Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Autor piesă |
Go to page >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Este o piesă, la care cunosc două versuri și vreau să o găsesc. Ceva de genul: Ce n-aș da să merg pe sub pământ/S-ajung la tăicuța la mormânt. Cine cântă piesa asta (cum se numește)? |
||
Back to top |
|
||
GAGA |
|
||
![]() Registered Member #14236
ce spui tu acola face parte din piesa fama doamne u sarpe lung ca sa merg pe sub pamant sa ajung la taicuta la mormant sper sati fie de ajutor cauta s asculta piesa si ami spui si mie daca asta e ca mai facut curios
|
||
Back to top |
|
||
Valercik86 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11627
poate sa fie asta LINK: Click aici! |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
LINK: Click aici!
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Nu este niciuna din piesele de mai sus. Am auzit-o la o formație live. Horă la tempo 95 ... ceva de genul. |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() Registered Member #25
ma gandesc ca nu cumva sa fie piesa aceea ''frunzulita salcioara nici o frunza nu-i amara''...dar aceasta piesa este de mama si tot asa spune ceva in genul cum ai zis tu cu mormantul: Si-am tot zis c-am sa ma duc, La maicuta la mormint, Mama, mama, dor de mama. Sa-i dau plipa la o parte, Si pinza pe jumatate, Mama, mama, dor de mama. Sa-i vad fata ei voioasa, Cum ne mangaia prin casa, Mama, mama, dor de mama. Si manutele ei moi, Care ne-au crescut pe noi, Mama, mama, dor de mama. |
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
este ceva unic ce ai auzit, cantat live! cantat , modificat adaptat de formatia respectiva , chiar din cele 2 pise de mai sus ... o sapt buna!
|
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
![]() Registered Member #2854
stiam ceva cu; de-as potea sa zbor pe sub pamant pana la maicuta la mormant [ Edited Tue, 03 Jun 2014, 03:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
macarale...macarale... sau ezcavatoare...escavatoare cum să zbori pe sub pămînt? mai bine te tîrăşti prin aer! ![]() [ Edited Wed, 04 Jun 2014, 02:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
gabi3213 |
|
||
![]() Registered Member #2854
era probabil o dorinta
|
||
Back to top |