Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
sound tambal korg |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
nu vreau sa creez polemici legate de modelul clapei,vreau doar sa stiu daca pastrez acest tambal sau il arung la gunoi..orce parere este binevenita.. LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Picinicini |
|
||
Registered Member #14313
Eu unul as cauta ceva mai bun. Suna cam mediocru, inabusit, ne se evidentiaza cu nimic. Parerea mea...
|
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
inca o ideie tot din acelas tambal. LINK: Click aici ! mie unul imi place sa sune mai inchis un pic..e si zona de unde sunt de asa natura.nu prea poarta in zona mea tambalele acelea STLICOASE gen moldova...
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Te salut Alin!Ce tambal folosesti,e in format kmp?Si mie imi place sa sune mai inchis.
|
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
Registered Member #14
Vezi tu Aine...gusturile nu se discuta. Unu vrea mai asa, altul mai asa. Daca tie iti place, pastreaza-l. Cel putin pana vei gasi unul care-ti place mai mult ! Spor la treaba !
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Nu cred ca e chiar de aruncat acest tambal. Lovitura se aude destul de binisor, iar timbrul se mai poate lucra si cu un EQ si se schimba dupa preferinte. Se poate de umblat si la range, ca unele note nu-mi place cum suna si limitezi in range sa cante in ce octave suna mai bine. Notele de sus suna mai bine, dar altele de mai jos suna ca un Koto. E posibil sa fie si de la dinamica (sunetul depinde de cat de tare e lovita clapa). |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
un mic demo cu o hora ca la buzau. LINK: Click aici ! LINK: Click aici !
[ Edited Sat, 09 Aug 2014, 04:27PM ] |
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
suna bine , ma intereseaza si pe mine stylul de sarba ms |
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
Picinicini a scris ... Eu unul as cauta ceva mai bun. Suna cam mediocru, inabusit, ne se evidentiaza cu nimic. Parerea mea... ia pune tu unul mai bun sa vedem cum suna.. |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |