Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Internet
 
<< Previous thread | Next thread >>
Am o problema stresanta ....
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
NxSound
Wed Jul 30 2014, 09:46AM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 819
Deci daca intru pe un site orice site exemplu intru pe clape.ro daca dau click pe o pagina de pe site la prima acesare de pagina de pe acel site imi pica netul pentru un minut SAU 2 CE SE INTAMPLA !

Back to top
marianbigm
Wed Jul 30 2014, 09:57AM

Registered Member #14
Joined: Thu May 22 2008, 09:39PM
Posts: 463
Incearca sa stergi cookie-urile ! O reinstalare de browser, o scanare cu un antivirus bun... App, ce browser folosesti ?

Back to top
NxSound
Wed Jul 30 2014, 11:52AM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 819
folosesc firefox

Back to top
pustiulica
Wed Jul 30 2014, 12:11PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1626
Conexiunea la net este pe cablu sau pe Wi-Fi? Daca e Wi-Fi, opreste firewall-ul din Router si vezi daca se mai intampla.

Back to top
NxSound
Wed Jul 30 2014, 12:16PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 819
sunt pe un ruter pe cablu si tot nu reusesc

Back to top
pustiulica
Wed Jul 30 2014, 12:46PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1626
Eu zic ca este din cauza routerului, care iti blocheaza sau inchide conexiunea. Poti sa "sari" routerul? De la cine ai net Romtelecom cumva?

PS: iti pica total conexiunea la net? si pe alte softuri gen: messenger, client de torent, etc?

[ Edited Wed Jul 30 2014, 01:43PM ]


Back to top
Mcmiki
Wed Jul 30 2014, 12:52PM

Registered Member #5274
Joined: Fri Jan 23 2009, 01:52PM
Posts: 252
Incearca cu Internet Explorer, ala e instalata in windows, daca nu face la fel atunci e de la mozilla. Trebuie sters cookiile sau chiar dezinstalat browserul si inainte de reinstalare, o curatare cu Ccleaner sau alte programe specifice care sunt free. Poate sa fie si ceva virusi, troienii fac asa ceva cand intrii undeva incearca sa-ti fure datele si poate sa pica conectarea, trebuie scanat pc-ul cu un antivirus up to date. daca toate astea nu te ajuta incearca sa reinstelezi driverul enthernet,poate sa fie si de acolo daca e veche windowsul. Stima!

Back to top
NxSound
Wed Jul 30 2014, 03:17PM

Registered Member #2689
Joined: Wed Oct 29 2008, 04:22PM
Posts: 819
eu cred cal trantesc del ia draq de calculator si de windows nu am reusit nimic fac un reinstal de win revin bft multumesc mult

Back to top
ciury
Wed Jul 30 2014, 03:26PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
vezi ca ai firewall activat si un serviciu care face prostii pe acolo posibil virusat ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Reparatia era sa opresti firewall

Back to top
anonim
Wed Jul 30 2014, 03:39PM
Guest
NxSound a scris ...

eu cred cal trantesc del ia draq de calculator si de windows nu am reusit nimic fac un reinstal de win revin bft multumesc mult



de cele mai multe ori restart si reinstall este cel mai Sfant! in alte cazuri unde sunt programe inregistrate poate fi mai complicat .

Sa revi cu forte noi ! O sapt. buna!

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set kontakt 2017 + styles ( ADR Kontakt Set AD&MC ) Posted by unaidiu on 23 Jun : 18:11
''Demo Style AD pentru KONTAKT si clapa sau Kontakt +OMB+Clapa'' LINK: Click aici ! ''Demo KONTAKT'' [more ...]


[download] Manele S670 Posted by unaidiu on 17 Jun : 14:12
Iti multumim mult , mult de tot Mihai13 !!!1718622749 ]


[download] Sunete de instrumente selectate pentru Thomann AKX1100 și Medeli AKX-10, Ketron-Tyros.mpk Posted by mihaidor on 16 Jun : 23:08
Am descărcat să testez tonurile și fiind încărcat la secțiunea SET, poate găsesc ți câteva style-uri frumoase. Nu m-a lăsat să instalez pe Thomann AK-X1100. Are fix 268 MB acest MP [more ...]


[download] Set nou Korg complet Alexandru Soare Posted by sidoniap on 11 Jun : 13:11
mare porcarie de set, s-a blocat clapa cu el !!!!!!!!!!!!!


[download] Tutoriale Voci Yamaha Posted by Mihai13 on 10 Jun : 13:24
Salut,Maine sper sa pun setul de manele cerut pt S-670Desigur se va putea incarca la toate pana la Genos 2.Cat despre Loop pe cat posibil eu evit sa-l folosesc.Desigur la anumite i [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap