Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
testiera
Mon Apr 06 2009, 07:57AM

Registered Member #5950
Joined: Tue Feb 10 2009, 05:25AM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 261
prin midi cu prg gen midi oux...
Back to top
daddy
Mon Apr 06 2009, 08:36AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 239
Si de unde pot face rost de acest program?
Back to top
Neuronu Intelectual
Sat Apr 11 2009, 09:42AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
midi ox il poti descarca de pe net. eu am ceva gen SEND TX . nu l-am incercat pt ca imi trebuie placa de sunet. eu am o interfata midi dar nu am putut sa bag sunete pe modul. pe tx81z , o sa incerc si cu dx21 sa vad daca pot baga . sysex-urile se pot asculta cu vreun program ???????????
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Apr 28 2009, 11:46AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
imi cer mari scuze pt ca postez de 2 ori consecutiv dar am o mare problema si nu stiu sa o rezolv. poate vede cineva care stie si poate sa ma ajute in fapt: aveam in bank-ul A si in bank-ul B sunetele care au fost incarcate in clapa . eu am vrut sa ascult si sunetele care le are clapa si din nestiinta am reusit sa inlocuiesc o parte din sunetele bagate pe clapa cu cele din memoria interna . respectiv de la B9 la B16 am inlocuit , fara sa vreau si sa stiu . unde se gasewsc sunetele care au fost bagate pe clapa ?? mai exista in memoria clapei sau prin inlocuire au fost sterse definitiv?????? nu mai umblu in ea ca cine stie ce minune mai fac . poate vede acest thread cineva care a avut dx21 sau carestie despre ea . care a umblat pe dx21 . am pierdut sunetele de la B9 la B16 si erau vreo 5 sunete super . imi cer scuze inca o data administratorilor pt dublu post dar am zis ca mai bine postez dublu decat sa deschid alt thread . multumesc frumos celor care ma pot ajuta
Back to top
arsinte_andrei
Tue Apr 28 2009, 03:26PM

Registered Member #7782
Joined: Tue Apr 28 2009, 10:43AM
Location / Localitate:: London
Posts: 14
din cate imi aduc aminte... acum am tyros 2 dar din cate imi amintesc... odata sunetele inlocuite in bank-uri.. trebuiau puse din nou inapoi.. refacute setarile, volumele.. si reverb.. etc.... nu se pot readuce inapoi... doar daca le faci de nou... scuze... stiu ca nu asta asteptai.. dar asta e ...
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 06:56AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
pai de asta imi este frica .ca ce-am avut am pierdut. dupa ce am facut gafa am tot cautat prin functiile clapei cu manualul in fata dar nu am gasit nimic care sa m ajute. deci sunt pirdute sunetele din bank-ul b de la pozitia 9 la 16???
Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 08:54AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 239
Ptr a vedea tonurile interne pasii sunt Function->Load single->Yes. Eu nu stiu ce ai facut dar banuiesc ca ti-ai incarcat in user bank tonuri interne si implicit le-ai sters pe celelalte. In concluzie cele de pe bank-ul B le-ai pierdut.
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 08:58AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
asta am facut dady. am incarcat tonuri interne in b9,b10,b11,b12,b13,b14,b15,b16. deci nu mai am nici o salvare decat sa incarc altele ,offffffff, am pierdut niste sunete marfa . mai bine pierdeam pe alea de armonie. am pierdut toata solistica
Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 01:04PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Location / Localitate:: Deva
Posts: 239
Eu am un bank bun de tonuri, tot sarbesti dar esti cam departe.
Back to top
cminor
Wed Apr 29 2009, 01:25PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
daddy, dca poti, si ai interfata midi, nu trebuie sa risti sa zapacesti clapa si cu midi in, doar trebuie sa legi de la midi out clapa > midi in PC si sa dai rec la sequencer pe un track, apoi sa dai midi bulk dump din clapa.
salvezi ca midi proiectul si cine se pricepe isi ia din acel mid tonurile
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!

benone » 12 Feb : 12:36
Ziua buna tuturor

pustiulica » 12 Feb : 11:33
@Gigi, am vazut ca nu mai esti interesat, totusi iti raspund: din inteleg ca diferenta este ca i10FX permite inregistrare mutitrack, iar ZED 10 FX permite doar inregistrarea sunetului de pe Master, cu sau fara efecte.

pustiulica » 12 Feb : 11:27
@dextar_x, adresa de e-mail nu este permisa pe Chat! Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul! LINK: Click aici !

dextar_x » 12 Feb : 10:35
***[blocked by admin]***

Ioanguitar » 12 Feb : 07:19
Buna dimineata!

gigiflo » 12 Feb : 07:19
Scuze, Marius! Era i10 simplu...Nu sunt interesat...

gigiflo » 12 Feb : 07:17
Buna dimineata!
Marius, poti sa -mi spui ceva legat de A&H Zed i10FX, comparativ cu Zed 10FX? L-am gasit la o promotie la 1000 lei...

ionut74 » 12 Feb : 06:50
Buna dimineata

marius9 » 11 Feb : 18:28
@TETIS - Desi are USB (to Host), nu suporta style-uri si tonuri. Poate fi utilizata ca si clapa Midi cu un program gen Kontakt, pe calculator, si acolo se pot experimenta tonuri de o calitate superioara. Trebuie instalat driver-ul Asio4all pentur a nu avea latenta si restul tine de instalarea programului Kontakt (se gaseste pe google) si tonuri care sunt din belsug la download... Succes!

TETIS » 11 Feb : 16:05
ma puteti ajuta cu ceva? am o orga schubert care are intrare de cablu usb .cum as putea sa bag pe ea niste ritmuri sau sunete de clape...sunt incepator

TETIS » 11 Feb : 16:03
salut tuturor,o duminica placuta

GabiSet » 11 Feb : 10:54
Salut tuturor, o duminica placuta

Cosma » 11 Feb : 10:26
Sal all

balamucfm » 11 Feb : 09:41
buna dimineata

cipri » 11 Feb : 09:14
Buna dimineata si o Duminica placuta tuturor.

cdinu » 11 Feb : 08:43
salut colegi .

joker » 11 Feb : 08:41
Bună dimineața! Am scris acum câteva zile despre niște tonuri.
Salutare! ma poate ajuta cineva cu niste tonuri ? am vazut un clip aici LINK: Click aici ! Din ce sunt formate? Multumesc

george32 » 10 Feb : 20:17
@angellito-multumesc

tavy1979 » 10 Feb : 19:00
Merci @lucianG1000.

cdinu » 10 Feb : 18:56
salut colegi

lucianG1000 » 10 Feb : 18:10
@tavy1979... salut vezi aici LINK: Click aici !
e un pachet de tonuri urcat de mine în care e și fleita

tavy1979 » 10 Feb : 17:10
Ma poate ajuta cineva cu tonul Fleita Juzisound pentru KORG pa600? Am gasit ceva pe site dar da erare la incarcare in orga si nu merg toate clapele.

angelitto » 10 Feb : 16:55
@george32, uite aici:
LINK: Click aici !

tavy1979 » 10 Feb : 16:04
Salutare colegi!

80.istvan » 10 Feb : 14:00
buna tuturor.

GabiSet » 10 Feb : 11:04
George32 da se poate

george32 » 10 Feb : 10:50
Salutare ,am o intrebare pt cunoscatori ,pot sa i-au de la un ritm intro si fill si sa-l pun la alt ritm

cipri » 10 Feb : 09:52
Salutare tuturor.

GabiSet » 09 Feb : 22:38
Emirah e putin de munca, alegi stilul dorit dai record, apoi meniu, style track control apoi alegi intro, dai pe trakul unde e basu si apesi pe - (octava) apoi pe v1, apesi pe bass si apoi pe + (tot pe butonul de la octava) .. Daca. Am gresit undeva imi cer scuze

Athos-Korg » 09 Feb : 21:14
Salutare prieteni, stie cineva cumva exista setul lui viorel adaptat pentru pa700?

cdinu » 09 Feb : 20:33
salut colegi !




Comentarii noi


[download] SET Yamaha Tyros 2 @ Tudorica de la Valcea Posted by viorel15 on 17 Feb : 21:08
Salutare domnu tudorica ! Pentru psr S770 S970 nu aveti setul ? Multumesc !


[Content] Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult! Posted by Costy71 on 17 Feb : 15:06
Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult!


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by mark on 17 Feb : 14:39
Poate cineva sa-l faca si pentru korg pa 600.


[download] Set Korg Pa4X - GabiSet Posted by daddy on 17 Feb : 14:15
Lipsesc tonuri din set


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 17 Feb : 12:05
Salut ! Ai aici linkul meu !LINK: Click aici !Bafta multa !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap