Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Daca nu crezi in Dumnezeu mai gindeste-te ? ( nu este nimic despre religie ) |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
supranatural? Cuzco Se uită oamenii de ştiinţă la pietrele ăle ca boul la poartă nouă... n=au explicaţii, habar n-au cum au fost prelucrate... nici la ce ar fi folosit... dar tot o dau cu omul conborît din palmier... deh, oameni de ştiinţă... care afirmau acum 100 de ani că ce-i mai greu ca aerul nu poate zbura... azi caută nuş-ce pe Marte... dar au uitat cum se îmbină doi bolovani... Curat supranatural! Le poţi atinge... clar nu-s minuni !!! [ Edited Wed Jul 23 2014, 05:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
albundy a scris ... Eu cred ca au fost niste copii cu lanternele : ......si faceau sa creasca florile sa straluceasca soarele sau sa creasca pomiii..... |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Nicu Pa500 a scris ... albundy a scris ... Eu cred ca au fost niste copii cu lanternele : ......si faceau sa creasca florile sa straluceasca soarele sau sa creasca pomiii..... da de unde!!!! s-a ridicat, a stat suspendat cam 4 minute apoi a luat-o agale spre est rostogolindu-se pipăind spaţiul cu ceva... ca o rază. Atît N-a crescut nimic, n-a luminat nimic, nu s-a auzit nimic... a intrat în nori şi dus a fost |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
Pt mine este supranatural pupatul moastelor sau pe romaneste : lipitul buzelor de catre un geam ce desparte o tona de microbi,bacterii si alte fiinte microscopice aflate intrun cadavru Chestia asta este pagana rau .Si este sustinuta de biserica ca fiind adevarat izvor de tamaduire si minuni dumnezesti Nimic nu este supranatural,totul are o explicatie [ Edited Wed Jul 23 2014, 10:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
NU EXISTA SUPRA NATURAL....TOTUL E NATURAL Numai ca nu intelegem noi.... @Sarac_lipit tu ai facut aeronautica si eu fizica....sfera aia era un corp (corp de lumina)....nu suntem singuri in univers Candva vom descoperi teleportarea iar cand ne vom teleporta o vom face ca niste corpuri de lumina....materia se va tranforma in una lumina si invers.....altfel nu se poate In legatura cu mostele....sa va povestesc ceva. Undeva pe la granita dintre spania si portugalia era o piatra descoperita de nite pelerini pe care se credea ca au fost inscriptionate niste incrisuri de catre nu stiu care sfant. Oamenii se pelegrinau pe la ea se inchinau se rugau si multi chiar s-au vindecat Ulterior s-a demonstrat ca era scrisa o reteta de bucate pe acea piatra... deci CONTEAZA DOAR SA CREZI Una este sa nu crezi si alta este sa iti bati joc de semeni si de credinta lor Daca vre-o baba facea infarct? daca innebunea pentru ca tot ce credea ca e adevarat dintr-o data nu mai era? la asta v-ati gandit cand ati inregistrat pasari croncanitoare?:))) |
||
Back to top |
|
||
Sergiu pa2x |
|
||
Registered Member #47
Omul e ce=a mai proasta creatie a Domnului !! Trebuia sa ne lase la stadiul de maimutza !Eram mult mai fericiti !!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
personal cred că n-a avut încotro avea nevoi de resursele de pe terra... ce să faci cu mastodonţii ăia mari? hai...papapa îi radem de pe faţa pămîntului şi facem un truditor ce va scoate şi prelucra ce avem nevoie... pe care le va aduce singurel ofrandă... cum se face.... Le mai dăm pe ici pe colo cîte o minune şi ne rezolvăm treburile... asta ar fi o idee... apropos... are habar careva cît aur s/a extras de-a lungul istoriei? ...dar mai ales unde-i...? Cred, din acestă cauză dinozaurii nu sunt menţionaţi nicăieri în scrierile vechi...doar pe pietre ici-colo sporadic... ori călăriţi de oameni ori cu ei în gură... [ Edited Thu Jul 24 2014, 04:44PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
cand existau dinozauri nu exitau oameni.....de aiai au si murit....ca sa poata aparea omul..... PS: stergi un sampler mare si prost ca sa definitezi setul |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
sunt dovezi clare că omul exista pe timpul dinozaurilor... dar se tace După biblie... omul este extrem de tinerel pe Terra... ...exact ca în cazul piramidelor... ştiaţi că sunt cu sutele în China? Ca cele din Egipt... dar au fost ascunse privirilor... au fost acoperite cu pămînt şi cultivat... Abia în al doilea război mondial un mitralior ce fotografiase ce a puşcat prin zonă... şi-a dat seama că privea o piramidă camuflată ... E şi normal, cum naiba înaintaşii ochilor oblici, ce i-au învăţat yoga şi multe chestii medicale.... să fie blonzi cu ochi albaştri şi înalţi ca brazii???? Că fii soarelui le-au construit... măcar aşa zic textele egiptene... Pe nici o piramidă nu scrie - bă, io am făcut-o anu ista! ... cum face tăt omu truditor...cînd pune osu la treabă şi face capodopere...să-i rămînă numele... [ Edited Thu Jul 24 2014, 05:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
Sergiu pa2x |
|
||
Registered Member #47
Asta cu piramidele e maxima nimeni nu stie nimik concret! Soarele cine l-a creat ? ca fara el viata dispare imediat !!!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |