Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
testiera
Mon Apr 06 2009, 07:57AM

Registered Member #5950
Joined: Tue Feb 10 2009, 05:25AM
Posts: 261
prin midi cu prg gen midi oux...

Back to top
daddy
Mon Apr 06 2009, 08:36AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 246
Si de unde pot face rost de acest program?

Back to top
Neuronu Intelectual
Sat Apr 11 2009, 09:42AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Posts: 231
midi ox il poti descarca de pe net. eu am ceva gen SEND TX . nu l-am incercat pt ca imi trebuie placa de sunet. eu am o interfata midi dar nu am putut sa bag sunete pe modul. pe tx81z , o sa incerc si cu dx21 sa vad daca pot baga . sysex-urile se pot asculta cu vreun program ???????????

Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Apr 28 2009, 11:46AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Posts: 231
imi cer mari scuze pt ca postez de 2 ori consecutiv dar am o mare problema si nu stiu sa o rezolv. poate vede cineva care stie si poate sa ma ajute in fapt: aveam in bank-ul A si in bank-ul B sunetele care au fost incarcate in clapa . eu am vrut sa ascult si sunetele care le are clapa si din nestiinta am reusit sa inlocuiesc o parte din sunetele bagate pe clapa cu cele din memoria interna . respectiv de la B9 la B16 am inlocuit , fara sa vreau si sa stiu . unde se gasewsc sunetele care au fost bagate pe clapa ?? mai exista in memoria clapei sau prin inlocuire au fost sterse definitiv?????? nu mai umblu in ea ca cine stie ce minune mai fac . poate vede acest thread cineva care a avut dx21 sau carestie despre ea . care a umblat pe dx21 . am pierdut sunetele de la B9 la B16 si erau vreo 5 sunete super . imi cer scuze inca o data administratorilor pt dublu post dar am zis ca mai bine postez dublu decat sa deschid alt thread . multumesc frumos celor care ma pot ajuta

Back to top
arsinte_andrei
Tue Apr 28 2009, 03:26PM

Registered Member #7782
Joined: Tue Apr 28 2009, 10:43AM
Posts: 14
din cate imi aduc aminte... acum am tyros 2 dar din cate imi amintesc... odata sunetele inlocuite in bank-uri.. trebuiau puse din nou inapoi.. refacute setarile, volumele.. si reverb.. etc.... nu se pot readuce inapoi... doar daca le faci de nou... scuze... stiu ca nu asta asteptai.. dar asta e ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_crying.gif

Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 06:56AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Posts: 231
pai de asta imi este frica .ca ce-am avut am pierdut. dupa ce am facut gafa am tot cautat prin functiile clapei cu manualul in fata dar nu am gasit nimic care sa m ajute. deci sunt pirdute sunetele din bank-ul b de la pozitia 9 la 16???

Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 08:54AM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 246
Ptr a vedea tonurile interne pasii sunt Function->Load single->Yes. Eu nu stiu ce ai facut dar banuiesc ca ti-ai incarcat in user bank tonuri interne si implicit le-ai sters pe celelalte. In concluzie cele de pe bank-ul B le-ai pierdut.

Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Apr 29 2009, 08:58AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Posts: 231
asta am facut dady. am incarcat tonuri interne in b9,b10,b11,b12,b13,b14,b15,b16. deci nu mai am nici o salvare decat sa incarc altele ,offffffff, am pierdut niste sunete marfa . mai bine pierdeam pe alea de armonie. am pierdut toata solistica

Back to top
daddy
Wed Apr 29 2009, 01:04PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 246
Eu am un bank bun de tonuri, tot sarbesti dar esti cam departe. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

Back to top
cminor
Wed Apr 29 2009, 01:25PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2746
daddy, dca poti, si ai interfata midi, nu trebuie sa risti sa zapacesti clapa si cu midi in, doar trebuie sa legi de la midi out clapa > midi in PC si sa dai rec la sequencer pe un track, apoi sa dai midi bulk dump din clapa.
salvezi ca midi proiectul si cine se pricepe isi ia din acel mid tonurile

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap