Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Probleme Korg România!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
SL-ule dej acam totul, nu doar clapele, totul devine modular... adica nu merge ceva? scoate placa cu totul si pune alta... timpul si transportul reparatiei costa mai mult decat sa trimita o placa noua. Cam asa se procedeaza acum afara... |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Aici va contrazic. Este o firma in Ungaria, care se ocupa si de service, au si piese de schimb, si culmea, nici nu sunt scumpi ! O sa incerc sa fac rost de numarul lor de telefon. Aia cum sunt profitabili ???
[ Edited Sat, 13 Dec 2008, 03:57AM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Aia e in Ungaria poate peste vreo 20-30 de ani ii ajungem si noi.Au firme serioase de distributie asa ca nu ii costa prea mult sa procure piese de schimb depozitele de distributie scule Europa de est fiind la ei.Mai admin hai deschide o firma de asta ca tu esti aproape sa te vad cat de profitabil devii ![]() |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Am reusit sa fac rost de nr de telefon al firmei (Ungaria): Telefon: 0036-309078743 - Dl. Pall Firma se afla in localitatea Fehérgyarmat in Ungaria, localitatea este la vreo 30 de km de granita cu Romania. Se merge prin vama Bors de la Satu Mare, ... Porcslama, ... Gyortelek. La Gyortelek se ia la dreapta, dupa care urmeaza Tunyogmatolcs si Fehérgyarmat. ![]() ![]() [ Edited Fri, 12 Dec 2008, 01:40PM ] |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Păi da fraților, problema stă altfel în capul meu! crazy2 Îmi pare rău că reparațiile și servisarea nu aduc profit, asta e! Dar ne lasă fără? Ce-ar fi să-ți cumperi mașină Toyota din Japonia și să mergi de fiecare dată în Japonia când ai vreo problemă? Că nu o fi rentabil să deschidă service aici.... Chiar dacă nu ar fi rentabil, aceste lucruri ar trebui să intre în prețul clapei, și să ia în calcul, măcar pt țările mari, câte un service. Nu am vrut reparație moca, plătesc!!!!!!! Dar cui, că nu e nimeni autorizat să repare!! Și dacă e unul, ăla nu vrea că e jmecher! Așa e când duci lipsă de concurență.... Oricum...nu implicăm în discuție Roland sau Yamaha, până acum cel puțin nu prea s-a plâns nimeni. Dar de Korg și MC Musical, care nici acum nu știm ce sunt....reprezentanță, distribuitori, magazin, se plâng cam mulți! [ Edited Wed, 17 Dec 2008, 12:11AM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu daca sunt reprezentant la o firma pentru produsele care le vand eu ofer garantie si service.Pentru restul care sunt jmekeri si cred ca daca aduc o scula de afara e mai ieftina si mai buna nu raspund.Nu stiu ce este atat de greu de inteles.Cand unul pentru un buton iti da 20 de telefoane si tu mai dai 50 ca sa procuri piesa ti se acreste de service va asigur.Inca o data daca ai firma reprezentanta raspunzi numai pentru sculele vandute de tine nu ai firma de reparatii scule.Asa ca in cazul tau Greieras intr-adevar ala de acolo a vorbit nepermis de obraznic dar putea sa-ti explice cum sta treaba.Eu chiar nu stiu ce face Calin acolo daca e numai dealer sau reprezentant Korg in Romania.In cazul al 2-lea ar trebui sa raspunda pentru produsele vandute de el dar poata sa si vanda piese de schimb daca are pe stoc oricui asa cum e cazul la Roland.Oricum felicitari celor din Ungaria daca au reusit sa puna pe picioare o asemenea firma si noi la o populatie dubla fata de ei nimeni nu si-a luat acest risc.Trb sa recunoastem poate ca si cultura muzicantii de aici unii sunt mult mai jos ca cei de dincolo.Cand te bazaie unul la cap 3 zile la rand pentru un contact ba corbeste si aiureli si te tine 3 ore la telefon iti bagi picioarele in el de service.
[ Edited Fri, 12 Dec 2008, 01:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Matrafox, ideea este urmatoarea: Ei au un magazin de muzica, unde bineinteles vand si scule, insa au si o sectie de service, si asigura service pentru orice fel de intrumente muzicale, nu numai pentru cele pe care le vand ei. Contra cost, bineinteles. Ei, dupa o fireasca logica, ma gandesc ca nu ar face-o daca nu ar fi cat de cat profitabila, atata vreme cat respectivul service deja este obisnuit cu clientii din Romania, este un fapt cunoscut deja acolo ca o gramada de muzicanti din Romania, din nordul tarii in special (Satu Mare, Baia Mare, Bihor, Bistrita, etc ...) merg acolo cu instrumentele la reparat ... Ei, de ce nu se poate face asa ceva in Romania ? ... Aceeasi clienti romani merg si acolo .. ![]() [ Edited Fri, 12 Dec 2008, 02:00PM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Chestia asta daca ar aduce profit fii sigur ca orice reprezentatnt al unei firme din Romania ar face-o.Dar vad ca unii cred ca cineva e obligat sa repare toate sculele indiferent de provenienta lor.Uite ca nu e asa.Daca ai luat de la Thomann garantia sau service e la Thomann nu in Romania.
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Pai daca te referi la garantia oferita pe 1 sau 2 ani, cat e clapa noua, e logic sa fie asa. Service-ul pe perioada garantiei este oferit de firma de la care ai cumparat instrumentul. Insa, aici e vorba de service contra cost, si bineinteles "la pretul corect" ! Despre asta discutam.
|
||
Back to top |
|
||
andutu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5
Buna ziua ,si va salut cu respect .in primul rind vreau sa va spun ca firma mea are ca obiect de activitate si service-ul si intretinerea aparaturii (medicala).Vreau sa atrag atentia celor neavizati care nu stiu foarte bine ce inseamna exact activitatea de service,sa nu mai emita pretentii ca stiu si sa nu mai dea sfaturi si idei ca nu este chiar asa simplu cum pare.Am fost surprins neplacut de afirmatiile lui fanitractor prin care a jignit cu nerusinare ,facind-ui valutisti si bisnitari pe niste oameni de o inalta probitate etica si morala ,iar asta pentru ce ...ca nu asigura service la aparatecumparate din alta parte ...ha ,mi se pare ff normal.Citi dintre voi stiti ce implica o astfel de activ. ,va spun eu ; acordul firmei producatoare oameni scolarizati pe banii importatorului in tara unde se afla firma producatoare ,si multe alte conditii obligatorii impuse de producator. Acesti oameni trebuie platiti ,iar daca nu ai suficiente comenzi ,cu ce ii platesti ? Va spun clar ca nu este rentabil sa asiguri decit service pentru aparatura vinduta de tine care implica ff mult si asa ,garantie si post garantie .O activitate globala de service (pentru toate clapele existente)se poate face numai de catre producator in cazul in care sustine crearea unei sucursale (a nu se intelege reprezentanta ) cu personal calificat si platit indiferent de volumul de activitata .Eu va spun clar,multi vad putini cunosc si asa mai bine sa isi vada fiecare de treaba lui si sa nu ne credem mai destepti decit sintem ca la dat din gura si aruncat cu noroi nu ne intrece nimeni dar cind vine vorba sa facem treaba ...mai greu.daca exista in ungaria asa ceva ,cine te tine sa nu te duci acolo sintem doar in aceeias tara ce-i drept costurile difera .Multumesc
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |