Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Probleme Korg România!!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Thu, 11 Dec 2008, 07:50AM

Registered Member #55
faza tare este ca eu am urmarit acest thread si sincer chiar nu ti-am vazut postul P.Ady ... Eu nu am fost.

Back to top
fanitractor
Thu, 11 Dec 2008, 09:50AM
Registered Member #233
1.
eu am vazut acel post . dar daca e o greseala cred ca nu ne suparam din atat.
2.
nu cred ca avem ce face cu reclamatia pentru ca in romania nu exista reprezentanta korg . mcmusic nu poate fi reprezentanta korg pentru ca pe site la ei sunt cam 4 firme de clape . sunt doar un dealer sa zicem agreat . eu asa cred .

[ Edited Thu, 11 Dec 2008, 09:57AM ]

Back to top
Greieras
Thu, 11 Dec 2008, 04:24PM
Guest
1. Și eu am văzut postul, care acum nu mai e .. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_idk.gif

2. Pe site-ul Korg cei de la mc musical sunt dați ca dealeri, distribuitori...ce-or fi ei. Nu cred că ar conta faptul că vând mai multe firme...de exemplu dacă iei un televizor din Carrefour și se strică, la ei te duci cu el și rezolvi. Iar ei vând nu doar o firmă de televizoare.
LINK: Click aici !

Back to top
fanitractor
Thu, 11 Dec 2008, 05:06PM
Registered Member #233
daca-l iei din carrefour. daca-l iei din alta parte ...

deci reprezentanta sunt cei de la roland sau yamaha. eu am comandat la gheorghieni cand aveam roland multi contacti , butoane, si potentometre si le-am primit . la yamaha am inteles ca repara si nu-i intereseaza de unde ai clapa.

la korg e un amarat de magazin . nici leduri nu au . fugiti baaaa!!!!

Back to top
IonutVA7
Thu, 11 Dec 2008, 08:49PM

Registered Member #3989
imi pare sincer rau pentru tine Greieras ! nu se vorbeste asa ori ce ar fii ! eu cred mai bine ca trebuia sa te sfatuiasca cum sa repari clapa mai repede ! Noroc cu clapa

Back to top
Matrafox
Fri, 12 Dec 2008, 08:17AM
Guest
Ma mir de Calin desi in ultimul timp i-a mers bine cu clapele astea cu sampler cum de nu-si pune pe picioare un sistem de service.Ma intreb ce face cu clapele care au garantie le schimba pe toate ?Eu nu am Korg raman la Roland dar la aceste clape exista service la reprezentanta Roland care e aproape de mine la Gheorgheni.Este adevarat ca reparatiile si aici se fac numai la clapele achizionate de la reperezentanta sau de la vreun dealer din tara care reprezinta aceeasi firma cum ar fi cel din Ploiesti.Sincer sa fiu eu patronul nici eu nu as repara scule aduse de aiurea numai cele cu garantie sau fara vandute de mine.Service-ul este foarte costisitor si nu aduce nici un beneficiu din contra.Eu am asistat la dezmembrarea unor clape noi pentru piese deoarece firma mama nu a livrat piese de schimb la timp sau nu le mai produce.

Back to top
cminor
Fri, 12 Dec 2008, 08:43AM

Registered Member #55
Lasa-ma sa te contrazic greieras...
eu am luat din Carrefour mai multe, iar un set de boxe 5.1 si un TV s-au si stricat... ambele aveau foi de garantie la alte firme.

Dar asta nu inseamna ca firma respectiva m-a trimis in Japonia.

Ca uite asa si Senia este distribuitor Roland, marfa ce o ia tot de la Gheorghieni, doar ca mai pun un adaos, mai lasa si Gheorghieni, mai scapi si tu de curier,in fine...
ideea este ca daca se strica, te duci la Senia si Senia trimite la Gheorghieni.

Uite eu am luat acum 3 zile de la MCM de care se vorbea, o chitara electroacustica Ibanez. Mi-a dat-o pe aia expusa in fine, suna bine nu am comentat.
Ajuns la studio realizez ca nu mergea tunerul, am incercat sa schimb bateriile etc, cauta pe net... nimic.
am fost ieri sa mi-o schimbe...
mi-a vorbit frumos dar m-a luat cu "so trimit la garantie si sa asteptati"...
L-am luat direct... pai cum adica?
"nu mai am pe stoc"
Si norocul meu a fost ca mi-am adus aminte ca m-a intrebat cand am luat-o ce culoare ca are si neagra...
si i-am zis "pai aveati una neagra, dati-mi-o pe aia.."

Imediat a mai gasit una sigilata de aceeasi culoare...

Daca nu imi aminteam, ma plimbam cu ea in service? desi era chipurile noua?

Totusi mi-a vorbit frumos (probabil pentru ca baietii de la studioul ala unde lucrez luasera scule de 6000 de euro de la ei.

[ Edited Fri, 12 Dec 2008, 08:44AM ]

Back to top
fanitractor
Fri, 12 Dec 2008, 10:09AM
Registered Member #233
defectiunile la seria pa sunt minore in general si tin d leduri, ram si alte maruntisuri pentru a caror servisare nu m-as deranja pana la bucuresti cum nu m-am dus nici la gheorghieni pentru roland. dar daca solicit o piesa contra cost aceasta trebuie sa-mi fie trimisa. daca nu am garantie in romania...ok . ar trebui sa fie platita reparatia la un pret corect dar sa o faca. pozitia lor este una de bisnitari sau valutisti .

cred ca ar trebui sa fie bucurosi cand vin la reparat clape nevandute la ei pemtru ca e vorba de a face bani. banii vorbesc.

[ Edited Fri, 12 Dec 2008, 10:11AM ]

Back to top
Matrafox
Fri, 12 Dec 2008, 11:15AM
Guest
Aici te contrazic Fanele si te asigur ca cel putin aici la Gheorgheni nu e vb nici de bisnitari nici de valutisti pur si simplu omul are o afacere si partea de service nu-i aduce nici un beneficiu ba din contra e in pierdere.Piese de schimb se dau indiferent de provenienta sculelor.Si crede-ma ca gama de scule e f mare ,partea de clape e doar o parte in jur de 10%.Pana la urma nu e ilegal si fiecare isi conduce afacerea in asa fel ca sa ii fie lui bine nu ? Si normal ca-si protejeaza afacerea cei care cumpara din acel loc stiua ca au garantie ,acte in regula si service.

Ma intreb de ce nu s-a gandit nimeni sa faca o firma specializata pe reparat scule in Romania ? Eu cred ca nu aduce nici un profit de aceea .

[ Edited Fri, 12 Dec 2008, 11:24AM ]

Back to top
sarac.lipit
Fri, 12 Dec 2008, 11:58AM

Registered Member #45
Dorel, problema nu s-ar pune de beneficii în depanare! Problema se pune la ... meseriaşul care se ocupă de servisare. Cred, este o lipsă fantastică de specialişti.

[ Edited Fri, 12 Dec 2008, 12:00PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF