Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set AD - Korg PA 600 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
mark |
|
||
![]() Registered Member #12218
Am vazut pe site-ul korg ca setul pentru pa 600 ajunge intre 45Esi 400E,pentru posesori acestor clape care le-au cumparat din afara care va fi pretul exact.
[ Edited Sun, 10 Feb 2013, 05:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
EMERIC_pa500 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9591
pentru cei care cumpara de la mcmusic va fi gratis,ptr cei din strainatate si lau luat de la un distrubuitor korg va fi 100 E,iar cei care nu lau luat nici de la mcmusic nici de la distibuitori autorizati korg va fi 400E
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
dai 400,dar esti realizat pe viata..se merita chiar si 1000 de € setul..sa vezi cum curg nuntile pe urma,acoperi si duminicile..bafta la cumparaturi baieti!
|
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
cata neobrazare din partea "nenumitului"pai cate o data poate atarna soarta copiilor nostri de suma asta(Doamne fereste)...poate o sa am nevoie urgenta de setul lui dar asta numai pentru al schimba cu cel de pat...
|
||
Back to top |
|
||
pescarul1 |
|
||
Guest
|
Este lista de asteptare pentru SET?care pe ce loc sinteti inscriși?
[ Edited Sun, 10 Feb 2013, 04:50PM ] |
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu reprezentata Korg din Ramania M&C Musical si acolo o sa va informeze ce si cum e,ma bucur ca Daniel a reusit sa faca acest set encodat asa nu o sa poata fi vindut de oricine.Cred ca nu e un pret destul de mare de 100 de euro pentru cei care au cumparat pa600 de la reprezentanta Korg din tara unde locuiesc,cei care vor cumpara clapa de la M&C Musical o sa primeasca setul Gratis si toti cei care au cumparat clape de la hoti si de la alte firme particulare o sa plateasca 400 de euro.Deci stykul o sa-l gasiti la M&C Musical din Bucuresti incepind cu luna Martie dupa spusele domnului Calin.Psss Ady pc tu poti sa stai linistit ca setul nu merge la calculator,merge doar la Korg Pa600.
|
||
Back to top |
|
||
ady-pc |
|
||
Guest
|
mandocule ce sa zic ai spus baietilor ca korgul tau este pe comanda si personalizat?pentru cat percepi tu si la indicatiile pretioase venite de la centru(bineinteles dupa o amanuntita analiza a subiectului in cauza)s-a ajuns la concluzia ca este suficient butonul off-on...
|
||
Back to top |
|
||
Mandocu |
|
||
Guest
|
ady-pc a scris ... mandocule ce sa zic ai spus baietilor ca korgul tau este pe comanda si personalizat?pentru cat percepi tu si la indicatiile pretioase venite de la centru(bineinteles dupa o amanuntita analiza a subiectului in cauza)s-a ajuns la concluzia ca este suficient butonul off-on... Scuze Ady dar cred ca ai ramas in urma cu stirile,eu am Pa3x de 1 an jumatate si la cite seturi am de pa3x sigur daca ar face Daniel un set de pa3x nu conteaza cit ar costa tot l-as lua asa din placere ca eu nu imi cistig existenta din cintat. |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
mandocu..ajunge tati cu atata publicitate mascata...seturi...preturi..mc music....ajunge! stim care este scopul si rolul tau pe acest site ! [ Edited Sun, 10 Feb 2013, 06:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
![]() Registered Member #2854
daca e bun si pt psr 9000 il iau ![]() |
||
Back to top |
|