Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale
 
<< Previous thread | Next thread >>
Formatie vs Dj ( la nunti )
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
miki
Mon Nov 03 2008, 09:06AM

Registered Member #2509
Joined: Wed Oct 22 2008, 11:15AM
Location / Localitate:: Rm.Valcea
Posts: 106
O intrebare care ne framanta mai mult sau mai putin....va simtiti in pericol de aparitia dj-lor la nunti? care ar fi cauza....stiu ca in ardeal predomina mai mult dj decat formatie...si asta pt ca formatiile in general canta numai folclor si aici ma refer mai ales in zona sibiului....la noi la valcea inca nu este acest pericol,in general la noi formatiile canta toate genurile....un alt aspect important este ca aceste ultime generati de clape au sound-uri foarte bune....altfel eram mancati de mult....voi ce parere aveti!

Back to top
fantastic2011
Mon Nov 03 2008, 09:09AM

Registered Member #1285
Joined: Thu Sep 04 2008, 02:00PM
Location / Localitate:: Ploiesti
Posts: 142
nu imi este frica de DJ...am avut cateva nunti unde a fost si DJ si eu cu formatia si la un moment dat nuntasi au facut galagie ca sa cantam noi sa nu mai puna ala muzica...si uite asa dj-ul respectiv a luat banii degeaba in noaptea aia
Back to top
Matrafox
Mon Nov 03 2008, 09:14AM
Guest
Dupa parerea mea primul criteriu in alegerea unui DJ e banul !Un DJ costa mult mai putin decat o trupa iar cei care angajeaza DJ-i prea putin le pasa daca lumea se distreaza sau nu.
Back to top
Ionutz_pa
Mon Nov 03 2008, 10:24AM

Registered Member #12
Joined: Thu May 22 2008, 07:20PM
Location / Localitate:: Focşani
Posts: 584
Se distreaza lumea si cu DJ ca n-au cu ce face comparatie pe moment, eu n-am nimic cu ei. Parerea mea este aceasta: cine are bani isi ia formatie, iar cine nu are posibilitati, DJ, e simplu.

Daca in anumite zone formatiile s-au inlocuit cu DJ, e vina lor (formatiilor) ca nu au tinut pasul cu noutatile, etc. Sunt multe formatii care programul de muzica usoara il fac cu calulatorul sau nu-l fac deloc. Pai daca, ca muzicant, nu esti in stare sa canti o panarama de melodie gen Meneaito... sa nu te mai miri ca-ti ia DJ-ul cantarile.
Back to top
Roberto E80
Mon Nov 03 2008, 02:34PM
Roberto E80


Registered Member #25
Joined: Sat May 24 2008, 07:38PM
Location / Localitate:: Calarasi
Posts: 777
stati putin...panarama nepanarama sa canti meneaito e una...sa canti ultima hora a lui Ionica minune e alta...ca degeaba studiezi ceea ce-ti place,ca intr-adevar daca vine un nene DJ cu un tarif de 2 lei,omul de rand,care nu are decat 30 fam.la masa,este normal ca sa se orienteze spre DJ si uite asa n-avem decat sa ne restrangem,sa facem concesii,etc!...Tot asa a disparut si formatia live,tobe,chitari,acordeon,sintetizator cu care eram obisnuiti sa cantam in anii 80,(cei mai in varsta stiu la ce ma refer),la aparitia clapei cu programator...si in ziua de astazi ma cert cu nenea de la ansamblu care canta cu vioara,ca cica noi cu''orgile''le-am luat''painea de la gura''!,asa ca,sa nu ne miram daca si la unii dintre noi,o sa ni se ia ''painea de la gura''!
Back to top
Y1000
Mon Nov 03 2008, 05:00PM

Registered Member #2144
Joined: Thu Oct 09 2008, 09:21PM
Location / Localitate:: bistrita
Posts: 37
ca tot s-a amintit de ardeal.aici merge foarte mult varianta mixta.este formatie,canta toate genurile dar in pauze unul din formatie este dj,adica pune muzica din calculator dupa cum simte sala.nu costa in plus si isi mai trag sufletul si muzicantii.
Back to top
Marian924u
Mon Nov 03 2008, 05:27PM

Registered Member #845
Joined: Thu Aug 14 2008, 08:32PM
Location / Localitate:: Bistrita-Nasaud , NASAUD
Posts: 5
ai dreptate Y1000 . eu am fost la cateva nunti ca dj si se distreaza lumea nu are treaba , si totusi ce face o formatie buna nu poate face nici cel mai bun dj de pe lume , eu cand am fost puneam ceva manele , blues-uri , etno , disco etc ..... si este mai bine intr-un fel ca este mai diversificata muzica la nunta . Dar totusi parerea mea este ca ar fi bine si formatie dar si dj , cand formatia face o pauza , ca asa este multumita toata lumea .
Back to top
Sonny
Mon Nov 03 2008, 05:53PM

Registered Member #43
Joined: Wed May 28 2008, 08:27PM
Location / Localitate:: Galati
Posts: 125
Daca ne tinem de treaba, nu ar trebui sa reprezinte ...pentru moment....o problema Dj-ii. Daca ne respectam clientii adica: pauze cat mai scurte, repertoriu variat, o tinuta adecvata, seriozitate....vom avea de lucru. Daca tratam de sus clientii si vom spune: "frate cat e ceasu'? parca nu se mai termina nunta asta....hai sa cantam si noi acolo la trecerea timpului...da-i incolo pe astia" cu siguranta vom fi acaparati de Dj-i.
Back to top
Ionutz_pa
Mon Nov 03 2008, 09:11PM

Registered Member #12
Joined: Thu May 22 2008, 07:20PM
Location / Localitate:: Focşani
Posts: 584
Diferenta dintre formatie si Dj este enorma ca pret, pe mine nu ma sperie deloc acest aspect, insa trebuie sa si demonstrezi ca meriti acei bani. Daca jumatate din nunta canti, iar jumatate o faci pe Dj-ul, e normal ca pe parcurs sa fii inlocuit. Eu nu sunt de acord sa mi se aduca Dj-ei pe cap la nunta, chiar daca e mai comod, dar imi strica mie programul, iar eu sunt platit sa cant si trebuie sa cant orice se cere (chiar si house daca asa o sa fie, ne adaptam schimbarilor, indiferent care vor fi)...

[ Edited Mon Nov 03 2008, 09:12PM ]

Back to top
Greieras
Mon Nov 03 2008, 09:24PM
Guest
100% de aceeaşi părere cu Ionutz.
Mai menţionez că: în zona mea, sunt şi d.j. care iau în jur de 1000 de euro pe nuntă...deci cât de cât se apropie de preţul unei formaţii de nivel mediu. Sunt de acord cu aceşti d.j.: 1. La preţ pt că oferă un sunet aproape perfect, program într-adevăr de d.j, nu winamp, (de obicei sunt d.j.-ii de la radio), şi au nişte instalaţii de lumini, lasere şi fumuri de rămâi mască. Deci au investit, ştiu meserie, merită banii. 2. Ne promovează şi pe noi formaţiile, pt că majoritatea nunţii o fac cu înregistrări mai reuşite de-ale noastre, ale formaţiilor locale.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea




Comentarii noi


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap