Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare boxe studio |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
victor_petrescu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1769
eu am avut m audio bx8a si pot spune ca au frecvente de bas chiar mai mult decat ar trebui.
|
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
eu am auzit la cineva niste boxe de studio JBL active , nu stiu exact modelul dar erau super tari....stiu ca erau de 8" si costau in jur de 700 de EURO dar nu puteai sa stai in camera daca le dadeai la maxim si erau foarte fidele , foarte clare
|
||
Back to top |
|
||
genesys |
|
||
![]() Registered Member #9979
Conteaza mult sa lucrezi cu ele , nu doar sa le asculti . Ar putea suna frumos , dar sa nu te ajute la mixaj .
|
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
Pe lângă tot ceea ce s-a scris deja în acest thread, mai adaug și eu faptul că, mai întâi de toate trebuie să ști exact ce vrei TU de fapt, ca să ști ce să cauți ...iar ptr. a ști ce vrei TU de fapt, trebuie să cunoști măcar noțiunile elementare ale tuturor științelor congruente cu aplicabilitate în acest foarte vast domeniu numit "AUDIO" (fizică, electronică audio, acustică, etc.), noțiuni utile ptr. a putea înțelege pe deplin proprietățile și caracteristicile fiecăruia în parte dintre componentele care transmit și redau semnalul audio ! Astfel că, de la ieșirea din clapă și până la monitoare (sau orice alte boxe) fiecare component în parte al acestui "lanț-audio" e DEOSEBIT de important și în funcție de proprietățile și caracteristicile sale poate influența sunetul finit: 1. tipul conectorilor (jack-uri, mufe, adaptoare) şi materialele din care sunt făcute 2. tipul conductorului semnalului audio (cablului), materialele din care sunt realizate componentele acestuia, tipul ecranajului și materialele folosite la ecranarea respectivului cablu 3. tipologia şi calitatea amplificatorului 4. tipul boxei 5. tipologia difuzoarelor și materialele din care sunt confecționate fiecare în parte dintre componentele acestora 6. poziționarea și calibrarea întregului sistem de sonorizare în funcție de aplicația audio și obiectivul urmărit 7. preferințele tale personale, în funcție de care alegi ceea ce crezi de cuviință referitor la fiecare în parte dintre cale 6 puncte enumerate anterior. ...Legat de această temă ar fi de discutat câte-n lună și-n stele și tot n-am termina ...oricum, până una-alta, vezi poate te ajută acest video-tutorial: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! [ Edited Sun, 30 Dec 2012, 07:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
djbughy |
|
||
Guest
|
Frumoase tutoriale. Merci. Cuslea_FM
|
||
Back to top |
|
||
Cuslea_FM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10858
djbughy a scris ... Frumoase tutoriale. Merci. Cuslea_FM Trebuie să-i mulțumim d-lui Alex Muntean ptr. tutoriale ![]() PS: ...Ptr. cei ineresați, găsiți multe alte lucruri interesante aici: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! [ Edited Sat, 05 Jan 2013, 02:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |