Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Versuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Versuri Aria Paharului din Traviata - Verdi - O imensa rugaminte |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
arald73 |
|
||
Guest
|
Poate cineva dintre domniile voastre are versurile in limba romana de la Aria Paharului din Traviata - Verdi Multumesc ! [ Edited Wed, 21 Jan 2015, 09:09PM ] |
||
Back to top |
|
||
mr.morojac |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11959
arald73 a scris ... Poate cineva dintre domniile voastre are versurile in limba romana de la Aria Paharului din Traviata - Verdi Multumesc ! Buna ziua domnule, am gasit varianta de la Traviata tradusa din italiana in spaniola;ce pot sa fac este sa o traduc din spaniola in romana. Poate se ofera cineva sa o traduca din italiana in romana.Din doua variante traduse cred ca se poate scoate o varianta acceptabila in romana. In cazul in care sinteti interesati, va rog sa-mi indicati pasajul dorit.Probabil este vorba de urmatorul material: Verdi. La Traviata. Acto 1. Brindis. Alfredo: Libiamo, libiamo ne'lieti calici che la belleza infiora. E la fuggevol ora s'inebrii a voluttà. Libiamo ne'dolci fremiti che suscita l'amore, poichè quell'ochio al core Omnipotente va. Libiamo, amore fra i calici più caldi baci avrà. All: Ah, libiamo; amor fra i calici Più caldi baci avrà Violetta: Tra voi tra voi saprò dividere il tempo mio giocondo; Tutto è follia nel mondo Ciò che non è piacer. Godiam, fugace e rapido e'il gaudio dellamore, e'un fior che nasce e muore, ne più si può goder. Godiam c'invita un fervido accento lusighier. Todos: Godiam, la tazza e il cantico la notte abbella e il riso; in questo paradise ne sopra il nuovo dì. Violetta: La vita è nel tripudio Alfredo: Quando non s'ami ancora. Violetta: Nol dite a chi l'ignora, Alfredo: e' il mio destin così ... Todos: Godiamo, la tazza e il cantico la notte abbella e il riso; in questo paradiso ne sopra il nuovo dì. LINK: Click aici ! Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
sau poate stie google sa traduca ![]() |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
da acesta este materialul dar exista o varianta in limba romana ....eu nu pot sa descifrez ce zice .... [ Edited Fri, 23 Jan 2015, 01:44AM ] |
||
Back to top |
|
||