Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
testiera
Mon Apr 06 2009, 07:57AM

Registered Member #5950
Joined: Tue Feb 10 2009, 05:25AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 261
prin midi cu prg gen midi oux...
Back to top
daddy
Mon Apr 06 2009, 08:36AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 232
Si de unde pot face rost de acest program?
Back to top
Neuronu Intelectual
Sat Apr 11 2009, 09:42AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
midi ox il poti descarca de pe net. eu am ceva gen SEND TX . nu l-am incercat pt ca imi trebuie placa de sunet. eu am o interfata midi dar nu am putut sa bag sunete pe modul. pe tx81z , o sa incerc si cu dx21 sa vad daca pot baga . sysex-urile se pot asculta cu vreun program ???????????
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Apr 28 2009, 11:46AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
imi cer mari scuze pt ca postez de 2 ori consecutiv dar am o mare problema si nu stiu sa o rezolv. poate vede cineva care stie si poate sa ma ajute in fapt: aveam in bank-ul A si in bank-ul B sunetele care au fost incarcate in clapa . eu am vrut sa ascult si sunetele care le are clapa si din nestiinta am reusit sa inlocuiesc o parte din sunetele bagate pe clapa cu cele din memoria interna . respectiv de la B9 la B16 am inlocuit , fara sa vreau si sa stiu . unde se gasewsc sunetele care au fost bagate pe clapa ?? mai exista in memoria clapei sau prin inlocuire au fost sterse definitiv?????? nu mai umblu in ea ca cine stie ce minune mai fac . poate vede acest thread cineva care a avut dx21 sau carestie despre ea . care a umblat pe dx21 . am pierdut sunetele de la B9 la B16 si erau vreo 5 sunete super . imi cer scuze inca o data administratorilor pt dublu post dar am zis ca mai bine postez dublu decat sa deschid alt thread . multumesc frumos celor care ma pot ajuta
Back to top
arsinte_andrei
Tue Apr 28 2009, 03:26PM

Registered Member #7782
Joined: Tue Apr 28 2009, 10:43AM
Location / Localitate:: London
Posts: 14
din cate imi aduc aminte... acum am tyros 2 dar din cate imi amintesc... odata sunetele inlocuite in bank-uri.. trebuiau puse din nou inapoi.. refacute setarile, volumele.. si reverb.. etc.... nu se pot readuce inapoi... doar daca le faci de nou... scuze... stiu ca nu asta asteptai.. dar asta e ...
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 06:56AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
pai de asta imi este frica .ca ce-am avut am pierdut. dupa ce am facut gafa am tot cautat prin functiile clapei cu manualul in fata dar nu am gasit nimic care sa m ajute. deci sunt pirdute sunetele din bank-ul b de la pozitia 9 la 16???
Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 08:54AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 232
Ptr a vedea tonurile interne pasii sunt Function->Load single->Yes. Eu nu stiu ce ai facut dar banuiesc ca ti-ai incarcat in user bank tonuri interne si implicit le-ai sters pe celelalte. In concluzie cele de pe bank-ul B le-ai pierdut.
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 08:58AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
asta am facut dady. am incarcat tonuri interne in b9,b10,b11,b12,b13,b14,b15,b16. deci nu mai am nici o salvare decat sa incarc altele ,offffffff, am pierdut niste sunete marfa . mai bine pierdeam pe alea de armonie. am pierdut toata solistica
Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 01:04PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 232
Eu am un bank bun de tonuri, tot sarbesti dar esti cam departe.
Back to top
cminor
Wed Apr 29 2009, 01:25PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
daddy, dca poti, si ai interfata midi, nu trebuie sa risti sa zapacesti clapa si cu midi in, doar trebuie sa legi de la midi out clapa > midi in PC si sa dai rec la sequencer pe un track, apoi sa dai midi bulk dump din clapa.
salvezi ca midi proiectul si cine se pricepe isi ia din acel mid tonurile
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



zalischi » 19 Sep : 13:28
Ok mersi de sfat...ma gandeam ca se procedeaza altfel pentru a avea setul in arhiva...o sa il formayez sa vad

rogabriel » 19 Sep : 13:17
incearca sa formatezi stickul pe clapa zalischi

marukorg » 19 Sep : 12:12
Salutare

cosys112 » 19 Sep : 09:26
neata !

lmtinu » 19 Sep : 09:25
Buna dimineata tuturor!

sorin77sol » 19 Sep : 08:36
Buna dimineata ! ...

virgilex » 19 Sep : 08:28
Neazta buna

zrider » 18 Sep : 23:34
Salut davidpa2x, vezi ca am rasp la comentariul tau pe anunt

danigaro16 » 18 Sep : 21:13
BUNA SEARA BAETIIII

zalischi » 18 Sep : 20:57
Buna seara colegi...vin si eu cu o intrebare la voi..cum salvez setul din clapa mea pe un stick...am un pa600...stiu sa salvez pe stick setul dar cand il bag in laptop imi apare ca folder si este gol...as vrea sa il am ca arhiva ca sa il trimit unui verisor..

sorin77sol » 18 Sep : 20:41
Buna seara la toata lumea ! ...

davidpa2x » 18 Sep : 18:50
Salut !

sorin77sol » 18 Sep : 17:30
O zi buna va doresc ! ...

misukorg » 18 Sep : 15:07
salutare colegi o zii buna tuturor

cosys112 » 18 Sep : 14:43
Formatie Complecta a sexului frumps :d

pustiulica » 18 Sep : 14:41
Salutare!
Ceva frumos, macar prin prisma imaginii
LINK: Click aici !

cosys112 » 18 Sep : 12:57
Salut

MarianGeorgian » 18 Sep : 12:47
Salutare tuturor

Mihai13 » 18 Sep : 10:31
Multumesc <CrysMM>

Mihai13 » 18 Sep : 10:25
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Sep : 08:49
Buna dimineata ! ...

Lisandru » 17 Sep : 22:46
Salutari colegi!are cineva idee de pretul montajului unui sistem midi pa acordeon!

sorin77sol » 17 Sep : 22:43
Noapte buna ! ...

sorin77sol » 17 Sep : 16:55
Salut ! ...

lucianG1000 » 17 Sep : 16:49
@ ImCristian: e o banală sârbă... o găsești in orice set de pe aici.

ImCristian » 17 Sep : 15:32
Buna ! Are cineva un style / ritm pentru prima melodie din link-ul acesta : LINK: Click aici ! ? Multumesc Anticipat !

barth53 » 17 Sep : 12:09
Salutari tuturor!

ionut74 » 17 Sep : 11:18
O duminica placuta

Mihai13 » 16 Sep : 20:49
Milumil, trebuie sa inveti cum sa folosesti RegistrationMemory, daca nu te descurci vedem.
Apoi odata facute cum vrei tu le poti pune chiar in pack-ul respectiv si nu mai ai treaba cu alte setari, un buton si e cum vrei.

milumil » 16 Sep : 18:36
Mihai am încercat și cum mi-ai spus ma gândeam pentru când schimb stilurile o comanda rapida de volum pe mana dreapta

DCM » 16 Sep : 17:10
Salutare!

Daniel31 » 16 Sep : 15:59
CrysMM - cel de la ALB Negru daca se poate... multumesc frumos

CrysMM » 16 Sep : 15:26
@gingasie - curata pinii la ram cu un betisor de ureche si spray pentru contacte electrice sau alcool izopropilic. Daca tot asa face, posibil sa fie defect.

CrysMM » 16 Sep : 15:23
@Daniel31 - samba sau manea, trebuie sa gasesti unul sa dea bine.

CrysMM » 16 Sep : 15:20
@Mihai13 - mii de scuze, sunt plecat din localitate pana maine seara. Cum ajung le trimit.

Daniel31 » 16 Sep : 15:11
Are cineva stylul de la un trandafir creste la firida mea pentru tyros 1 si ma poate ajuta cu el?

Daniel31 » 16 Sep : 15:10
Buna baieti!

Mihai13 » 16 Sep : 13:00
O zi buna tuturor!
<CrysMM> trimite-mi si mie ritmurile acelea.Mersi.

beny_15 » 16 Sep : 10:41
cineva are tonuri pentru dx11?

mariuspantera » 16 Sep : 09:29
Buna dimineata!

valinico » 16 Sep : 08:11
Buna dimineata!...o sambata frumoasa!

iurescus » 15 Sep : 23:03
salutare colegi!

gingasie » 15 Sep : 17:30
Mersi mult costy1002 asa ma gindesc si eu ca Ram-ul e de vina

costy1002 » 15 Sep : 15:25
Incearca cu alti rami...

costy1002 » 15 Sep : 15:22
Salut, sunt convins ca e din cauza ramilor, nu te chinui cu alte seturi sau os, tot asa va face orga, nu fac contact cum trebuie!

sorin77sol » 15 Sep : 15:11
Salut prieteni ! ...

gingasie » 15 Sep : 12:56
prieteni a mai patit cineva cestia aia ce am scris eu mai jos ? Poate cineva sa spune ce poate sa fie ? Am scos si RAM-ul lam pus la loc si tot suna semplerele zgiriat.

lucianG1000 » 15 Sep : 10:46
'Neața, prieteni !

milumil » 15 Sep : 09:37
Bună dimineața la toata lumea

cosys112 » 15 Sep : 09:28
Salut !

valinico » 15 Sep : 08:31
Buna dimineața!

gingasie » 15 Sep : 08:24
Roberto E80 drept sa spun orga na fost desfacuta nici odata acuma ma gindesc sa o disfac si sa ma uit la plata de RAM sa o curati are vreo 6 ani cum am procurato din Rominia dar nam avut cu ea probleme nici odata

sorin77sol » 15 Sep : 08:19
Buna dimineta prieteni ! ...

Roberto E80 » 15 Sep : 08:13
nu stiu ce sa zic...am patit si eu asta la PA 3X, dar am dat factory restore, apoi am incarcat resursele si os din nou si nu am mai avut probleme!...placuta de ram este fixata bine?

gingasie » 15 Sep : 08:06
am formatat orga am incarcat os-ul din nou set altul am incarcat si tot suna setul semplerele zgiriat

gingasie » 15 Sep : 08:02
si alte seturi tot asa

Roberto E80 » 15 Sep : 07:58
gingasie, ai incercat si alte seturi si tot asa face, sau doar un set anume?

Roberto E80 » 15 Sep : 07:57
zalischi, pentru vanzari avem zona special creeata, asa ca nu mai posta pe chat ceea ce vrei sa vinzi, citeste regulamentul cu atentie!

gingasie » 15 Sep : 07:55
Salut tuturor colegilor am Korg pa800 si am asa o intrebare la dumnevoastre sunetele de fabrica si stylurile lucreaza perfect iar setul incarcat cu semplere facute suna zgiriat ce poate sa fie .

Roberto E80 » 15 Sep : 07:54
buna dimineata tuturor!

zalischi » 14 Sep : 23:02
***[blocked by admin]***

sorin77sol » 14 Sep : 19:32
Buna seara ! ...

danidaniel » 14 Sep : 17:39
salutare colegi

novacmark » 14 Sep : 16:25
da are loc pt card SD

CrysMM » 14 Sep : 14:52
@novacmark - din cate stiu eu este pentru invatare, cu luminite in clape. Citeste numai midi, daca nu ma insel. Merge pus card SD la ea? Te uiti pe la butoane, meniu si vezi daca are vreo functie de load ceva. Poti incerca cu style de la alte clape Casio mai vechi sa vezi daca le vede.

Mihai13 » 14 Sep : 14:35
Toate cele bune!

novacmark » 14 Sep : 14:02
buna ziua as avea nevoie de ajutor caut rytmuri pt un casio LK--280 DACA ma puteti ajuta

barth53 » 14 Sep : 11:41
Salutari tuturor!

lucianG1000 » 14 Sep : 11:28
salutare, colegii !

sorin77sol » 14 Sep : 11:15
Salut toti prietenii ! ...

fantastic » 14 Sep : 09:59
Buna dimineata !

cosys112 » 14 Sep : 06:50
Neata !

sorin77sol » 14 Sep : 06:22
Buna dimineata ! ...

ionut74 » 13 Sep : 21:17
Altii nici cu 4 maini n-ar putea canta asa.bravo

ionut74 » 13 Sep : 21:16
ionut74 » 13 Sep : 21:16
O seara frumoasa

tavy1979 » 13 Sep : 20:13
O seara buna!

fantastic » 13 Sep : 14:32
Salut. A fost ieri cineva la MT sa ia setul ?

sorin77sol » 13 Sep : 14:05
Buna ziua ! ...

truk_star » 12 Sep : 23:06
salutari , cineva cu un set de tyros 3 bun ......

iurescus » 12 Sep : 22:59
Salutare!

cosys112 » 12 Sep : 22:53
Noapte buna !

sorin77sol » 12 Sep : 21:30
Buna seara ! ...

zalischi » 12 Sep : 20:57
Sa inteleg ca sunt seriosi cei de pe muziker
..acum sa vad ce microfon imi trimite

angelitto » 12 Sep : 19:51
@korgpa50, o noutate.: Nu se mai fabrica

korgpa50 » 12 Sep : 19:18
salut

ce imi puteti spune de pa 3 x le ?

sorin77sol » 12 Sep : 18:53
Salutare ! ...

claudyucla » 12 Sep : 12:51
buna ziua:-h

CrysMM » 11 Sep : 22:45
@Seva - Yamaha au cam sarit cu preturile la produsele lor in ultimele zile. Au marit preturile la toata gama de produse. Probabil au vreo tactica noua. Le maresc acum, sa ne abureasca apoi cu reduceri fictive.

Serghei92 » 11 Sep : 22:08
Seara buna la toate muzicantî )))

sorin77sol » 11 Sep : 21:24
Buna seara !

Seva » 11 Sep : 20:43
ia uite ce chestie..... ma uit acum pe siteul lor si sub -ul care l-am luat eu e 68 de milioane .... eu am dat 48 acum 3 saptamani...

Seva » 11 Sep : 20:37
Salut !de pe Muziker am comandat eu un sub yamaha dxs 18 super pret cu 7milioane mai ieftin ca la noi si cu plata la curier

mariuspantera » 11 Sep : 20:24
Salutare! Si eu sunt curios daca e pe bune muziker.ro ca am vazut niste preturi cu mult sub alte magazine!

Mcmiki » 11 Sep : 19:30
Salutare tuturor !

zalischi » 11 Sep : 19:20
Vreau sa imi comand un blx24 cu capsula beta si am vazut ca la ei e cel mai ieftin

zalischi » 11 Sep : 19:19
Salut!A comandat cineva produse de pe muziker.ro?sunt seriosi....au produse originale?

marukorg » 11 Sep : 18:45
Salutare

cristiroland » 11 Sep : 18:01
va salut colegi....nu am mai intrat de muult pe site si nu merge sa descarc nimic.. vreau sa iau ceva pentru un prieten care invata.. un set de gw8 si nu pot sa iau nimic.... ce pot face? multumesc!!

DCM » 11 Sep : 17:31
Salutare!




Comentarii noi


[download] adrian Posted by CrysMM on 18 Sep : 22:48
Marius Talent - PA3


[download] adrian Posted by Puica on 18 Sep : 19:27
😂😂😂 incet incet ca sa nul suparam pe om ..nu vezi ca nu raspunde 🤔😬


[download] adrian Posted by cosys112 on 18 Sep : 14:40
asteptam in continuare cei care lati descarcat puteti sa ne spuneti ce se afla in aces set ?1505734866 ]


[download] adrian Posted by Serghei92 on 18 Sep : 09:17
Ceri prea mult ))


[download] adrian Posted by Puica on 17 Sep : 23:01
Adrian daca nu cer prea mult 😭! Ne spui si noua ce se afla in acest set si pentru ce clapa este!1505764182 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap