nu am putere, sunt mic".
Dar cand vedeti ca unul se ridica... "ASTA VREA SI EL SA FURE!".
Mai uitati-va si voi la dezvaluirile care le face, nu doar in gura a 10 pupincuristi de pe 10 televiziuni, care in afara de jigniri, nu aduc nici o dovada referitoare la "cariera patata" a lui DD.
De la B1, la Realitatea, de la Antene , pana la TVR, apar fel si fel de mari "ziaristi", care arunca in stanga si in dreapta cu "afirmatii" nefondate, fara a aduce o singura hartie, act, in care sa se dovedeasca clar, CA DD E MANJIT, CA A FURAT, CA ARE UN INTERES ASCUNS.

Si mai intreb un singur lucru, si cu asta inchei.
Va rog sa postati, din curiozitate, aici, CEI CARE NU ATI LUAT BANI LA NEGRU DUPA REVOLUTIE!
MACAR UNUL , DAR CARE SA TRAIASCA AICI, NU AFARA!
VREA SA VAD SI EU UN ROMAN CARE A REUSIT SA SUPRAVIETUIASCA FARA SA FACA O COMBINATIE, O AFACERE ILICITA!
MACAR UNUL CARE A CANTAT CU ACTE IN REGULA!
UNUL CARE NU FACUT UN BAN ILICIT CA SA SUPRAVIETUIASCA!!!
DACA EXISTA UNUL, EU IL VOTEZ!
Pentru ca pentru a supravietui, romanul a facut tot posibilul sa evite "actele" si "statul".
Asa ca inainte de a arunca pietre in DD, mai uitati-va si la voi in curte..

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF