Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Styles-blocare orga
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
George54
Wed Nov 12 2014, 05:03PM

Registered Member #14597
Joined: Mon Oct 27 2014, 06:48PM
Location / Localitate:: Montreal
Posts: 34
Buna ziua,
am descarcat ceva styles cu hore si sirbe de pe un site paralel unde descarcarea este free si am avut surpriza sa constat ca anumite acompaniamente imi blocheaza orga. Nu am reusit sa mai ies din aceasta situatie decat oprind si repornind orga, stergand apoi pe cele ce ma blocheaza. Ati patit asa ceva ? Care este explicatia, sint virusate ??
O zi buna !

Back to top
sarac.lipit
Wed Nov 12 2014, 05:16PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
este ca şi cum ai deschide în PC toate programele instlate, cu winamp, filme, browsere pe tubunieu cu filme fullhdd cos de alfa....pînă crapă efectiv procesorul

dacă ai avea doar stiluri făcute de tine pe instrumentul tău, nu se va bloca niciodată
în general, prin convertirea de la korh la zamaha apoi la caisio şi la urmă la rolamb... ritmul tău este plin de exclusive, probabil mai mult de 3 note duble şi încălecate.
La clapele mai noi şi procesor puternic, nu se simte, la celalte.... efectiv rămîn mască în faţa avalanşei de informaţie cu care nu are treabă!
stiluri virusate nu există... doar prea pline de note, controllere, aftertaciuri şi nerepeneuri.
Fenta la G-uri să ai 2 seturi de tobe în un singur track, este ca la fiecare tobă mare să-i pui comanda altui set. La G1000 filează displayul la astfel de ritmuri.... la EM2000 care are procesor mai bun....nu.

[ Edited Wed Nov 12 2014, 05:17PM ]

Back to top
George54
Wed Nov 12 2014, 05:35PM

Registered Member #14597
Joined: Mon Oct 27 2014, 06:48PM
Location / Localitate:: Montreal
Posts: 34
Multumesc sarac.lipit pentru raspuns, am inteles ca biata clapa ramane masca la multitudinea de informatii pe care le primeste si nu le poate procesa , dar se poate defecta din aceasta cauza sau numai se blocheaza ??
Back to top
calin78
Wed Nov 12 2014, 06:36PM

Registered Member #9996
Joined: Mon Nov 15 2010, 07:59PM
Location / Localitate:: Cabesti
Posts: 434
Eu pățeam așa cu GW8. De obicei cu ritmurile convertite se întâmpla așa. Special cu cele din korg care au multe sisteme exclusive si tot felul de controlere scrise in ele. Asta se poate rezolva in Style Works.
Back to top
florin chitara
Wed Nov 12 2014, 07:06PM
Registered Member #8829
Joined: Thu Jan 28 2010, 03:49PM
Location / Localitate:: Targu Mures
Posts: 233
Am patit si eu odata cu tyros 3, am incarcat niste styluri si s-a blocat clapa complet, o puneam of on din nou dar tot blocata ramanea nu puteam intra in meniul ei. Ma tot gandeam ce sa fac, am stins din nou clapa am scos hd din clapa am sters fisierele si doar asa am reusit sa o pornesc din nou, cam ciudata situatia.
Back to top
sarac.lipit
Wed Nov 12 2014, 07:11PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2419
de întîmplat... teoretic nu prea are ce...dar e bine de evitat

exact cum a zis Călin
dai export midi din SW
cureţi toate impurităţile
import midi
save
şi ai ritmurile fine...ca un funduleţ de bebeluş!

dar la informaţia de azi...este imposibil să nu dai de ritmuri ce sună bine din prima... şi le ştergi p-alea cu probleme.

după mine, indicat ar fi ca înaintea încărcării în clapă, să le salvezi o tură cu SW... mai curăţă şi el ce e în plus pentru fiecare model de instrument în parte sau apeşi măcar pe Event List şi dai o chiadă ...după gunoaie

[ Edited Wed Nov 12 2014, 07:15PM ]

Back to top
nyny
Wed Nov 12 2014, 09:11PM
Registered Member #13809
Joined: Sun Jan 12 2014, 07:02PM
Location / Localitate:: PLOIESTI
Posts: 91
sarac.lipit a scris ...

de întîmplat... teoretic nu prea are ce...dar e bine de evitat

exact cum a zis Călin
dai export midi din SW
cureţi toate impurităţile
import midi
save
şi ai ritmurile fine...ca un funduleţ de bebeluş!

dar la informaţia de azi...este imposibil să nu dai de ritmuri ce sună bine din prima... şi le ştergi p-alea cu probleme.

după mine, indicat ar fi ca înaintea încărcării în clapă, să le salvezi o tură cu SW... mai curăţă şi el ce e în plus pentru fiecare model de instrument în parte sau apeşi măcar pe Event List şi dai o chiadă ...după gunoaie

de-ar merge sa curatam si gunoaiele din parlament cu SW...........ce-as mai curata la ei........
Back to top
George54
Thu Nov 13 2014, 03:55PM

Registered Member #14597
Joined: Mon Oct 27 2014, 06:48PM
Location / Localitate:: Montreal
Posts: 34
Buna ziua ,
cu riscul de parea ridicol, mare lucru nu am inteles, ce este SW ???
Back to top
ciury
Thu Nov 13 2014, 03:58PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 704
Style Works cauta pe google....este un program de conversie si creare de styluri pentru clapele cu aranjor
Back to top
George54
Thu Nov 13 2014, 04:00PM

Registered Member #14597
Joined: Mon Oct 27 2014, 06:48PM
Location / Localitate:: Montreal
Posts: 34
Mltumesc mult, am inteles.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!

benone » 12 Feb : 12:36
Ziua buna tuturor

pustiulica » 12 Feb : 11:33
@Gigi, am vazut ca nu mai esti interesat, totusi iti raspund: din inteleg ca diferenta este ca i10FX permite inregistrare mutitrack, iar ZED 10 FX permite doar inregistrarea sunetului de pe Master, cu sau fara efecte.

pustiulica » 12 Feb : 11:27
@dextar_x, adresa de e-mail nu este permisa pe Chat! Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul! LINK: Click aici !

dextar_x » 12 Feb : 10:35
***[blocked by admin]***

Ioanguitar » 12 Feb : 07:19
Buna dimineata!

gigiflo » 12 Feb : 07:19
Scuze, Marius! Era i10 simplu...Nu sunt interesat...

gigiflo » 12 Feb : 07:17
Buna dimineata!
Marius, poti sa -mi spui ceva legat de A&H Zed i10FX, comparativ cu Zed 10FX? L-am gasit la o promotie la 1000 lei...

ionut74 » 12 Feb : 06:50
Buna dimineata

marius9 » 11 Feb : 18:28
@TETIS - Desi are USB (to Host), nu suporta style-uri si tonuri. Poate fi utilizata ca si clapa Midi cu un program gen Kontakt, pe calculator, si acolo se pot experimenta tonuri de o calitate superioara. Trebuie instalat driver-ul Asio4all pentur a nu avea latenta si restul tine de instalarea programului Kontakt (se gaseste pe google) si tonuri care sunt din belsug la download... Succes!

TETIS » 11 Feb : 16:05
ma puteti ajuta cu ceva? am o orga schubert care are intrare de cablu usb .cum as putea sa bag pe ea niste ritmuri sau sunete de clape...sunt incepator

TETIS » 11 Feb : 16:03
salut tuturor,o duminica placuta

GabiSet » 11 Feb : 10:54
Salut tuturor, o duminica placuta




Comentarii noi


[download] set pa700 lucian Posted by lucianG1000 on 18 Feb : 23:44
Salut, câteva chestii interesante... dar e muncă multă să le aduci la soundul specific zonei noastre.Oricum, mulțam fain !


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 18 Feb : 20:58
Salutare ! Ai reusit sa gasesti ceva interesant !?Sper sa iti fie de ajutor ! O seara frumoasa in continuare !


[download] Yamaha midi Posted by marius9 on 18 Feb : 16:11
Este driver-ul Midi v.3131 Yamaha pentru Windows x86, foarte vechi (ar trebui facut un pic de curatenie...).


[Content] Buna ziua va rog sa-mi examinati si mie activitatea pe sait ca nu pod descarca nimic nici nu am descarcat de cind sint inscris va multumesc mult si va doresc o duminica placuta!! Posted by Costy71 on 18 Feb : 14:57
Buna ziua va rog sa-mi examinati si mie activitatea pe sait ca nu pod descarca nimic nici nu am descarcat de cind sint inscris va multumesc mult si va doresc o duminica placuta!!


[download] SET Yamaha Tyros 2 @ Tudorica de la Valcea Posted by viorel15 on 17 Feb : 21:08
Salutare domnu tudorica ! Pentru psr S770 S970 nu aveti setul ? Multumesc !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap