Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
ProCessor
Thu Aug 06 2015, 03:08PM

Registered Member #11093
Daniel_AD a scris ...

Nu ma crezi,fa singur proba....eu am facut!

Nu o sa incerc din respect pentru munca dvs.
Eu m-a gandeam ca se poate clona, si in final o sa avem inca un stick "encodat"...am mai facut asa, nu cu seturi de clape dar erau similar 'encryptate', daca pot sa spun asta. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Sanatate!

Back to top
Daniel_AD
Thu Aug 06 2015, 03:20PM
Guest
ProCessor a scris ...

Daniel_AD a scris ...

Nu ma crezi,fa singur proba....eu am facut!

Nu o sa incerc din respect pentru munca dvs.
Eu m-a gandeam ca se poate clona, si in final o sa avem inca un stick "encodat"...am mai facut asa, nu cu seturi de clape dar erau similar 'encryptate', daca pot sa spun asta. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Sanatate!

Respectul este reciproc!
Sa sti ca am incercat cu masini dedicate de clonat USB-uri sau microSD si tot nu merg clonate!
Daca vrei iti dau modelul sau detalii despre aceste masini de clonat!
Marele secret,il detine KORG,pentru ca pe toate palierele au platforme proprii!
Pe langa ca isi fac sisteme de operare,mai nou si-au creeat propriul sistem de webpage,uitati site-ul oficial KORG,cu extindere pe toate continentele si chiar lucreaza intr-un mod profesional si in sectiunea ADMIN,am confirmari pozitive!
Nimic nu este de o siguranta 100% dar,deocamdata nu exista nici un interes de catre Hakerii profesionisti!
Suntem o comunitate mica si se respecta munca din spate! Chiar si Hakerii respecta pe cei care muncesc! Ei au treba cu cei care castiga mult fara munca,pe aia ii sparge si le creeaza probleme,mai ales daca merg pe platforme microsoft sau apple,cu ubuntu nu au nimic,corect?!?! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Thu Aug 06 2015, 03:20PM ]

Back to top
ProCessor
Thu Aug 06 2015, 03:27PM

Registered Member #11093
../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif Imi suna mai bine 'Linux'
Sa inteleg ca ati precizat cu intentie?
Linux este cel mai sigur OS din cate stiu sau stiam...

"Nimic nu este de o siguranta 100% dar,deocamdata nu exista nici un interes de catre Hakerii profesionisti!"

Da, nota 10!

Back to top
admin
Thu Aug 06 2015, 07:33PM

Registered Member #1
Daniel_AD a scris ...

Sa sti ca am incercat cu masini dedicate de clonat USB-uri sau microSD si tot nu merg clonate!
Daca vrei iti dau modelul sau detalii despre aceste masini de clonat!
Marele secret,il detine KORG,pentru ca pe toate palierele au platforme proprii!

Dacă sunt stickuri obișnuite și nu sunt stickuri speciale securizate hardware (și, nu sunt!), se pot clona fără stress ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Nu există "mașini de clonat", există calculator și există om care să știe ce să facă cu un calculator ...
Ce nu poate fi clonat? Sectoare (sau celule) defecte, pentru simplul motiv că sectoarele respective nu pot fi citite efectiv. Însă până și unitățile de stocare cu sectoare defecte pot fi clonate, dacă clonarea se face sector cu sector.
Cheia de decriptare cel mai probabil este "servită" de clapa, în momentul introducerii stickului USB în clapa. Și, este foarte probabil să fie o cheie unică ... Dacă cumperi stickul de pe net (orice stick "oficial", codat), îl bagi în clapa și el funcționează fără să faci altceva, atunci cel mai probabil este vorba de o cheie unică de criptare, servită de clape. Care cheie de criptare, odată spartă ... la revedere criptare! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Thu Aug 06 2015, 08:17PM ]

Back to top
remuscampean
Thu Aug 06 2015, 08:15PM

Registered Member #9292
Am facut un search rapid pe google cu “korg dongle emulator”. Mi-a aparut ceva in legatura cu Korg Legacy si M1. Presupun ca daca Korg a facut sistem securizat pentru Legacy, respective M1 (nu stiu ce sunt astea, presupun ca seturi) putea la fel de bine sa faca acelasi grad de securizare si pt. Setul AD Romania, fiind produs oficial Korg.
Nu ma pricep in hakereala, dar, logic, daca pentru Legacy sau M1 s-a reusit dongle emulator, evident se poate si pentru setul AD. Asta daca nu a angajat Dl. Andronescu o echipa suplimentara de oameni de stiinta cu care sa depaseasca standaredele NASA.
Oricum, faptul ca Dl. Andronescu ofera alternative celor interesati sa obtina setul mai ieftin sau gratis, este foarte dragut. Decat ca aceste alternative suna a “derutarea adversarului” prin omiterea tuturor posibilitatilor. Auzi, nu se poate ajunge la wav-urile originale. Se poate recupera data de pe un hard prajit, dar nu se poate scoate data de pe un hard in buna stare, doar encodat. O fi si asa, dar am retineri.

Back to top
gigiflo
Fri Aug 07 2015, 12:07AM
Registered Member #15184
Cu siguranta ca orice poate fi clonat.
Ideea e legata de interes si motivatie.
Nici eu nu am inteles explicatia in detaliu a d-lui Andronescu. In fapt clonam "cheia seifului", nu seiful cu tot ceea ce contine.
Dar poate ma insel...

[ Edited Fri Aug 07 2015, 12:07AM ]

Back to top
ProCessor
Fri Aug 07 2015, 12:29AM

Registered Member #11093
Defapt chiar "clonam seiful"...asta este singura(cea mai simpla)metoda.
Eu zic sa incheiem subiectul asta...cineva a muncit pentru acel 'seif' si nu este frumos sa vorbim asa despre asta, mai ales sa 'dezbatem' problema atat de deschis.

[ Edited Fri Aug 07 2015, 01:12AM ]

Back to top
ProCessor
Fri Aug 07 2015, 12:30AM

Registered Member #11093
A! Si inca ceva,
daca eram in locul lui @Daniel_AD reactionam la fel.
Este mai mult decat normal sa-si apere munca si nu numai.

Back to top
admin
Fri Aug 07 2015, 02:45AM

Registered Member #1
Da, e adevărat ... munca omului trebuie respectată și apreciată.
Iar așa ca încheiere, o "vorbă" din popor:
"Lacătele sunt făcute pentru oamenii cinstiți, nu pentru hoți" ...

[ Edited Fri Aug 07 2015, 02:49AM ]

Back to top
ProCessor
Fri Aug 07 2015, 01:12PM

Registered Member #11093
LINK: Click aici !

Ce parere aveti despre sistemul meu de racire pa800? : ))

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF