Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Noul Korg Pa 3oo |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
zaq |
|
||
Registered Member #11316
Era logic sa fie mai scumpa decat un pa 50sd ,probabil mai sunt pe stoc si asa nu vad cine ar mai cumpara un pa 50 -nou
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
sarac lipit a scris ... dar dacă are AD'ul încorporat.... ? ..il are din nastere,doar la MC Music! ) |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Pretul...? Daca e 800...nu merita..! E preferabil pa600..!
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
In bani putini ascultati si clapa asta..! Maestrului Costel , felicitari pentru interpretare si aranjament...! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Clapa asta prs s750 este 1000e are sampler de 64m si tonurile sint gratis . Este super orga asta. |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Parerea mea e ca poti sa ai in mana chiar si ''King Korg'',daca nu sti ce sa faci cu ea degeba!Cu setul lui X sau Y nu cumperi si mana,de asta toate clapele au ''defecte''!
[ Edited Fri Apr 11 2014, 03:23AM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
mariusnazi a scris ... Parerea mea e ca poti sa ai in mana chiar si ''King Korg'',daca nu sti ce sa faci cu ea degeba!Cu setul lui X sau Y nu cumperi si mana,de asta toate clapele au ''defecte''! Ai atins un punct foarte sensibil! Chiar ma uitam la baietii cu Tyros 4 cum se umilesc singuri... Vorbesc de clape si ei nu sunt in stare sa faca ceva cu mana lor! Facand exceptie de la cei care lucreaza binisor,cum ar fi Onica sau Vatamanu,uitati si voi cum unii cu T4,nu au ajuns nici macar la nivelul unui Pa600 si curand si a unui Pa300,dar vorbesc de clape si canta cu mana ''altuia''...poate mai iese un ciubuc!! Demo Tyros 4; LINK: Click aici ! aici SUSTAINUL(Controller 64) la Tambal,e in alt DEMO! Macar nu are bunul simt sa spuna cine la facut(Style-ul),am vazut ca-l lauda unii,vezi Doamne,ce a facut el!! De lipsa celor 6CV in T4,nici nu mai vreau sa pomenesc... se observa de pe luna cand incearca sa cante el altceva... nu are legatura cu Style-ul HORA LAUTARI,marca AD si cu genul muzical HORA LAUTARI! Demo Pa600; LINK: Click aici ! asta e ORIGINAL! Mai e si o BREAZA,dar nu are rost sa mai umplu acest subiect... De SET_ul de T4,mult promis si raspromis,s-a ales praful! Repet; Unde nu e PUTINTA,degeaba exista DORINTA! Or sa aibe o surpriza mare cand o sa puna un Pa300 langa un Tyros 4! Si Pa300 are 24 OSC,Guitar Mode 2, 6CV in Arranger si play semplere la 48Khz/16bit! Tyros 2,3,4,5 play doar 44khz/16bit....pentru cine nu stie! Eu v-am spus dar,nimeni nu ma crezut!! O sa va minunati,cate semplere calitative am bagat in cei 32Mb din Pa300!! Vizavii de pret,un Pa600 costa 1200 euro cu SET-ul AD&MC,iar daca un Pa300 o sa coste 800 euro cu SET-ul AD&MC,cred ca va fi o oferta tentanta pentru multi!..inca nu se stie exact pretul final! Ce depinde de mine,fac cu mare placere!!! PS: Vreau sa fac o precizare foarte importanta! Eu am accont,doar pe acest SITE,pe Site-ul lui Cosmin si pe SITE-ul MC MUSIC,atat! Cine pretinde ca as fi eu pe alte SITE-uri,in afara de cele enumerate mai sus,minte! Incerc sa activez doar pe SITE-URI SERIOASE! Numai bine! [ Edited Sat Apr 12 2014, 10:25AM ] |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Daniele...din cate am vazut in tutorialul MC pa300 nu are sampler..Cel putin asa spune baiatul ala de acolo..! Care e adevarul..? Nici in specificatiile ei nu scrie nicaieri...!!!
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
ValiS a scris ... Daniele...din cate am vazut in tutorialul MC pa300 nu are sampler..Cel putin asa spune baiatul ala de acolo..! Care e adevarul..? Nici in specificatiile ei nu scrie nicaieri...!!! Vali,in acea filmare,Andrei nu avea nici o informatie,iar el daca a vazut ca nu are meniu de sempler,a crezut ca nu are sempler! Baiatul nu trebuie judecat! Eu aveam informatiile despre sempler si repet; Nu toata lumea poate pune semplere pe acest model! [ Edited Sat Apr 12 2014, 10:23AM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
la veteza...cum decurg trebur'le, aştept 10 luni... mă mai ţine display'ul... şi va fi la jumătate de preţ. Pare o jucărică pentru vioara II ideală! ...mai la mireasă...mai la ''rece''... e bună pentru şale.... Pare a fi sora geamănă a EXR-E2 ...iubirea mea de-o vară... [ Edited Fri Apr 11 2014, 10:14AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |