Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
S-a lansat Pack-ul pentru Romania, pentru Tyros 5 |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marius9 |
|
||
![]() Registered Member #14557
Si iata ca s-a lansat si pack-ul pentru Romania: LINK: Click aici! La continut pare destul de asemanator cu pack-ul din seria PSR S. Din demo-uri nu iti poti da seama foarte bine. In plus fata de Pack-ul pentru PSR S (din ce am reusit sa observ pana acum): - zece tonuri: CymbalonSolo, CymbalonGrand, CymbalonRoll, ItalianBandon, SerbianAccord, AccordionClari, Balkan Violin, SpiccContraEns, FatOctaveHook, FatSawComp; - cinci style-uri: Maramures, Etno1, Etno2, Czardas, MagyarDance. Acum , despre calitate, trebuie un demo mai in amanunt. Ce e pus acum la audio demo pare foarte, foarte aproape ca sound de pack-ul pentru PSR. Admin: editeaza si completeaza in postarea anterioara, nu mai posta dublu! Acum am editat eu. [ Edited Mon, 08 Jun 2015, 03:52PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #14155
Ce am auzit in demo nu m-a impresionat mai deloc. Is curios cine o sa-si cumpere packul ala. Raportul pret/calitate mi se pare nesimtit.
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
![]() Registered Member #12940
marius9 a scris ... Si iata ca s-a lansat si pack-ul pentru Romania: LINK: Click aici! La continut pare destul de asemanator cu pack-ul din seria PSR S. Din demo-uri nu iti poti da seama foarte bine. In plus fata de Pack-ul pentru PSR S (din ce am reusit sa observ pana acum): - zece tonuri: CymbalonSolo, CymbalonGrand, CymbalonRoll, ItalianBandon, SerbianAccord, AccordionClari, Balkan Violin, SpiccContraEns, FatOctaveHook, FatSawComp; - cinci style-uri: Maramures, Etno1, Etno2, Czardas, MagyarDance. Acum , despre calitate, trebuie un demo mai in amanunt. Ce e pus acum la audio demo pare foarte, foarte aproape ca sound de pack-ul pentru PSR. Admin: editeaza si completeaza in postarea anterioara, nu mai posta dublu! Acum am editat eu. Cam slabut pentru o clapa de ultima generatie ! |
||
Back to top |
|
||
valinico |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15021
Nu prea are fainoshag!
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8221
Sunt sigur ca cei de la Yamaha nu au lasat stylurile si semplerele cum au fost facute!! Au dat si ei ceva ptr Romania!! Mai bine nu mai dadeau!!!
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Astia de la Yamaha se saboteaza singuri ![]() |
||
Back to top |
|
||
Ionica Radu |
|
||
![]() Registered Member #8428
slabut....am avut vocher...l-am luat...dar neimpresionat... Raman de baza seturile domnilor Onica si Vatamanu..... Am discutat cu Costel Vatamanu...intr-adevar, Japonezii nu las asa cum au recomandat cei doi...! Pacat...probabil Romania, nesemnificativ ptr. ei! |
||
Back to top |
|
||
marius9 |
|
||
![]() Registered Member #14557
Poate un demo, sa auzim style-urile si tonurile. Sau sunt la fel ca la pachetul pentru PSR?
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
E demo pe site la yamaha.
|
||