Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale
 
<< Previous thread | Next thread >>
Formatie vs Dj ( la nunti )
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
miki
Mon Nov 03 2008, 09:06AM

Registered Member #2509
Joined: Wed Oct 22 2008, 11:15AM
Location / Localitate:: Rm.Valcea
Posts: 106
O intrebare care ne framanta mai mult sau mai putin....va simtiti in pericol de aparitia dj-lor la nunti? care ar fi cauza....stiu ca in ardeal predomina mai mult dj decat formatie...si asta pt ca formatiile in general canta numai folclor si aici ma refer mai ales in zona sibiului....la noi la valcea inca nu este acest pericol,in general la noi formatiile canta toate genurile....un alt aspect important este ca aceste ultime generati de clape au sound-uri foarte bune....altfel eram mancati de mult....voi ce parere aveti!

Back to top
fantastic2011
Mon Nov 03 2008, 09:09AM

Registered Member #1285
Joined: Thu Sep 04 2008, 02:00PM
Location / Localitate:: Ploiesti
Posts: 142
nu imi este frica de DJ...am avut cateva nunti unde a fost si DJ si eu cu formatia si la un moment dat nuntasi au facut galagie ca sa cantam noi sa nu mai puna ala muzica...si uite asa dj-ul respectiv a luat banii degeaba in noaptea aia
Back to top
Matrafox
Mon Nov 03 2008, 09:14AM
Guest
Dupa parerea mea primul criteriu in alegerea unui DJ e banul !Un DJ costa mult mai putin decat o trupa iar cei care angajeaza DJ-i prea putin le pasa daca lumea se distreaza sau nu.
Back to top
Ionutz_pa
Mon Nov 03 2008, 10:24AM

Registered Member #12
Joined: Thu May 22 2008, 07:20PM
Location / Localitate:: Focşani
Posts: 584
Se distreaza lumea si cu DJ ca n-au cu ce face comparatie pe moment, eu n-am nimic cu ei. Parerea mea este aceasta: cine are bani isi ia formatie, iar cine nu are posibilitati, DJ, e simplu.

Daca in anumite zone formatiile s-au inlocuit cu DJ, e vina lor (formatiilor) ca nu au tinut pasul cu noutatile, etc. Sunt multe formatii care programul de muzica usoara il fac cu calulatorul sau nu-l fac deloc. Pai daca, ca muzicant, nu esti in stare sa canti o panarama de melodie gen Meneaito... sa nu te mai miri ca-ti ia DJ-ul cantarile.
Back to top
Roberto E80
Mon Nov 03 2008, 02:34PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 772
stati putin...panarama nepanarama sa canti meneaito e una...sa canti ultima hora a lui Ionica minune e alta...ca degeaba studiezi ceea ce-ti place,ca intr-adevar daca vine un nene DJ cu un tarif de 2 lei,omul de rand,care nu are decat 30 fam.la masa,este normal ca sa se orienteze spre DJ si uite asa n-avem decat sa ne restrangem,sa facem concesii,etc!...Tot asa a disparut si formatia live,tobe,chitari,acordeon,sintetizator cu care eram obisnuiti sa cantam in anii 80,(cei mai in varsta stiu la ce ma refer),la aparitia clapei cu programator...si in ziua de astazi ma cert cu nenea de la ansamblu care canta cu vioara,ca cica noi cu''orgile''le-am luat''painea de la gura''!,asa ca,sa nu ne miram daca si la unii dintre noi,o sa ni se ia ''painea de la gura''!
Back to top
Y1000
Mon Nov 03 2008, 05:00PM

Registered Member #2144
Joined: Thu Oct 09 2008, 09:21PM
Location / Localitate:: bistrita
Posts: 37
ca tot s-a amintit de ardeal.aici merge foarte mult varianta mixta.este formatie,canta toate genurile dar in pauze unul din formatie este dj,adica pune muzica din calculator dupa cum simte sala.nu costa in plus si isi mai trag sufletul si muzicantii.
Back to top
Marian924u
Mon Nov 03 2008, 05:27PM

Registered Member #845
Joined: Thu Aug 14 2008, 08:32PM
Location / Localitate:: Bistrita-Nasaud , NASAUD
Posts: 5
ai dreptate Y1000 . eu am fost la cateva nunti ca dj si se distreaza lumea nu are treaba , si totusi ce face o formatie buna nu poate face nici cel mai bun dj de pe lume , eu cand am fost puneam ceva manele , blues-uri , etno , disco etc ..... si este mai bine intr-un fel ca este mai diversificata muzica la nunta . Dar totusi parerea mea este ca ar fi bine si formatie dar si dj , cand formatia face o pauza , ca asa este multumita toata lumea .
Back to top
Sonny
Mon Nov 03 2008, 05:53PM

Registered Member #43
Joined: Wed May 28 2008, 08:27PM
Location / Localitate:: Galati
Posts: 125
Daca ne tinem de treaba, nu ar trebui sa reprezinte ...pentru moment....o problema Dj-ii. Daca ne respectam clientii adica: pauze cat mai scurte, repertoriu variat, o tinuta adecvata, seriozitate....vom avea de lucru. Daca tratam de sus clientii si vom spune: "frate cat e ceasu'? parca nu se mai termina nunta asta....hai sa cantam si noi acolo la trecerea timpului...da-i incolo pe astia" cu siguranta vom fi acaparati de Dj-i.
Back to top
Ionutz_pa
Mon Nov 03 2008, 09:11PM

Registered Member #12
Joined: Thu May 22 2008, 07:20PM
Location / Localitate:: Focşani
Posts: 584
Diferenta dintre formatie si Dj este enorma ca pret, pe mine nu ma sperie deloc acest aspect, insa trebuie sa si demonstrezi ca meriti acei bani. Daca jumatate din nunta canti, iar jumatate o faci pe Dj-ul, e normal ca pe parcurs sa fii inlocuit. Eu nu sunt de acord sa mi se aduca Dj-ei pe cap la nunta, chiar daca e mai comod, dar imi strica mie programul, iar eu sunt platit sa cant si trebuie sa cant orice se cere (chiar si house daca asa o sa fie, ne adaptam schimbarilor, indiferent care vor fi)...

[ Edited Mon Nov 03 2008, 09:12PM ]

Back to top
Greieras
Mon Nov 03 2008, 09:24PM
Guest
100% de aceeaşi părere cu Ionutz.
Mai menţionez că: în zona mea, sunt şi d.j. care iau în jur de 1000 de euro pe nuntă...deci cât de cât se apropie de preţul unei formaţii de nivel mediu. Sunt de acord cu aceşti d.j.: 1. La preţ pt că oferă un sunet aproape perfect, program într-adevăr de d.j, nu winamp, (de obicei sunt d.j.-ii de la radio), şi au nişte instalaţii de lumini, lasere şi fumuri de rămâi mască. Deci au investit, ştiu meserie, merită banii. 2. Ne promovează şi pe noi formaţiile, pt că majoritatea nunţii o fac cu înregistrări mai reuşite de-ale noastre, ale formaţiilor locale.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by george_pa50 on 21 Jan : 21:58
paty23 cati bani ai dat pe set?


[download] set korg pa3x paty23 Posted by jenica35 on 21 Jan : 19:36
pty_23.set


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 21 Jan : 15:23
FII MULTUMIT SI NU MAI VORBI AIUREA


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by paty23 on 21 Jan : 01:59
UN 10 PT GEST DAR E UN SET CARE NU A MERITAT BANII


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by lucianG1000 on 20 Jan : 19:40
sincer, pe mine nu m-a dat pe spate cam deloc...e slăbuț rău, chiar sărăcuț.din tot setul nu știu dacă am oprit 2 sau 3 ritmuri.stau și mă gândesc că unii chiar dau bani pe setul a [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap