Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Colectie de bancuri ... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Alo? Nu vă supărați, zero șapte șase unu trei trei unu opt unu trei? - Da, da, da, da, da, nu, da, nu, nu, da! Ion catre Maria: - Maine dimineata vin la tine. - Hai - Si bem o cafea - Hai - Si apoi te f.t - Da ce ma, io-s curva ? - Da cine-o zis ca-ti dau si bani ? Un tip ajunge la portile Raiului, in fata lui Sf. Petru.Acesta il intreaba: - Ai facut ceva deosebit in viata ta care sa merite sa intri in Rai ? - Da, ma pot gandi la un singur lucru. Odata, cand faceam un drum in Black Hill in Dakota, am dat peste un grup de motociclisti duri si mari si rai care maltratau o tanara. M-am dus direct la ei si le-am cerut sa o lase in pace dar ei nu m-au ascultat. Asa ca m-am dus la cel mai mare, cel mai tatuat si i-am tras una in cap, i-am rasturnat motocicleta, i-am smuls cercelul din nas si l-am aruncat la pamant. Apoi am tipat : - Acum, inapoi baieteilor sau veti avea de-a face cu mine! Sf. Petru a fost impresionat: - Cand s-a intamplat asta? - Acum cateva minute... |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. Îi arată cu degetul şi îi spune: - Ai fost cuminte anul acesta? La care Bulă: - Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul! |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bulă completează o fişă personală pentru angajare. La data naşterii trece 15 august. - În ce an? întreabă funcţionara de la oficiul forţelor de muncă. - În fiecare an! |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bulă, ce este whisky-ul? - Whisky-ul este băutura pe care alegătorii o beau prin reprezentanţii lor din parlament. |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Un general inspectează plutonul lui Bulă. Ajunge la acesta, îl bate prietenos pe umăr şi zice: - Cum îţi merge, fiul meu? La care Bulă radios: - Ce bine că am dat de tine, tată, mama te caută de ani şi ani... |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bulă îl întreabă pe Ştrulă: - Esti şmecher? - Bineînţeles. - Atunci dă-ţi un cap în gură! |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Profesorul întreabă: - Măi Bulă, toată ora ai stat cu cu cîte o bilă verde în ambele mîini şi n-ai scris nimic. De ce? - Ca să am control total asupra profesorului de matematică, dl. Green |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bulă vine acasă de la grădina zoologică şi povesteşte: - Ştii, tată, la grădina zoologică am ajuns la o cuşcă, şi... şi... - Ei, spune odată! - Şi domnul profesor a spus că este o barză. - Înseamnă că a fost chiar o barză. - Păi bine, tată, dar de cînd am vorbit despre barză, am crezut că nu există o asemenea pasăre... |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Bulă, cînd era mic, se duce la ta-su şi îl întreabă: - Tată, ce e ăla penis? Tatăl se deschide la şliţ şi îi arată obiectul lui Bulă: - Uite, fiule, acesta este un penis, iar ca fapt divers acesta este un penis perfect! A doua zi, la şcoală, Bulă îşi cheamă colegii, îşi deschide şliţul, scoate obiectul şi le spune: - Băieţi, acesta este un penis, iar ca fapt divers, dacă era cu 3 cm mai scurt, era un penis perfect. |
||
Back to top |
|
||
adrianmarian |
|
||
Registered Member #9440
Moare mătuşa lui Bulă din Franţa şi îi lasă moştenire. După un timp, îl întreabă profesoara pe Bulă la şcoală: - Mă, Bulă, ce ţi-a lăsat mătuşa ta din Franţa moştenire? - (Calm) Două nutrii. - Ce, mă, nutrii? - (Nedumerit) Nu, două! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |