Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Divertisment |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Y1000 |
|
||
Registered Member #2144
LINK: Click aici ! mare dreptate are cantecul asta [ Edited Fri Nov 28 2008, 06:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
minigutza |
|
||
Registered Member #6
Ca bine zice ) frumos videoclip
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Cica , notele , MI SOL si SI intra in bar... Barmanul: Ne pare rau, NU servim minori ! 821_crying.gif Un copil este trimis de parinti sa invete bass.Dupa prima zi parintii il intreaba:-Ia zi ce ai invatat azi ?-Azi am invatat sa cant pe prima coarda.A doua zi se repeta povestea:-Ia zi azi ce ai mai invatat ?-PAi,am invatat sa cant pe a 2-a coarda .A treia zi vine copilul acasa foarte fericit.Parintii il intreaba:-Ia zi ce ai mai invatat azi?-Nimic.Azi am avut concert! Un mafiot intra intr-un restaurant . Merge direct la un barbat si il intreaba : Stii cine mi-a furat maimuta? Omu' zice ca nu , mafiotu"scoate un pistol si il impusca . Mafiotu" o intreaba pe sotia lui "stii cine mi-a furat maimuta?" . Ea spune nu si o impusca si pe ea . Pana la urma ii intreaba pe toti din restaurant acelasi lucru si ii impusca pe toti clientii si ospatarii si ramane doar formatia ce canta acolo. Merge la chitarist . "stii cine mi-a furat maimuta" "nu" il impusca.... Merge la tobar "stii cine mi-a furat maimuta" "nu" il impusca.... in final ramane doar unu' ce canta la tzambal..... "stii cine mi-a furat maimuta?" "cum sa nu " raspunde , si incepe sa cante "cineee mi-aa furat maimutzaaaa tantza tantza tantza..." 865_HappyDance2.gif La scoala: -Copii ati citit "Capra cu 3 iezi?" -Daaaaaaa...!!!!!!(raspunde clasa). -Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra...? -Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu? -Da -Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"? -Da.. -TREI, IN P#LA MEA!!!!!!!!!!! -Despot Adrian, stai jos, azi ai nota 2! De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa'' -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu'' -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare'' -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum'' -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -15 membri care se iau la cearta -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... e ziua lu BB king, si sotia lui se gandeste sa ii faca un cadou special pt 82 de ani, asa ca se gandeste sa isi tatueze un "B" pe o buca si alt "B" pe cealalta. se duce la atelier, face acolo si soseste ziua cea mare. petrecere, distractie etc. etc. si ii zice sotia lui BB: "hai sus sa iti arat ceva special" "ok" se duc sus unde nu ii vede nimeni si baba ii arata cadoul, la care BB cu o fata ??? : "cine dracu e Bob?" [ Edited Tue Dec 16 2008, 08:35AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
o pun aici pt ca e de ras ce a ajuns o voce ca loredana sa "glasuiasca" |
||
Back to top |
|
||
miki |
|
||
Registered Member #2509
asta nu e borrat? vai mama noastra.....isi fac toti treaba cu noi pe bani de rahat....cel mai naiv popor....ne plangem de mila cum ne manipuleaza americanii astia la toate capitolele.
|
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
Registered Member #3471
Super bancul cu bassistul !
|
||