Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Meditatii orga! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florin1978 |
|
||
Registered Member #12691
unde pot lua si eu meditatii la orga in cta.sunt incepator,am inceput la scoala de arte din cta dar nu sunt multumit cu o singura ora pe saptamana.este cineva care mediteaza.precizez ca vreau sa invat sa cant ptr mine ,nu la nunti sau botezuri dar vreau sa invat sa cant muzica romaneasca populara(geamparale,hore,sarbe.manele,etc.daca este cineva care ma poate ajuta )
[ Edited Tue Apr 23 2013, 08:52AM ] |
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Registered Member #1308
...cauta un lautar desavarsit,care este dispus sa te ajute.La scoala populara inveti teoria muzicii,iar la instrument....o ora pe saptamana este insuficient.Iar secretele lautaresti nu le inveti la scoala...
|
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Registered Member #12079
inainte sa inveti de la.un lautar cred ca ar trebui sa intelegi foarte dar foarte bine teoria muzicala(game,acorduri, digitatie corecta).....atentie de la cine inveti sunt multi lautari care nu au o ora de teorie(nu vreau sa jignesc pe.nimeni)..daca inveti gresit e mai greu sa indrepti...succes
|
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
Registered Member #2854
eu zic sa-ti continui studiile .nu conteaza ca faci o ora pe saptamana scoala ,acasa poti studia si 10 ore pe zi.esti doar putin nerabdator........
|
||
Back to top |
|
||
djbossbest |
|
||
Registered Member #11441
Nu stiu cum e treaba la scoala, dar daca prinzi un lautar si te invata aiurea poate chiar si intentionat, sau cum am mai gasit eu iti arata apasa aici si aici si aici si asa se canta piesa, nu evoluezi prea mult. eu am gasit un profesor care stie muzica in primul rand.cum a zis mai sus mihai e bine sa intelegi intai muzica si formezi degetele corect, si cum zice profu meu ce face intr-o ora cu el trebuie sa repet maca 10 re acasa, 1 ora totusi e cam putin,,acu depinde si de varsta, eu la 26 ani nu am timp sa astept 10 ani sa invat sa cant dar daca esti mai tanar ....
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Registered Member #3499
Salut Florine ! I-am spus si lui Bogdan acelasi lucru - Vezi ca am pus pe site un material cu denumirea "Notiuni complete acorduri si Game Visan". Ia-l si invata-l bine, apoi, in paralel cu orele suplimentare la un pianist sau lautar(in functie de ceea ce vrei sa faci sau sa inveti), baga-ti in clapa negative midi si da-le la viteza mica, pentru a vedea armonia, dar si pentru a le putea invata. Si vezi ca sunt pe site materiale(partituri), cu degetatie cu tot ! Trebuie insa sa studiezi foarte mult si sa ai vointa ! Astfel, vei putea sa inveti si cu un lautar in paralel . Dar sa nu te astepti sa iti arate tot asa cum ai vrea.... In general sunt invidiosi, tin pentru ei... Asta insa te ajuta, pentru ca te face sa te ambitionezi si sa inveti ! Ca sa ajungi la acelasi nivel daca se poate ! Deci, ia partiturile si materialul si apucate de treaba ! Numai bine si mult succes ! [ Edited Wed Apr 24 2013, 08:12PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Cauta programul Synthezia (vezi si pe yutube ce poate sa faca. eu cred ca te va ajuta ) programul citeste numai melodi midi .spor la treaba.
|
||
Back to top |
|
||
SydOreL |
|
||
Registered Member #11359
daca vrei sa inveti calumea adica sa poti canta si "dupa ureche" ai nevoie de cineva care sa te invete mai intai degetatia,game,tonalitati,oricum urechea tio formezi doar exersand poti si sa te nasti cu talent dar degeaba daca nu il fructifici eu am invatat singur totul doar de pe internet,intradevar nu sunt profesionist dar ma descurc binisor si nu mi-a spus nimeni nimic doar singur am invatat.cat despre ce a spus Expresul despre synthezia este bun doar daca vrei sa inveti"mota-mo"cu acel program inveti cum sa canti o anumita piesa exact ce clape sa apesi una alta.sper ca ai inteles la ce ma refer
|
||
Back to top |
|
||
salll123 |
|
||
Registered Member #9731
mot a mot ( in francez cuvant cu cuvant tradus liber ). Eu zic la fel : scoala prima si exercitiu acasa. Dupa ce iti intri in mana poti asculta altfel orice melodie singur. O vei intelege. |
||
Back to top |
|
||
shevrolet |
|
||
Registered Member #12538
Salut prietene si eu am fost la scoala de muzica din Constanta am 24 de ani ... dar vreau sa-ti spun ca nu m-au invatat mai nimic stagnam... dupa am invatat la un domn din braila ... acum meditez copiii la orga... daca te mai intereseaza iti dau niste demo-uri cu mine cum cant.. si daca ai vrea s te invat sau te-ar interesa mi-ar face placere nu esti primul -email- adresa mea |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |