Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
"Clape.ro-RolandBK-Set" (echipa de lucru) - prezentare DEMO |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
dar la partea de folclor inca nu se lucreaza?...chiar sunt curios cum suna clapa asta la folclor...
|
||
Back to top |
|
||
anonim |
|
||
Guest
|
ar trebui sa se auda f. bine bk5 , suflatorile suna cel mai bine pe bk5 .
|
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Roberto E 80 a scris ... dar la partea de folclor inca nu se lucreaza?...chiar sunt curios cum suna clapa asta la folclor... A lucrat colegul Calin un ritm de Ardeal care -zic eu- suna foarte bine: LINK: Click aici ! Pe langa ritmurile lucrate pentru care a fost postat DEMO mai sunt in lucru inca cateva ritmuri de folclor, pentru care invit colegii care le-au facut si postat in Thread-ul dedicat al echipei sa puna si aici DEMO. Am facut o lista cu ritmuri din care va fi alcatuit setul "Clape.ro-RolandBK-Set", lista bazata pe nevoile exprimate de membrii echipei. Fiecare membru si-a asumat lucrul pe o parte din ritmuri, asa ca sigur urmeaza sa apara si alte rezultate. [ Edited Fri May 23 2014, 09:29AM ] |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
Registered Member #9996
Salut ! Am mai lucrat ceva pe BK5. Un ritm de hora de banat sau numiti-o voi cum vreti. Am facut un demo si vin cu el aici sa va dati o parere despre acest styl. Va rog sa trece-ti cu vederea gafele de la solistica. Eu am mers pe un tempo destul de mic dar o sa fac un demo si cu tempo mai mare. Cred ca acolo ar mai trebui un fond de strings-uri. Voi ce zice-ti ? LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
eu unul as scapa de zurgalai de la toba de pe prima varatiune ca suna ca polka si ar merge un fond dar bagat numai pe 7.
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? Ca ma intereseaza, hehe. |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
Registered Member #9996
angelitto a scris ... Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? Ca ma intereseaza, hehe. Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model [ Edited Sat May 24 2014, 10:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
calin78 a scris ... angelitto a scris ... Bravo Caline, suna bine. Demo Ardeal e intradevat cool. Hora Banat parca ar mai trebui lucrata putin. P.S. Ai ceva negative la astfel de piese? Ca ma intereseaza, hehe. Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model am eu s700 dac ai styluri si e ok , poti s ale pui la douwnload |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
calin78 a scris ... Am dar facute pe Yamaha psr s700 pe cand aveam acel model Pune cateva la download pls. Da nu cate unu Asa vreo 5-10 la gramada |
||
Back to top |
|
||
calin78 |
|
||
Registered Member #9996
ok, o sa caut si o sa le pun la download |
||
Back to top |
|