Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
"Clape.ro-RolandBK-Set" (echipa de lucru) - prezentare DEMO |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #25
dar la partea de folclor inca nu se lucreaza?...chiar sunt curios cum suna clapa asta la folclor...
|
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
ar trebui sa se auda f. bine bk5 , suflatorile suna cel mai bine pe bk5 .
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
Roberto E 80 a scris ... dar la partea de folclor inca nu se lucreaza?...chiar sunt curios cum suna clapa asta la folclor... A lucrat colegul Calin un ritm de Ardeal care -zic eu- suna foarte bine: LINK: Click aici ! Pe langa ritmurile lucrate pentru care a fost postat DEMO mai sunt in lucru inca cateva ritmuri de folclor, pentru care invit colegii care le-au facut si postat in Thread-ul dedicat al echipei sa puna si aici DEMO. Am facut o lista cu ritmuri din care va fi alcatuit setul "Clape.ro-RolandBK-Set", lista bazata pe nevoile exprimate de membrii echipei. Fiecare membru si-a asumat lucrul pe o parte din ritmuri, asa ca sigur urmeaza sa apara si alte rezultate. [ Edited Fri, 23 May 2014, 09:29AM ] |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9996
Salut ! Am mai lucrat ceva pe BK5. Un ritm de hora de banat sau numiti-o voi cum vreti. Am facut un demo si vin cu el aici sa va dati o parere despre acest styl. Va rog sa trece-ti cu vederea gafele de la solistica. Eu am mers pe un tempo destul de mic dar o sa fac un demo si cu tempo mai mare. Cred ca acolo ar mai trebui un fond de strings-uri. Voi ce zice-ti ? LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10218
eu unul as scapa de zurgalai de la toba de pe prima varatiune ca suna ca polka si ar merge un fond dar bagat numai pe 7.
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? ![]() |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
angelitto a scris ... Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? ![]() Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model [ Edited Sat, 24 May 2014, 10:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
calin78 a scris ... angelitto a scris ... Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? ![]() Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model am eu s700 dac ai styluri si e ok , poti s ale pui la douwnload |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
calin78 a scris ... Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model Pune cateva la download pls. Da nu cate unu ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
ok, o sa caut si o sa le pun la download |
||
Back to top |
|