Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G-1000 probleme si rezolvari
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 07:38PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
Salutari si La Multi Ani!
Nu am demult clapa si nu prea o cunosc,doar info de pe net
Poate are cineva acest OS(1.07) pentru G-1000.L-am avut in clapa instalat,dar am uitat sa-l salvez.Sincer,nici nu stiu ce deferente intre 1.06 care este aici pe site.


Multumesc cu asta s-a rezolvat

[ Edited Sat Feb 01 2014, 12:44PM ]


Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 10 2014, 08:19PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2436
G1000_ES16v04 scoasă de nemţi

Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 08:59PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
multumesc mult de raspuns,dar e cu totul alt OS....ver.1.07 era din 2001.ES16v04 e din mai 1999.

Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 10:55PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
....apropo referitor la display care ar fi problema:
cind apas clapele din mana stanga(acompaniament),indiferent,cu sau fara split,pe display apar niste liniute orizontale,doar pentru momentul cand apas clapele.Cu cit mai multe clape simultan apas,cu atit mai tare se vede acest moment.Partea dreapta a claviaturii(Uper 1,2..) nu apar liniute.Display-ul in rest functioneaza perfect(luminozitate).

Poate cineva din colegi a mai patit asa ceva,sau cunosc cauza care poate fi.??? ....de la sursa,sau de la conectoare???

Multumesc >:D<

Back to top
sarac.lipit
Fri Jan 10 2014, 11:01PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2436
problema a fost remediată la sora ei EM2000. Procesorul puţin...puţin mai performant.
Nu are nici o problemă, la ritmurile ''pline'' de informaţii face aşa. Sunt cazuri unde la fiecare pătrime ai CC'uri ... le folosesc băieţii mai mult la manele, unde ai nevoie de toba mare dintr-un set şi bongoasele din altul...
Neavînd 2 trk pe ritm... schimbă setul la fiecare bătaie de tobă mare.

[ Edited Fri Jan 10 2014, 11:02PM ]


Back to top
alex-lx
Fri Jan 10 2014, 11:48PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
nu am instalat in clapa nici un style,perf.,etc in afara de standard-ul clapei.nu e neaparat sa cant ca sa faca asa display-ul.

mersi colega,.....si inca o intrebare: stiu ca pot fi memorizate cateva (8 paremi-se) styles in clapa,doar ca trebuie mai intii de toate aranjate bine ca dupa aceea nu mai poti redacta(in acest regim)
....cu asta m-am lamurit...e super

Sanatate si mersi de info.


[ Edited Sat Jan 11 2014, 11:08PM ]


Back to top
sarac.lipit
Sat Jan 11 2014, 12:08PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2436
se numeşte custom style. Sunt 16. 133Kb parcă. Oricum, le tai introurile şi endingurile la care-s mari şi pui 16 ritme în memoria clapei.
1. creezi custom style. Cel mai simplu cele 16 le pui pe o floppy. Creezi custom şi-l salvezi pe floppy sau Zip sau HDD
2. load custom style. Aştepti pînă le pune ghinişor în fleş şi-i gata!
Într-adevăr nu le mai poţi modifica...dar poţi oricînd modifica ritmul pe floppy şi customul şi-l salvezi iar în fleş...
în general nu-mi modific ritmul, fac toate reglajele din user. Sună mai bine. La ritmuri, doar mai bat un instrument, un fill...etc
Sincer, n-am găsit clapa nouă performantă care să mă facă să-mi schimb EM'urile. La ce-mi trebe mie este ideală.
Cu timpul vei învăţa să foloseşti Direct-Link... 128 ritmuri prestabilite de tine să le accesezi prin simpla formare a 2 cifre. În acest moment am 1022 ritmuri pe hdd... nu ştii cu cine şi unde cînţi...

[ Edited Sat Jan 11 2014, 12:13PM ]


Back to top
alex-lx
Sat Jan 11 2014, 10:29PM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
mersi SL.Cu custom style m-am lamurit.mai am cateva intrebari:
1. 4 audio out. nu gasesc in menu cum se folosesc.
2.as fi vrut sa-i fac un factory reset,dar nu am zip original.
g800(cang aveam) era mai usor de resetat,la o nevoie...poate ma ajuta cineva cu o copie a acestui Zip disk.stiu ca e acelasi la EM2000/G1000.
3.am si un Zip extern(Iomega Zip100) model DDXZ100P2. fac legatura cu g1000,numai ca,clapa nu mai porneste,decat se aprinde si se stinge dispaly-ul si niste leduri se aprind.??? poate fi oare de la configuratia celor 3 jumpere de pe Zip intern?????....sau sursa din clapa???

...cu PC Zip-ul functioneaza OK.
PS..si cu VA76 tot OK

mersi de ajutor

[ Edited Sun Jan 12 2014, 11:42AM ]


Back to top
sarac.lipit
Sun Jan 12 2014, 12:14AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2436
1 în setările MIDI parcă...probabil mă înşel (la EM nu am aşa ceva) TX şi acolo-i spui unde să trimită respectivul TRK. Apoi salvezi MIDI-setul şi doar îl formezi cînd mai ai nevoie de acea setare(cu cele 8 botoane din stînga) Chestia-i beton, trimiţi tobele stereo şi din mixerul extern reglezi cum vrei EQ şi efectele. Instrumentele pleacă crud, fără efect.
sau Basul şi o ghitară ...dar deja intrăm în ''fineţuri''...
2 factory resetul la aceste 2 modele este frecţie la picior de lemn. N-are sens...doar intalezi OS şi te faci că i-ai dat reset...
3 Ai avut mare noroc... poţi arde sursa şi placa clapei. Acel model este pentru portul paralel la PC. Te joci cu +5V şi -5V pe acolo...
CITEŞTE pe unitate să fie SCSI!!!!!
dacă doreşti să scapi de ZIP îţi trimit toate măţăraiele şi HDD să funcţioneze în locul lui. Eficient, 1Giga... şi mult mai rapid.

[ Edited Sun Jan 12 2014, 12:27AM ]


Back to top
alex-lx
Sun Jan 12 2014, 11:52AM

Registered Member #386
Joined: Fri Jul 18 2008, 09:51PM
Posts: 147
SL multumesc mult pentru informatie.Referitor la HDD,mai astept,sa insusesc cat se poate de bine clapa,apoi vedem.Nu prea ma folosesc nici de Zip....ales cand este custom style.
Sanatate si succes doresc la toata lumea

[ Edited Sun Jan 12 2014, 11:55AM ]


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MGerea-v2 byAD.SET Posted by dutu on 17 Jul : 22:54
Salut merge si pe pa3!Multumesc!


[download] set catalin13 pa3x decompresat Posted by miki67 on 14 Jul : 17:46
Multumesc la fel Grisa!


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by acery71 on 14 Jul : 11:34
Salutare ! La mine a functionat ! O sa mai incerc odata miine dimineata si va voi spune daca sunt sau nu probleme cu site-ul ! O zi placuta in continuare !


[download] Voci VCE Yamaha pt Acery Posted by acery71 on 14 Jul : 01:09
Salut ! Multumesc frumos Mihai ! Toate cele bune !


[download] Set AD v1 pa1000 Posted by titiretsu on 13 Jul : 21:14
Am acces la download dar spune ca nu exista fisier , am incercat de 3 ori la fel





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap