Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YAMAHA DX
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Neuronu Intelectual
Sat May 02 2009, 12:50AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
daddy am sunete cacalau pt dx . nici eu nu mai stiu cate . uitandu-ma printre ele am descoperit ca unele tonuri au 170 bytes . altele au 4 kbytes . cele care au 170 bytes sunt sunete solo iar celelate cu 4 kb su nt direct program ? am un set cortan de 32 sunte si fiecare are 170 bytes . mai am in alte foldere gen boje sinisa sunete de 4 kb . ms florine pt ajutor . cand mai ai timp ? dau o bere . am un vin bun de buturuga . esti invitatul meu cand ai timp la un pahar
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 11:57AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
am gasit topicul dx-rilor saracule , nu mai deschidem alt topic , discutam aici . stie cineva cum se scoate un anumit sysex dintr-un program??? sa le bag stiu, dar sa le scot nu mai stiu , sa scot anumite sunete din clapa .
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 04:12PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Trebuie sa gasesti de unde se trimite bulk dump din clapa.
dai rec intr-un sequencer midi si din clapa trimiti cu bulk dump.
Ai grija , daca esti in cubase, la preferences, sa nu ai dezactivata optiunea de record SysEX.
Back to top
Neuronu Intelectual
Tue Mar 09 2010, 04:47PM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
FLORINE?? DAR NU SE TRIMITE DIN CLAPA CATE UN SINGUR SUNET . eu asta vreau sa scot cate un sunet de pe clapa , nu tot amalgamul de sysex-uri , cate 1 , unul cate unul doar
Back to top
cminor
Tue Mar 09 2010, 05:33PM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Pai la bulk ar trebui sa te intrebe ce trimiti... all / patch / etc.
oricum daca ai doar All patches , vezi ca le trimite in ordine.
adica patch 1 = mesaj midi 1 , etc. deci poti "taia" in sequencer bucatele, si sa le exporti separat.
Back to top
saracu
Tue Mar 09 2010, 06:50PM

Registered Member #8476
Joined: Sun Dec 06 2009, 09:43PM
Location / Localitate:: Paralimni
Posts: 51
ok Vali, te-ai gindit bine si-ti multumesc pentru asta.. vad ca in mare parte ai primit raspunsuri de la Florin,o singura completare as putea face:nu toate DX-urile se comporta asa la bulk,a mea de exemplu (dx 11) nu intreaba nimic,procedez asa cum a spus Cminor..Stima.. oricum e o munca titanica sa scoti sunete din asa ceva dar... scopul scuza mijloacele. in limita timpului disponibil o sa vad ce pot sa fac si eu..
Back to top
Neuronu Intelectual
Wed Mar 10 2010, 09:11AM

Registered Member #5453
Joined: Wed Jan 28 2009, 01:56PM
Location / Localitate:: bucuresti
Posts: 231
eu azi am timp berechet sa scot . o sa incerc putin mai tarziu , sa vad daca am inteles si daca ma descurc. oricum acum urc programe pt dx. gata , am urcat toata colectia mea de sysex-uri pt dx. daca merge sa scot cate un sunte din dx atunci ar trebui sa mearga sa fac la fel si din cz. din casio . pt dx as vrea sa scot 3 sunete doar dintr-un program . atat . ca restul de 29 de sunete care le am bagate sunt pe placul meu . mai am 3 sunete in alt program : rumanija , ahhhhhh si inca unul , suna bine la improvizatie

[ Edited Wed Mar 10 2010, 09:31AM ]

Back to top
AlinDX7
Sun Mar 19 2017, 06:30PM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Merge sa scoti tonurile din clapa. Eu asa le am in PC. Am facute seturi pentru DX11, DX7 si DX21. Am luat tonuri din cateva seturi si am facut si eu de la zero sau am modificat tonurile clapei. Pe DX7, le-am facut, de la zero. Ca sa scoti un ton din DX (orice model DX), trebuie cablu midi-usb sau placa de sunet cu intrare si iesire midi si cablu midi. Setezi functiile in clapa dai pe single si apesi pe o pozitie. De ex, A14 si se trimite in PC. Recomand la oricine care are DX, sa salveze tonurile individual ca dupa aia, sa poata incarca ce-i place. Eu asa am facut si a fost foarte bine. Acuma am 32 de tonuri pentru armonie pe DX21 si 28 pentru DX7. Pe DX7 am 4 tonuri de prima care le-am facut eu de la zero. O sa incarc pe site, tonurile mele pentru DX21, DX11 si DX7.
Back to top
AlinDX7
Mon Jun 19 2017, 12:50AM
Registered Member #16420
Joined: Thu Mar 09 2017, 07:52PM
Location / Localitate:: Socodor
Posts: 4
Pt cei care aveti probleme la claviatura la DX21 va spun ce am facut eu. Si eu am avut probleme din cauza acelei benzi de contact. Ca sa nu imi cante o nota de 4 sau 5 ori cand apasam odata pe clapa, am pus bucati din caiete de biologie sau de muzica. Am taiat copertile cam cat ar fi acea gaura ca sa intr bine si am si facut teste. Merge f bine asa. Clapele sunt putin mai tari dar macar nu se ma intrerupe sunetul sau nu mai canta notele de mai multe ori. Cat despre butoane, si eu am probleme la ele. Eu mai desfac, clapa si o mai curat de praf. In rest, tot e cat de cat ok la ea. Tonurile merg perfect toate. MIDI OUT nu mai functioneaza dar nu e problema pentru ca alte tonuri nu mai fac pe clapa. Le las pe care le am in ea.
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap