Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment

<< Previous thread | Next thread >>
Divertisment
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Y1000
Fri Nov 28 2008, 04:01PM

Registered Member #2144
LINK: Click aici !
mare dreptate are cantecul asta

[ Edited Fri Nov 28 2008, 06:03PM ]

Back to top
minigutza
Fri Nov 28 2008, 05:37PM

Registered Member #6
Ca bine zice ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ) frumos videoclip ../../images/emotes/yahoo/yahoo_eyelashes.gif

Back to top
cminor
Tue Dec 16 2008, 08:21AM

Registered Member #55
Cica , notele , MI SOL si SI intra in bar...
Barmanul: Ne pare rau, NU servim minori ! 821_crying.gif

Un copil este trimis de parinti sa invete bass.Dupa prima zi parintii il intreaba:-Ia zi ce ai invatat azi ?-Azi am invatat sa cant pe prima coarda.A doua zi se repeta povestea:-Ia zi azi ce ai mai invatat ?-PAi,am invatat sa cant pe a 2-a coarda .A treia zi vine copilul acasa foarte fericit.Parintii il intreaba:-Ia zi ce ai mai invatat azi?-Nimic.Azi am avut concert!

Un mafiot intra intr-un restaurant . Merge direct la un barbat si il intreaba :
Stii cine mi-a furat maimuta?
Omu' zice ca nu , mafiotu"scoate un pistol si il impusca .
Mafiotu" o intreaba pe sotia lui "stii cine mi-a furat maimuta?" . Ea spune nu si o impusca si pe ea .
Pana la urma ii intreaba pe toti din restaurant acelasi lucru si ii impusca pe toti clientii si ospatarii si ramane doar formatia ce canta acolo.
Merge la chitarist .
"stii cine mi-a furat maimuta"
"nu"
il impusca....
Merge la tobar
"stii cine mi-a furat maimuta"
"nu"
il impusca....
in final ramane doar unu' ce canta la tzambal.....
"stii cine mi-a furat maimuta?"
"cum sa nu " raspunde , si incepe sa cante "cineee mi-aa furat maimutzaaaa tantza tantza tantza..." 865_HappyDance2.gif

La scoala:
-Copii ati citit "Capra cu 3 iezi?"
-Daaaaaaa...!!!!!!(raspunde clasa).
-Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra...?
-Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu?
-Da
-Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"?
-Da..
-TREI, IN P#LA MEA!!!!!!!!!!!
-Despot Adrian, stai jos, azi ai nota 2!

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?

-1 pentru a schimba becul

-1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat

-14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului

-7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor

-27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor

-53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale

-2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este ''lampa''

-15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ''bec''este la fel de corect

-109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri

-111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum

-306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa

-27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri

-14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte

-33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde ''si eu''

-6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ''cautare''

-12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului

-143 pentru a spune ''cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum''

-16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul

-24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul

-15 membri care se iau la cearta

-1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul

-1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...

e ziua lu BB king, si sotia lui se gandeste sa ii faca un cadou special pt 82 de ani, asa ca se gandeste sa isi tatueze un "B" pe o buca si alt "B" pe cealalta. se duce la atelier, face acolo si soseste ziua cea mare. petrecere, distractie etc. etc. si ii zice sotia lui BB: "hai sus sa iti arat ceva special" "ok" se duc sus unde nu ii vede nimeni si baba ii arata cadoul, la care BB cu o fata ??? : "cine dracu e Bob?"

[ Edited Tue Dec 16 2008, 08:35AM ]

Back to top
cminor
Tue Dec 16 2008, 08:33AM

Registered Member #55
o pun aici pt ca e de ras ce a ajuns o voce ca loredana sa "glasuiasca"

Back to top
miki
Tue Dec 16 2008, 08:46AM

Registered Member #2509
asta nu e borrat? vai mama noastra.....isi fac toti treaba cu noi pe bani de rahat....cel mai naiv popor....ne plangem de mila cum ne manipuleaza americanii astia la toate capitolele.

Back to top
boldum
Tue Dec 16 2008, 09:19AM

Registered Member #3471
Super bancul cu bassistul ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF