Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema cubase
Moderators: admin, pustiulica
Author Post
marius556
Fri Mar 20 2015, 08:09PM

Registered Member #13119
Joined: Wed Jul 17 2013, 01:17PM
Posts: 42
Salut ! Am o problema in cubase .. ea suna cam asa.. Am un braci care e pe acorduri pe note..si trebuie sal fac in piano roll..dar am o problemaa cu quantizarea sau setarea quantizarii .. nu pot sa o setez deoarece mia aparut de o vreme ca , quantizarea e pe minute.. nu mai e pe timpi .. Poate nu mam exprimat binee dar poate va dati seama .. ?! cand dau sa setez quantizarea in piano roll imi apare grid ..si nu poate fi modificata .. ce sa fac ?

Back to top
marius556
Fri Mar 20 2015, 08:27PM

Registered Member #13119
Joined: Wed Jul 17 2013, 01:17PM
Posts: 42
Sau cand vreau sa pun notelee nu pott ca nu mai sunt timpi ..

Back to top
danpa80
Fri Mar 20 2015, 08:34PM
Registered Member #10314
Joined: Sun Jul 31 2011, 01:32PM
Posts: 201
pai vezi ca se poate schimba cuantizarea sa fie pe tempo nu pe minute. Undeva sus in dreapta e o patratica albastra cred.....

Back to top
marius556
Fri Mar 20 2015, 09:07PM

Registered Member #13119
Joined: Wed Jul 17 2013, 01:17PM
Posts: 42
din pacate nu gasesc .. tot pe minute imi apare


Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 19:58
cosys112da,ar trebuie sa mearga pentru ca stylurile sunt de pa1x/800/etc. nu de la clapele mai noi.daca nu merge scrie-mi pe topicul ,,ajut cu korg pa manager v3.2 si ti-l fac pent [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 13 Aug : 19:50
Acest set merge si pe pa 600 ?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap