Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg x50 problema display |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gianim74 |
|
||
![]() Registered Member #11628
Am o problema la un korg x50, si anume jumatate de display se vede cu dungi, sau mai incetosat..nu stiu cum sa zic, voi reveni cu poze. In caz ca stie cineva, poate sa dea un sfat...sau unde gasesc un display, de preferat din dezmembrari...si un adaptor pentru ea ma intereseaza, este ca la Korg pa500. Daca are cineva rog sa lase un mesaj aici.
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
posibil sa fie defecta placa din spatele ecranului sau chiar display . Oricum trebuie sa mergi cu ea la un meserias , nu te apuca sa o desfaci singur daca nu te pricepi.
|
||
Back to top |
|
||
gianim74 |
|
||
![]() Registered Member #11628
bebykorg a scris ... posibil sa fie defecta placa din spatele ecranului sau chiar display . Oricum trebuie sa mergi cu ea la un meserias , nu te apuca sa o desfaci singur daca nu te pricepi. Ma descurc la clape, ideea era daca a mai avut cineva astfel de probleme sau unde as gasi de cumparat un display din acela. In fine, am desfacut clapa, am verificat la display si se pare ca este o problema la display. Ideea e ca se vede pe ea, adica se poate folosi. Ma intereseaza un adaptor de priza pentru ea, este ca la korg pa500, are pinul de mijloc pe mufa nu pe clapa....daca are cineva de vanzare sa ma anunte. |
||
Back to top |
|
||